Hiburan By: SGMS Faida March 28, 2019 @ 1:49pm

‘Bukan Jual Mahal…’- Finalis PWM2018 Tolak Tawaran Rakam Single?

Finalis Pencarian Wanita Melayu 2018, Nadja Liza Mustafa mengaku menerima tawaran daripada Hot Sound Records untuk merakamkan single pada tahun lalu.

Finalis top 12 ini ketika ditemui di Pencarian Wanita Melayu 2019 (PWM 2019) semalam memberitahu bukan mahu ‘jual mahal’ tetapi dia perlu sedikit masa mempersiapkan diri dari segi mental.

“ Dengan kehadiran ramai penyanyi baharu masa kini, saya perlu berikan sesuatu yang berbeza daripada yang ada.

“ Bukan sengaja menolak peluang yang datang cuma saya belum bersedia. Lirik dan lagu sudah siap cuma saya perlukan sedikit masa untuk buat persiapan akhir sebelum masuk studio,” katanya kepada XTRA.

Nadja yang juga merupakan usahawan tudung memberitahu dia ada menerima tawaran berlakon daripada beberapa buah syarikat produksi.

“ Saya pernah berlakon sebelum menyertai PWM 2018 iaitu dalam drama popular Dunia Baru 3. Ramai orang cakap wajah saya nampak seperti pelakon Almy Nadia. Dari situ saya mula menerima tawaran berlakon.

“ Walau bagaimanapun, saya mahu mencuba nasib dalam bidang nyanyian dahulu berbanding lakonan. Saya tidak boleh bolot semua kerana saya juga perlu beri perhatian kepada produk tudung saya,” akhirinya.

Sementara itu, wanita berusia 31 tahun ini memilih konsep balada untuk single pertamanya yang dijangka keluar pada Jun nanti. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 25 Aug 2018

Sweetnya! Luar Biasa Sungguh Ucapan Hari Jadi Nabila Huda Kepada Suami

Saat kita pertama kali jumpa, saya dapat lihat betapa kelakarnya awak. Dan selepas itu saya sedar, wujud seorang lelaki berhati baik, penyayang dan pelindung.

Hiburan Fri, 12 Oct 2018

Suami Terkejut Rupa-Rupanya Tasha Manshahar Pandai Masak

Wah…Penyanyi dan penyampai radio Raqib yang baru sebulan bergelar suami mengaku terkejut mendapat tahu isterinya pakar memasak. Kata Raqib, sepanjang tempoh dua tahun perkenalan dengan isterinya Tasha Manshahar, dia tidak tahu mengenai hal itu. “

Hiburan Fri, 24 May 2019
Hiburan Mon, 21 Oct 2019
Hiburan Mon, 6 May 2019

‘ Saya Mula Suka Dengan Dia Sejak Minggu Pertama’- Juara Lagu Cinta Kita Tidak Tolak Jodoh Bersama!

Kalau bertemu jodoh pun apa salahnya kan, dua-dua pun single lagi!

Hiburan Wed, 30 Jan 2019

Psst…Ini Sebab Korang Kena Tengok Spanar Jaya X!

Jangan lupa saksikan Spanar Jaya X bakal menemui penonton menerusi TV3 setiap Sabtu bermula 2 Februari 2019 jam 11 malam. Jangan lupa tengok okay! 

Hiburan Fri, 21 Jun 2019

Bapa Liza Hanim Meninggal Dunia

Bapa penyanyi Liza Hanim, Abdul Halim Abdul Razak, 73, meninggal dunia akibat kanser di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), sebentar tadi.

Hiburan Thu, 27 Dec 2018

’Buat Hal Lah Kau Karim!’, Nabila Huda Kongsi Pengalaman Lucu

Memang kelakar habis lah insiden ni. Korang kat luar sana jangan buat macam ni tau. Haha!

| Live TV