Events By: Salma Syahbuddin June 7, 2018 @ 12:00am

Jom Ke Anggun Life Festival Untuk Dapatkan Baju Raya Pelbagai Jenama Pada 8 & 9 Jun Ini!

Buat pertama kalinya, Festival Anggun Life diadakan oleh pihak Media Prima Berhad yang bakal menghimpunkan pelbagai jenama popular yang menawarkan barangan fesyen, kecantikkan, gaya hidup dan kesihatan di bawah satu bumbung. Festival ini juga akan berlangsung selama dua hari iaitu pada 8 dan 9 Jun ini bertempat di Pusat Konvensyen Antarabangsa Persada Johor Baharu.

Terdapat lebih 100 vendor yang  akan turut serta menjual pelbagai barangan menarik dan antara selebriti yang turut serta menjadi vendor menjual produk keluaran mereka sendiri di Festival Anggun Life ialah, Remy Ishak, Sherry Ibrahim, Mia Ahmad, Yana Samsuddin & Fadzil Zahari, Zul Huzaimi, Fedtri Yahya, Ameera Zaini, Chef Naem, Mak Cun, Dayah Bakar, Nadya Syahera dan Nora Lunia dan ramai lagi. So, korang bolehlah shopping sambil tangkap  gambar selfie nanti!

Remy Ishak

Sherry Ibrahim

Mia Ahmad

Yana Samsuddin

Erma Fatima Sebagai Mak Cun

Selain itu, Anggun Life juga akan menampilkan pasangan kegemaran ramai iaitu, Amar Baharin dan Amyra Rosli sebagai Duta untuk festival Anggun Life pada kali ini. Para pengunjung tidak hanya dapat membeli belah barangan kesukaan mereka, malah turut berpeluang untuk menyertai pelbagai aktiviti yang telah disediakan. 

Tidak ketinggalan, jurugaya terkenal seperti Tym Fatimah, Min Luna, Watiey Abdullah dan instafamous Sharifah Rose akan berkongsi tips mengenai penataan gaya, solekan dan penggayaan tudung di gerai “Hijab & Heels” dan banyak lagi.

Jumpa anda di sana!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 29 Aug 2023
Events Sun, 7 Oct 2018

It’s Breast Cancer Awareness Month! Do You Know How to Check Your Breasts?

Early detection is vital in prevention breast cancer.

Contest Fri, 4 Oct 2019
Hiburan Tue, 17 Apr 2018

Itu Bukan ‘Baby Bump’ – Fazura

Jelasnya, jika hamil dia tidak akan sekali-kali merahsiakannya tetapi akan berkongsi berita baik itu kepada semua peminat yang mendoakannya.

Hiburan Mon, 4 Mar 2019

Terlalu Sibuk Kerja, Shuk Risau Anak Mula Tak Kenal?

Amboi, betul-betul sibuk nampaknya ni Shuk!

Hiburan Tue, 10 Oct 2023
Hiburan Tue, 29 Oct 2019