Hiburan By: SGMS Faida March 28, 2019 @ 1:49pm

‘Bukan Jual Mahal…’- Finalis PWM2018 Tolak Tawaran Rakam Single?

Finalis Pencarian Wanita Melayu 2018, Nadja Liza Mustafa mengaku menerima tawaran daripada Hot Sound Records untuk merakamkan single pada tahun lalu.

Finalis top 12 ini ketika ditemui di Pencarian Wanita Melayu 2019 (PWM 2019) semalam memberitahu bukan mahu ‘jual mahal’ tetapi dia perlu sedikit masa mempersiapkan diri dari segi mental.

“ Dengan kehadiran ramai penyanyi baharu masa kini, saya perlu berikan sesuatu yang berbeza daripada yang ada.

“ Bukan sengaja menolak peluang yang datang cuma saya belum bersedia. Lirik dan lagu sudah siap cuma saya perlukan sedikit masa untuk buat persiapan akhir sebelum masuk studio,” katanya kepada XTRA.

Nadja yang juga merupakan usahawan tudung memberitahu dia ada menerima tawaran berlakon daripada beberapa buah syarikat produksi.

“ Saya pernah berlakon sebelum menyertai PWM 2018 iaitu dalam drama popular Dunia Baru 3. Ramai orang cakap wajah saya nampak seperti pelakon Almy Nadia. Dari situ saya mula menerima tawaran berlakon.

“ Walau bagaimanapun, saya mahu mencuba nasib dalam bidang nyanyian dahulu berbanding lakonan. Saya tidak boleh bolot semua kerana saya juga perlu beri perhatian kepada produk tudung saya,” akhirinya.

Sementara itu, wanita berusia 31 tahun ini memilih konsep balada untuk single pertamanya yang dijangka keluar pada Jun nanti. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 2 Jan 2018

AKHIRNYA G-DRAGON TAYANG KEKASIH

G-Dragon yang sebelum ini dikaitkan bercinta dengan model, pelakon dan pereka fesyen terkenal Jepun, Kiko Mizuhara dikatakan telah mengakhiri hubungan mereka pada tahun 2010

Hiburan Mon, 8 Oct 2018

Wanita Mengandung Ada Tabiat Pelik Kan? Mawar Rashid Kongsi Pengalaman

Cantiknya mommy to be ni! Macam wanita mengandung lain juga, Mawar Rashid turut berdepan dengan tabiat ‘mengidam’ benda pelik. Apa agaknya tu ya?

Hiburan Mon, 1 Jan 2018

Jun Ji Hyun Dijangka Bersalin Januari 2018

Katanya bakal menimang baby boy , Jun Ji Hyun bakal bersalin bulan depan

Hiburan Sat, 11 Sep 2021

Noki & MK Bergabung Dalam Payung Pelangi

Dua nama besar ini tidak perlu lagi diperkenalkan kerana kredibiliti mereka sebagai penghibur lebih lagi sebagai penyanyi rap sudah diketahui umum. Noki dan juga MK merupakan ahli kumpulan K-Clique yang mempunyai pengaruh besar di dalam […]

Hiburan Thu, 16 May 2019

Sakit Buah Pinggang Bukan Penghalang Ebby Yus Berpuasa

Nanti bila dah sihat sepenuhnya, Ebby mahu kembali kembali ke lokasi penggambaran di luar pula. Semoga terus kuat ya!

FESYEN Thu, 9 Aug 2018

Meriah! KLFW 2018 Penuh Warna

Alami kehangatan KLFW dengan pelbagai jenama yang pastinya akan membuatkan anda rambang mata!

Hiburan Thu, 24 May 2018

Umie Aida Tegur Johan, ‘Diam Lebih Baik Dari Bercakap’

Johan merupakan anak ahli politik yang bergiat aktif dalam Umno iaitu Datuk As’ari Ibrahim, bekas Setiausaha Politik kepada Menteri Kerja Raya, Datuk Seri Shaziman Abu Mansor.

Featured Wed, 17 Nov 2021

Bapa Tinggalkan Anak Tanpa Pengawasan, Budak 4 Tahun Maut Terjatuh Dari Tingkat 29

Seorang kanak-kanak perempuan berusia empat tahun ditemui mati terjatuh dari tingkat 29 akibat kecuaian seorang bapa meninggalkan kanak-kanak itu tanpa pengawasan di rumah di sebuah kondominium dekat Jalan Ipoh, pada Selasa. Polis menerima laporan kejadian […]

Hiburan Fri, 24 Nov 2017

PESONA 4 GAUN PERKAHWINAN SELEBRITI YANG MENJADI BUALAN

Antara wedding dress yang menjadi perhatian para wartawan dan tetamu yang hadir. Nak tahu wedding dress tersebut milik siapa?

Hiburan Thu, 25 Oct 2018

| Live TV