Hiburan By: SGMS Enal March 7, 2018 @ 9:35pm

Impian Beli Rumah, Kereta Mewah Tercapai

Bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian. Selama empat tahun berkerja tanpa mengira penat lelah, Ruhainies mengapai impiannya untuk memiliki rumah sendiri dan kereta mewah jenama Mercedes, dengan riangnya. 

“Alhamdulillah, berkat usaha dan kerja keras, saya sudah mampu memiliki rumah dan kereta sendiri. Akhirnya penat lelah selama ini berbayar dan puas hati kerana dua impian ini memang sudah lama saya impikan”

Kereta mewah dan rumah yang dibeli itu bukanlah untuk di guna olehnya sendiri tetapi juga seisi keluarganya. Rezeki yang dimiliki kini atas doa ibu bapanya, jadi ini masanya untuk membalas jasa mereka, kata Ruhainies

“Saya beli rumah dan kereta ini bukan untuk saya guna seorang, tetapi untuk keluarga. Jadi selepas ini bolehlah mereka pindah ke rumah saya di Shah Alam. Rezeki ini adalah atas doa ibu bapa, jadi mereka juga harus merasa apa yang saya perolehi ini.” katanya lagi

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 14 Aug 2018

Al- Fatihah, Tiada Lagi Opie Panji …

Allahyarham yang berusia 48 tahun itu dikejarkan ke HTAA 4 Ogos lalu selepas mengadu sesak nafas di rumahnya di Indera Sempurna sebelum dirawat di hospital itu.

Hiburan Wed, 10 Oct 2018

Afgan Pasti Buat Peminatnya Patah Hati

Sabarlah Wahai peminat Afgan…

Hiburan Sun, 18 Nov 2018

‘Arwah Adalah Insan Paling Jujur…’ Posting Jehan Miskin Buat Netizen Sebak

Al- Fatihah buat Allahyarham Profesor Miskin Parkir Mohamad…

Hiburan Sat, 28 Apr 2018

Sajat Takut Jumpa Wartawan?

Nampaknya majlis pelancaran Nur Sajat Rated Xtra ni turut mendapat perhatian para media. Mungkin inilah sebabnya Sajat takut kerana, beliau bakal ‘diserang’ dengan soalan-soalan panas oleh wartawan tempatan kita

Hiburan Mon, 13 May 2019

Mahu Fokus Anak, Linda Hashim Belum Terfikir Nak Aktif Berlakon Semula

Linda melakukan aktiviti seperti bertungku, tangas, berurut dan mandi rempah setiap hari. Patut cun kan?

Hiburan Tue, 14 Jan 2020
Hiburan Sun, 8 Apr 2018

Awas! Padam Nama Siti Nurhaliza Kalau Tak…

Saya menafikan sekeras-kerasnya berita itu (jika dirujuk pada saya) dan tidak pasti tujuan pihak yang menulis berita palsu itu.

Hiburan Thu, 13 Feb 2020

Kesian! Anak Abam Tercari-Cari Bapanya

Semoga keluarga sentiasa tabah menghadapi dugaan ini

Hiburan Fri, 27 Jul 2018

Charlie’s Angels 3 Lebih Moden?

Siri terbaru Charlie’s Angels ini menandakan era baru Hollywood yang semakin mempercayai bakat golongan wanita untuk mengarah filem berbajet besar dan mempromosikan kepelbagaian kaum kerana Scott berketurunan India manakala Balinska pula ialah aktres berdarah campuran.

| Live TV