Hiburan By: SGMS Faida September 5, 2018 @ 5:38pm

‘Kalau Aku Jahat, Aku Biarkan Budak Tu Balik Mabuk Drive…’, Zarina Anjoulie Bongkar Rahsia?

Nama pelakon Zarina Anjoulie kembali menjadi bualan apabila foto mesra bersama penyanyi meningkat naik Ismail Izzani tersebar minggu lalu.

Terbaru, pelakon drama Anak Pontianak itu hari ini memuat naik gambar dengan kapsyen menerangkan kejadian pada malam penuh ‘drama’ itu.


” Sewaktu netizen bersikap double standard terhadap kami ( Zarina & Fathia) dengan melabel kami sebagai penipu dan Mael baik kami nak hancurkan Mael. 

“Kalau aku jahat aku biarkan budak tu balik mabuk drive camtu faham kalau budak tu mati accident?,” tulisnya panjang. 

Tambah pelakon berusia 32 tahun itu, dia memiliki bukti gambar penyanyi muda itu check in bersama teman wanitanya. 

” Buat apa aku nak upload untuk hancurkan karier dia demi kepuasan orang lain demi to prove a point dia tak deserve kena camtu.

” Dia adalah seorang lelaki baik cuma kedekut je tak reti bayar hutang,” tulisnya disusuli dengan ayat penuh sinis. 

Sejak gambar mesra mereka tersebar, rata-rata netizen curiga mengenai hubungan sebenar Zarina dengan penyanyi muda itu.

Terdahulu, foto mesra Zarina dengan penyanyi itu tersebar selepas rakan baiknya, Fathia Latiff di IGnya  meminta penyanyi lagu “Luar Biasa” itu menghubungi pelakon drama Anak Pontianak tersebut.

Bagaimanapun, Fathia bertindak memadam gambar tersebut tidak lama kemudian selepas pengikutnya menghentam Zarina yang berpakaian seksi dalam foto berkenaan.

Dalam masa sama, Ismail turut tampil meminta maaf atas keterlanjurannya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 29 Nov 2023
Hiburan Wed, 13 Mar 2019

‘Terima Kasih Wawa’- Aeril Zafril Doa Isteri Terus Setia Di Sisi

Pada usianya sekarang, saya melihat banyak peningkatan dalam diri Wawa terutama dalam perniagaan yang diusahakan.

Events Fri, 1 Nov 2019

Debaran Makin Terasa, Jangan Lupa Tonton ASK 2019 Malam Ini!

Jangan lupa ‘melekat’ di depan kaca televisyen menyaksikan malam kemuncak Anugerah Skrin 2019 yang bersiaran di Tv3 bermula jam 9 malam ini. Tengok jangan tak tengok ok! 

Hiburan Tue, 19 Jul 2022

Bekas Personaliti TV3, Zalina Azman Dilaporkan Hilang Sejak November 2021

Allahu, semoga urusan pencarian dipermudahkan…

LIFESTYLE Wed, 16 Jan 2019

Stand Out This Chinese New Year in Timely Style

These watches will definitely get people talking.

Hiburan Sun, 11 Sep 2022
Featured Sat, 25 Sep 2021