Hiburan By: Attiqah Mohd October 25, 2019 @ 10:23pm

Dato Ac Mizal Tampil Dengan Koleksi Eksklusif Produk Kecantikan Terbaru, IDEALYST X Dato Ac Mizal

Usahawan dan pengacara versatil Dato Ac Mizal kini dilihat semakin aktif berkecimpung dalam mengembangkan sayap perniagaan beliau. Terbaru Dato Ac Mizal muncul dengan produk penjagaan wajah yang diberi nama, IDEALYST X Dato Ac Mizal. 

Produk IDEALYST X Dato Ac Mizal cukup eksklusif dan didatangkan dengan set penjagaan wajah seperti Set Starter Kit yang dilengkapi dengan Cleanser, Hydrator, Sunscreen , Timeless Essence Serum dan juga set Wonder Trim iaitu set pelangsingan badan.

Kalau korang nak tahu, set serum ini turut diasaskan dengan ekstrak istimewa Hibiscus Extract, Licorice Extract dan Hyaluronic Acid yang sangat membantu untuk mengekalkan kelambapan wajah korang.

 

Sumber: cantix.com.my

Walaupun produk kecantikan ini masih baru di pasaran, namun ternyata produk kecantikan yang diaurakan oleh Dato Ac Mizal ini masih mampu bersaing dengan jenama-jenama terkemuka yang lain. Produk IDEALYST X Dato Ac Mizal mampu membantu korang yang mengalami masalah kulit seperti masalah jerawat, kulit pudar, parut, tona wajah tidak sekata. 

Sumber:cantix.com.my

 

Sumber: cantix.com.my

Buat korang yang inginkan bentuk badan langsing dan sempurna korang boleh dapatkan set pelangsingan Wonder Trim, jangan terkejut kalau produk ini dapat membantu menurunkan berat badan korang tau, sebab set Wonder Trim ni merupakan salah satu produk “bestseller”.

Sumber:cantix.com.my

Set kecantikan penjagaan wajah dan badan ini sangat sesuai untuk korang “skincare junkie” dan penggemar “beauty on budget”, korang tak perlu risau untuk mencari produk kecantikan wajah berjenama luar negara sebab produk jenama tempatan juga mampu memberi kesan yang sama, yang penting lulus KKM dan selamat digunakan! 

 Jangan tunggu lama-lama, cepat-cepat klik dan layari laman web jenama selebriti nombor 1 di Malaysia, www.cantix.com.my untuk dapatkan produk ini. Terhad sementara stok masih ada tau!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 30 Aug 2019

Erra Fazira Kongsi Pengalaman Di Tanah Suci

Saya nampak awan hitam berarak sebelum hujan turun dengan sangat lebat…

Hiburan Wed, 13 Mar 2019

萧敬腾「娱乐先生」世界巡演 7 月登入大马

「金曲歌王」萧敬腾确定今年 7 月来马开唱!

Hiburan Wed, 14 Nov 2018

王心凌新专辑「粉爱妮」向甜蜜致敬的经典款

Cyndi王心凌即将在12月推出第12张专辑!日前她个人IG出现一款「粉爱妮」IG九宫格,可说是向甜蜜致敬的经典款。

LIFESTYLE Wed, 2 Jan 2019

“Kalau berhenti merokok, nanti badan naik”

Jadi bagaimana adakah anda percaya dengan mitos ini? Tepuk dada tanya hati ye

Hiburan Wed, 26 Dec 2018

Sebak Lawat Awie, Pendakwah Terkenal Mohon Netizen Terus Berdoa

Ustaz Ebit Lew memuji sifat Dato Awie yang dikatakan sebagai seorang yang lembut hatinya. Semoga terus sihat, Insya Allah…

Hiburan Thu, 22 Feb 2018

范冰冰遭拍素颜睡姿「嫩肌白到发光」飘仙气

中国女星范冰冰出道多年,冻龄有术,除了脸蛋紧致无暇,也是圈内出了名的白皙美人。大年初五就开工的她,戏一拍就到隔天凌晨,一收工倒头就睡,被偷拍也不知道,而她睡姿照在网上公开后,嫩白到发光的皮肤让网友看了惊叹不已。

Hiburan Thu, 6 Jun 2019

‘ Takde Job? Jangan Salahkan Syarikat Produksi’- Lan Siro

Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Tak gitu?

Hiburan Mon, 29 Jul 2019

Ehem…Aedy Ashraf Tayang Wajah Buah Hati!

Cantik betul girlfriend Aedy ni kan?

Hiburan Thu, 28 Nov 2019
Hiburan Sat, 23 Mar 2019

Tolak Minuman Manis Rahsia Tubuh Menawan Adeline Tsen

Yang suka minum air manis tu, amacam jom try macam Adeline?

| Live TV