Featured By: Atiqah Johari August 30, 2022 @ 4:20pm

Disaran Ambil Dadah & Difitnah Kutip Sampah Dengan Ibu! Puteri Balqis Cadang Saman Netizen Tapi…

Baru-baru ini, pelakon remaja, Puteri Balqis memuat naik beberapa tangkap layar komen wargamaya di Insta Story miliknya.

Menerusi perkongsian tersebut, dilihat wargamaya meninggalkan komen-komen yang berbaur negatif kepadanya.

Antaranya ada wargamaya yang menyarankannya untuk mengambil bahan terlarang.

“Tak ada cuba-cuba nak ambik dadah ke dik?,” tulis seorang wargamaya.

Sehubungan itu, Puteri Balqis atau lebih dikenali dengan Aqish tidak berdiam diri dan tampil membalas komen negatif dengan ayat yang berbentuk sindiran.

“Buat masa ini belum terfikir lagi sebab ibu saya sendiri tidak bergaul dengan manusia seperti pakcik dan isteri pakcik.

Sindirnya lagi, dia lebih gemar untuk berkawan dengan haiwan berbanding manusia jadi agak susah untuknya mendapatkan bekalan dadah.

“Kami lebih bersahabat dengan anjing dan kucing. Jadi, agak sukar untuk mendapatkan bekalan dadah kerana kami belia benci manusia,” tulisnya.

Pelbagai kecaman yang diterima oleh Aqish semenjak tular imej seksinya di laman sosial sehinggakan ada segelintir wargamaya mendakwa Aqish membuat kerja sampingan dengan mengutip sampah bersama ibunya.

“Duit dah banyak sekarang sebab banyak job. So, banyak la juga cekadaknya… by the way, budak ini dah habis sekolah ke? Jangan part time ikut mak kutip sampah pulak style bukan main lagi,” komen wargamaya tersebut.

Tambah Aqish, dia berniat untuk memfailkan saman terhadap wargamaya tersebut namun dia menganggap tindakan itu sia-sia kerana mengetahui wargamaya tersebut tidak akan mampu untuk membayar saman selepas dia meneliti latar belakang wargamaya yang mengecam dan memfitnahnya itu.

“Terfikir saya nak saman makcik tapi yang nak disaman naik Ferrari, saya yang beriya nak saman, naik komuter.

“Elok-elok ada duit makan, langsung…. ke laut dalam, Pishang bhai,” tulisnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 12 Feb 2018

ALTIMET UCAP SELAMAT TINGGAL PADA PENTAS AJL?

Bagi Altimet, keputusan ini dibuat untuk memberi laluan kepada penyanyi rapper lain untuk beraksi dipentas yang cukup berprestij ini. Seterusnya, menyangkal dakwaan bahawa Altimet mengambil keputusan ini kerana dikatakan sudah give up

Featured Fri, 18 May 2018

Pemilihan Makanan Dan Produk Bebas Kimia, Rahsia Amalan Kecantikan Wanita Timur Tengah

Meskipun keadaan cuaca negara Timur Tengah bersuhu panas, namun ia sedikitpun tidak menghalang mereka menjaga kecantikan diri.

Hiburan Tue, 6 Mar 2018

JYP Entertainment Denies TWICE Rumoured Comeback Date

South Korea’s top girl group, TWICE has announce their comeback plans for 2018, but the rumoured date is incorrect.

Hiburan Sun, 9 Jun 2019
Trending Fri, 4 Dec 2020
Trending Tue, 4 May 2021

Nak Lebih Healthy Tapi Tetap Nak Enjoy Juadah Raya? Jom Gantikan 5 Bahan Masakan Ini!

Lepas dah sebulan berpuasa, sambutan Syawal adalah masa untuk membalas dendam dan makan semua makanan kan? Faham-faham je lah dengan rendang, lemang, lontong, semuanya tinggi dengan kolestrol tu! Sedap memang sedap tapi dalam tak sedar

Hiburan Mon, 20 May 2019

Ebby Yus Terkejut Wanita Muda Nak Derma Buah Pinggang

Untung Ebby Yus, ramai yang masih sayang dengan dia. Semoga cepat sembuh bang!

Featured Thu, 1 Sep 2022

| Live TV