Featured By: Atiqah Johari October 14, 2022 @ 5:15pm

Buat Permohonan Maaf Terbuka, PU Syed Tak Kisah Caprice Dedah Rahsia Seperti Didakwa – “ Jika Benar Wujud & Langgar Syarak”

Susulan mengaitkan nama isteri penyanyi rap, Caprice dalam satu hantaran yang menyentuh tentang isu aurat, PU Syed dilihat tampil membuat permohonan maaf secara terbuka kepada Caprice.

Menerusi hantaran terbaru di Instagramnya, PU Syed atau nama sebenarnya Syed Mohd Bakri Syed Ishak, 40, dengan tenang memohon maaf kepada Caprice andai kenyataan yang dilontarnya sebelum ini memberi kesan negatif untuk Caprice dan isteri.

“Saya dengan ini akan menurunkan catatan yang mana di dalamnya ada menyentuh idu aurat isteri saudara Caprice dan memohon maaf jika di sana ada unsur-unsur negatif dan menganggu kehidupan saudara Caprice dan isteri,” tulis PU Syed.

Namun begitu, PU Syed juga berharap agar tidak perlulah diulas sesuatu kes selagi ia masih berjalan di mahkamah.

“Dalam masa yang sama saya masih berharap agar sesuatu kes yang sedang berjalan di mahkamah tidaklah diulas lagi dan jika wujud bukti-bukti baru melibatkan sesiapa pun, silalah hadapkan kemuka pengadilan,” ujarnya lagi.

Sebelum ini, Caprice dilihat ingin mendedahkan rahsia mengenai diri PU Syed selepas menegur isu aurat isterinya dan PU Syed menyatakan tidak kisah jika Caprice berbuat sedemikian.

“Manakala isu tentang diri saya yang Caprice cuba dedahkan, terpulang kepada saudara untuk terus dedahkan atau tidak… permohonan maaf ini bukanlah bermakna saya nak pihak Caprice membatalkan hasrat pendedahan tersebut jika benar wujud dan melanggari batas syarak dan undang-undang Negara,” jelas PU Syed.

Sehubungan itu, PU Syed hanya menyerahkan segalanya kepada Allah SWT malah dia dilihat turut berterima kasih kepada warganet yang telah meninggalkan komen yang berbaur fitnah dan kejian.

“Kepada Allah sahajalah kita serahkan baik dan buruknya… InsyaAllah.

“Kepada netizen terima kasih atas komen berbaur kejian dan fitnah, semoga kita semua akan beroleh taufiq dan hidayah dari Allah,” katanya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 5 Jan 2019

林美芬《非常完美》牵手失败!意外受到国外网友称赞

林美芬上《非常完美》牵手失败,才艺表演及自身故事受到来自多国的粉丝称赞,更表示为马来西亚女性感到骄傲。

Hiburan Sat, 16 Jun 2018

Sehelai Pun Cukuplah…

Kata penyanyi lagu Misteri ini, sehelai baju raya tidak mendatangkan masalah buat dirinya memandangkan dia tidak akan memakainya sepanjang hari. Wah…baguslah Ernie ni, jimat!

Trending Fri, 29 Oct 2021

Beraksi Di AJL? Iman Troye Rasa Belum Layak!

Penyanyi muda yang sedang mencipta nama, Iman Troye merasakan dirinya masih tidak layak untuk bertanding di pentas besar seperti Anugerah Juara Lagu (AJL). Biarpun lagu nyanyian Iman berjaya mencuri hati ramai dan mendapat respons positif,

Trending Fri, 9 Feb 2018

10张错觉照片挑战你的视觉神经

「视觉错觉」是指视觉欺骗我们的大脑,感知到的物体的尺寸和颜色不同于真实的物体的情况。在网路中,有许许多多这样的例子,现在我们列出一些图片,你会看到不同的东西,一起来挑战你的大脑,去发现被欺骗的那些现象吧!

familuv Wed, 25 Mar 2020
Trending Wed, 24 Feb 2021

Riena Diana Kini Penyampai Geng Pagi Hot FM

Akak Lailer dah jadi Geng Pagi Hot, confirm letup!

Hiburan Mon, 11 Mar 2019
Featured Mon, 4 Jul 2022

Didakwa Guna Kecantikan Untuk Terkenal, Ini Respons Anna Jobling Mengenai ‘Beauty Privilege’

Amboi, siapa yang cakap Anna guna kecantikan untuk raih populariti ni? Min suka response Melur ni, terbaikk!

| Live TV