Featured By: Fatin Nurain September 20, 2022 @ 6:30pm

Genap Setahun Berkahwin, Yusuf Bahrin Kongsi Momen Manis Bersama Zizi Kirana

Pasangan selebriti Zizi Kirana dan Yusuf Bahrin berkongsi momen manis bersama sempena genap setahun perkahwinan mereka.

Menerusi perkongsian di Instagram, Yusuf menzahirkan rasa bersyukur dapat melayari bahtera perkahwinan bersama Zizi dengan bahagia.

“Alhamdulillah atas segala Nikmat dan Ujian yg Kau berikan kepada kami ya Allah. Moga kita sentiasa di dalam lindungan Rahmat Allah SWT. Happy 1 year anniversary wifey. More to come in syaa Allah 😘💚,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yusuf Bahrin (@yusuf_bahrin)

Menerusi tinjauan di ruangan komen, rata-rata pengikutnya turut mendoakan kesejahteraan rumah tangga pasangan selebriti itu.

Terdahulu, Yusuf dan Zizi telah mendirikan rumah tangga pada 19 September 2021.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Sat, 23 Mar 2019

Feast on Your Ramadhan Delights at The Largest Ramadan Baazars!

Many other activities and products up for sale too.

Hiburan Thu, 23 Aug 2018

Percaturan Bisnes Menjadi, Hotel Milik Fauzi Nawawi Terima Sambutan Luar Biasa

Mungkin dengan faktor lokasi yang strategik, maklum saja premis dekat dengan hospital, kolej serta lot komersial membuatkan ia menjadi pilihan pelanggan

Trending Sun, 3 May 2020
Trending Sun, 12 Jan 2020

Cedera Parah Disamun Jiran Dalam Lif

Seorang wanita cedera parah akibat ditikam 10 kali ketika disamun seorang jirannya, dalam kejadian dalam sebuah lif di Flat Taman Sri Damai, Jelutong, di sini. Ketua Polis Daerah Timur Laut Asisten Komisioner Soffian Santong, berkata […]

Featured Thu, 6 Apr 2023
Cahaya Mata Sat, 27 Aug 2022

Kagum Lihat Perkembangan Fatima! Fazura Akui Cerewet Pilih Pemakanan Anak & Hadkan Gajet

Setiap ibu mesti nak kan yang terbaik untuk anak-anak, macam tu jugak dengan Fazura 😊

Events Fri, 18 May 2018

Siapa Pelanggan Mengamuk Di Kedai Sajat?

Buang yang keruh, ambil yang jernih. Selepas sahaja wanita tersebut dan keluarganya meminta maaf kepada Sajat, beliau serta-merta membatalkan kes tersebut dan memaklumkan peguam beliau

Hiburan Mon, 25 Jun 2018

Pelakon Jadi Pengacara, Alvin Chong Berdebar!

Bukan jual mahal untuk tak nak pergi, tetapi saya tidak mahu malukan diri. Saya juga takut tidak boleh beraksi spontan mengikut situasi seperti pengacara lain…