Hiburan By: SGMS Faida June 4, 2019 @ 1:13pm

‘Bukan Nak Menunjuk’- Sweet Qismina

Ibu mana yang tak seronok bila dapat hadiah raya daripada anak tersayang kan?

Pelakon Sweet Qismina mengaku seronok dapat berkongsi rezeki bersama ibu dan neneknya menjelang Syawal esok.

“ Betul orang kata, beri selagi mampu sebab bukan sahaja rezei tak akan pernah putus, malah makin bertambah.

“ Mama banyak membantu saya dalam banyak perkara dengan niat dapat memberikan sesuatu kepada ibunya. Dan saya juga memasang niat sama iaitu memberi sesuatu kepada mama,” tulisnya di Instagram.

Kata pelakon berusia 22 tahun ini, dia tidak berniat menunjuk menerusi posting di Instagram tetapi sekadar mahu berkongsi kegembiraan tahun ini.

Dalam masa sama, pelakon drama Adam Chempaka ini percaya amalan berkongsi rezeki dengan keluarga akan membuatkan rezeki menjadi lebih lancar dan meluas.

” Yang penting, percaya dan ikhlas kerana Allah SWT,” ujar pelakon kelahiran Muar ini.

Selamat Hari Raya, Sweet! Memang ‘sweet’ betul awak ni.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 6 Oct 2018

张学友越跳越年轻!赞大马歌迷配合满分「犹如主场」

相隔不到九个月的时间,「歌神」张学友破纪录再度来马举办《A CLASSIC TOUR 学友·经典》世界巡迴;长达3小时的唱跳演出,让他自夸越跳越年轻,更大赞歌迷配合度满分,在大马演出「犹如主场」。

Hiburan Sun, 3 Feb 2019

Paduan Suara Hael Husaini, Syafinaz Selamat Nampak ‘Mahal’

Persembahan Hael Husaini meraikan kepelbagaian dengan menampilkan wanita pelbagai saiz dan rupa melalui lagu Hajat berjaya menambat hati penonton. Malah lebih meyakinkan dengan penampilan istimewa Datuk Syafinaz Selamat mengiringi latar vokal soprano menjadikan lagu Hajat […]

Hiburan Thu, 25 Aug 2022

“Kenapa Nak Sorok?” – Tunggu Waktu Sesuai, Mira Filzah Tiada Masalah Kongsi Wajah Anak

Wah, tak lama lagi dapat lah tengok muka baby boy Mira Filzah.

Featured Tue, 10 Jan 2023
Hiburan Thu, 11 May 2023
Hiburan Fri, 2 Dec 2022

Pelanggan Mengamuk, Ini Penjelasan Iddin Ramli – “Saya Tak Makan Duit Haram”

Penulis buku dan juga pempengaruh, Iddin Ramli yang sering tular dengan ‘content’ nasihat berunsur dakwah menjawab tuduhan seorang netizen yang memberikan kata-kata kurang sopan. @iddinramliiMaaf ye.♬ Pretty song that imaged a sleeping baby – Azuline […]

Featured Fri, 30 Sep 2022

[VIDEO] “Dia Rajin Mandi Awal Pagi…” – Netizen Dedah Rahsia Awet Muda Nasha Aziz

Betul ke petua tu? Boleh cuba kalau nak cantik macam Nasha Aziz 😍