Featured By: Maya Basir November 1, 2022 @ 6:25pm

Dilabel Terlalu Seksi, Kostum Halloween Kasih Iris Leona Dikecam Netizen

Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona mengundang kecaman netizen apabila menggayakan beberapa kostum seksi untuk menyambut perayaan Hari Halloween.

Menerusi perkongsian di Twitter, Leona memuat naik beberapa foto dirinya menyambut perayaan terbabit pada hujung minggu lalu.

“Halloweekend dihabiskan dengan sebaiknya.

“Kostum yang paling basic dinobatkan kepada…,” tulisnya.

Meninjau reaksi ciapan terbabit, rata-rata netizen terkejut dengan busana yang terlalu seksi.

“Hmmm. Tak ingat parent dekat rumah ke? Kadang-kadang aku bersyukur walaupun parent tak educated sangat. Tapi ajaran adab dan agama cukup.

“Pakaian sebiji macam stripper/hooker kat sana. Semoga jumpa jalan yang betul dik,” komen netizen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Cahaya Mata Tue, 25 Oct 2022

Tidak Berpantang Cara Orang Melayu, Dr Amalina Beri Tips Lepas Bersalin

Boleh cuba untuk para-para ibu yang baru lepas melahirkan tu

Hiburan Tue, 30 Jan 2018

Nikah Diam-Diam? Mana Ada, Saya Masih Single

Ayda Jebat mengaku dia masih single dan masih belum dimiliki sesiapa. Habis pertunangan atau perkahwinan siapakah yang diadakan tu?

Featured Tue, 23 Aug 2022
Hiburan Wed, 28 Nov 2018

Jom Kenal Dengan Penyanyi ‘Hirisan Kaca’, Siapa Sebenarnya Syafiq Rosman?

Single Hirisan Kaca boleh didengari di seluruh platform muzik digital bermula hari ini.

Hiburan Wed, 4 Apr 2018

Meet BTS Members’ Siblings a.k.a Your Future In-Laws

If you’re going to marry Oppa, you need to know his family.

Hiburan Fri, 15 Nov 2019
Featured Wed, 17 Oct 2018

5 Tip Pemilihan Fabrik Busana Perkahwinan Ikut Bentuk Badan. Barulah Selesa!

Kalau silap pilih fabrik boleh buat anda rasa tak selesa atas pelamin!

Featured Mon, 7 May 2018

4 Khasiat Epal Hijau Yang Anda Tidak Tahu Selama Ini

Anda mungkin tidak tahu buah epal hijau banyak khasiat yang sangat bagus untuk tubuh badan.

Hiburan Tue, 9 Apr 2019

Nur 2 Bukan Untuk Kanak-Kanak, Pengarah Respon Teguran Warganet

Jangan lupa saksikan jam 10 malam ini di TV3 dan www.tonton.com.my, agaknya apa lagi si Madi nak buat malam ni eh?

| Live TV