Hiburan By: SGMS Enal December 4, 2017 @ 6:57am

Jangan Banding, Hina Anak Artis

Bukan saja selebriti sendiri yang terkena hinaan dan juga cacian masyarakat, pengguna laman sosial yang kurang adab juga dalam masa yang sama seringkali membezakan anak-anak selebriti yang ada.

“Pengguna alam maya seharusnya bijak dan tidak menjadikan media sosial sebagai laman untuk mengutuk anak-anak artis. Kita kena tahu yang setiap kanak-kanak mempunyai tumbesaran berbeza dan tidak sepatutnya netizen menghina anak tersebut”

“Mungkin ada bayi yang lambat sedikit atau boleh jadi terlalu aktif, cara mereka membesar berbeza dan tak semuanya sama,” jelasnya kepada mStar Online.

Tambah Nad, dia tidak membaca komen-komen yang ditinggalkan di laman Instagram miliknya kerana risau perkara berkenaan akan menganggu dan juga membuatkannya terasa hati.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 28 Jul 2018

Justin Bieber Simpati Keadaan Demi Lovato

Justin sama sekali tidak menyangka dia boleh kembali mengambil dadah tetapi saya doakan dia dan keluarganya dalam keadaan baik.

Hiburan Sat, 13 Oct 2018

Ini Respon Lan Solo Selepas Kristal Dapat Vokalis Baru, Cayalah!

Lan Solo tidak mahu mengulas lebih panjang namun dia berharap kumpulan Kristal terus maju dalam industri seni suara!

Hiburan Mon, 11 Feb 2019

‘ Macam Tercekik Sudu, Menyanyi Ke Bercakap Tu?”- Rozita Che Wan Sindir Pereka Fesyen Di IG?

Chuppp no heart feelings. Kami takde isu dengan sapa-sapa pun…tapi daripada satu Malaya carut, baik kami carut dulu kot…

Events Sat, 24 Nov 2018

Gambar Perkahwinan Agong dengan Miss Moscow Curi Tumpuan Ramai

Sehingga pagi ini, Istana Negara masih belum mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung majlis berkenaan.

Hiburan Sun, 29 Sep 2019

Exists Buat 4000 Penonton ‘Cair’ Dalam Stadium

Exists sememangnya salah satu kumpulan muzik terhebat Malaysia!

Hiburan Thu, 23 Jan 2020

Jadi Rebutan, Hun Haqeem Redha Tak Cukup Tidur

Jangan sampai jatuh sakit ok?

Hiburan Sat, 21 Sep 2019

Tahniah…Zamani Dah Bergelar Suami!

Alhamdulillah…Akhirnya!

Contest Sun, 1 Sep 2019

Korang Nak Tahu Siapa Pemenang #ICSYVMY #SuaraSiapaTu?

Jangan lepaskan peluang untuk tengok sendiri nama pemenang bagi episod 11 ICSYVMY

Hiburan Fri, 6 Sep 2019

Sakinah Tempelak Netizen Busy Body

Bila dah jadi artis, semua benda orang nak ambil tahu.

Events Fri, 30 Nov 2018

Nick Jonas, Priyanka Chopra Kahwin ESOK?

Wedding Of The Year ini bakal dihadiri oleh kaum keluarga Jonas yang terbang dari Amerika Syarikat termasuk Joe Jonas dan tunangnya, aktres Britain, bintang ‘Game of Thrones’, Sophie Turner.

| Live TV