Featured By: Salma Syahbuddin September 30, 2023 @ 7:35pm

Famili Duo Kini Kembali! Tampil Sisi Berbeza Peserta, Mas Idayu & Ajai Kekal Kedudukan Sebagai Juri

Program realiti nyanyian TV3, Famili Duo kembali dengan musim baharu dengan menampilkan lima pasangan selebriti popular tanah air.

Menampilkan penyanyi popular, pencipta kandungan sensasi dan pelawak, Famili Duo kali ini pastinya tampil dengan sisi berbeza para peserta.

Selepas perkenalan musim pertamanya pada 14 Februari 2021, Famili Duo telah mencapai objektifnya iaitu mengangkat nilai kekeluargaan dan mengeratkan hubungan silaturahhim dalam kalangan ahli keluarga menerusi muzik.

Musim baharu Famili Duo dibawakan khas oleh penaja utama, Ogawa, Elegent Cosmetic sebagai penaja bersama dan Centrum sebagai rakan penaja.

Program 8 episod ini juga turut menampilkan pasangan pengacara hebat iaitu,  Janna Nick dan Izzue Islam sebagai hos program manakala Ajai dan Mas Idayu sebagai juri tetap.

Lebih menarik, para finalis Famili Duo untuk musim baharu ini berpeluang untuk merebut hadiah utama berupa wang tunai bernilai RM100,000 di pentas akhir nanti.

Manakala, sistem pemarkahan ditentukan oleh juri tetap iaitu sebanyak 70 peratus (70%) dan undian atas talian daripada penonton sebanyak 30 peratus (30%).

Sekadar info, program ini bakal bersiaran secara langsung dari Studio Sri Pentas 2, setiap hari Ahad, pukul 9.00 malam di TV3 mulai 15 Oktober 2023. Penonton boleh juga strim secara langsung di www.tonton.com.my.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 1 Sep 2022
Trending Tue, 20 Oct 2020
Hiburan Fri, 9 Mar 2018

Bapa Elfira minta Sufian Suhaimi Move On

Menurut Ahmad Sabri Ariffin, bekas tunang anaknya itu perlu berhenti mengeluarkan kenyataan bagi menjaga hati semua pihak.

Trending Wed, 3 Mar 2021

Perjalanan Dari Kuala Lumpur, Selangor Ke Putrajaya Perlu Surat Kebenaran Polis

Jangan keliru gaissss, nanti tak pasal-pasal kena saman!

Featured Wed, 18 Mar 2020

Perintah Kawalan Pergerakan mungkin dilanjutkan

Kerjasama setiap rakyat dapat kekang penularan COVID-19

Featured Sat, 10 Sep 2022
Trending Tue, 10 Sep 2019

Lelaki minta tunang buktikan masih dara, Dr Amalina kesal!

Fakta: dara boleh hilang sekalipun tidak pernah melakukan hubungan kelamin

FESYEN Fri, 11 Oct 2019
error: Content is protected !!