Events By: Salma Syahbuddin June 21, 2019 @ 1:08pm

I Can See Your Voice Musim Kedua Lebih Mencabar?

Bagi peminat program I Can See Your Voice Malaysia (ICSYVMY) musim lalu, jangan lepaskan peluang untuk saksikan ICSYVMY musim kedua pada Ahad ini jam 9 malam hanya di TV3!

Masih mengekalkan format yang sama seperti musim pertama, ICSYVMY kali ini akan dihoskan oleh Shuk Sahar dan Sean LJE. Manakal tugas penyisat tetap masih lagi digalas oleh Jihan Muse, Mark Adam dan Seelan Paul. 

Selain penyiasat tetap, dua orang lagi penyiasat jemputan akan membantu artis jemputan pada minggu tersebut untuk mengenal pasti siapakah sebenarnya penyamar bersuara sumbang dalam kalangan penyanyi misteri ini.

Dapatkah agaknya penonton mengenal pasti siapakah penyanyi sebenar dan siapakah pula yang berpura-pura bersuara sumbang? Jangan lupa saksikan ICSYVMY musim kedua pada Ahad ini!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia) on

ICSYVMY juga boleh ditonton menerusi strim HD di tonton.com.my  dan Youtube TV3 Malaysia Official. Dan ikuti update terkini ICSYVMY musim kedua di www.xtra.com.my, Facebook dan Instagram TV3 Malaysia

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 10 Jul 2018

Lakonan Sofi Jikan, Aprena, Abam Bocey, Wan Hanafi Su & Fauziah Nawi Dalam ‘Jodoh Syaitan’

Asey menegaskan biarpun pasaran filem tempatan buat masa ini dilihat tidak menentu namun ia bukan halangan untuknya menerbitkan filem Jodoh Syaitan.

Hiburan Wed, 22 Jan 2020

Baru Bernikah, Sasha Saidin Dah Dituduh Perampas

Apa-apa pun dah selamat pun bernikah…doakan lah kebahagiaan mereka ye?

Events Fri, 27 Apr 2018

KL Jamm Tumpuan Buat Peminat Muzik Antarabangsa

Platform yang bakal menghimpunkan penggiat seni dari seluruh dunia satu festival muzik bertaraf antarabangsa bakal diadakan di Kuala Lumpur yang dikenali sebagai KL Jamm

Hiburan Thu, 7 Nov 2019
Hiburan Mon, 9 Apr 2018

“Aku Kacau T***r Kau Ke? Fara Mendoza Bengang Ditegur Berbikini

Walaupun Fara Mendoza tidak lah se-popular Fazura atau Neelofa, namun beliau berjaya menarik perhatian followers beliau dan juga mengundang kecaman netizen apabila baru-baru ini beliau dilihat memuat naik gambar percutiannya di Pulau Redang

Trending Hari Ini Tue, 9 Jun 2020

Kebenaran Untuk Ke Luar Negara Kini Dibenarkan Kepada…..

kebenaran ke luar negara hanya dikhususkan kepada….

Hiburan Thu, 12 Apr 2018

Erwin Dawson Menghidap Kanser, Takut Botak!

Beliau terpaksa menjalani ‘intermittent fasting’ yang bermaksud ala-ala puasa juga cuma puasa 16 jam dan hanya makan 8 jam.

Kisah Viral Mon, 31 Oct 2022

| Live TV