Hiburan By: SGMS Faida September 5, 2018 @ 5:38pm

‘Kalau Aku Jahat, Aku Biarkan Budak Tu Balik Mabuk Drive…’, Zarina Anjoulie Bongkar Rahsia?

Nama pelakon Zarina Anjoulie kembali menjadi bualan apabila foto mesra bersama penyanyi meningkat naik Ismail Izzani tersebar minggu lalu.

Terbaru, pelakon drama Anak Pontianak itu hari ini memuat naik gambar dengan kapsyen menerangkan kejadian pada malam penuh ‘drama’ itu.


” Sewaktu netizen bersikap double standard terhadap kami ( Zarina & Fathia) dengan melabel kami sebagai penipu dan Mael baik kami nak hancurkan Mael. 

“Kalau aku jahat aku biarkan budak tu balik mabuk drive camtu faham kalau budak tu mati accident?,” tulisnya panjang. 

Tambah pelakon berusia 32 tahun itu, dia memiliki bukti gambar penyanyi muda itu check in bersama teman wanitanya. 

” Buat apa aku nak upload untuk hancurkan karier dia demi kepuasan orang lain demi to prove a point dia tak deserve kena camtu.

” Dia adalah seorang lelaki baik cuma kedekut je tak reti bayar hutang,” tulisnya disusuli dengan ayat penuh sinis. 

Sejak gambar mesra mereka tersebar, rata-rata netizen curiga mengenai hubungan sebenar Zarina dengan penyanyi muda itu.

Terdahulu, foto mesra Zarina dengan penyanyi itu tersebar selepas rakan baiknya, Fathia Latiff di IGnya  meminta penyanyi lagu “Luar Biasa” itu menghubungi pelakon drama Anak Pontianak tersebut.

Bagaimanapun, Fathia bertindak memadam gambar tersebut tidak lama kemudian selepas pengikutnya menghentam Zarina yang berpakaian seksi dalam foto berkenaan.

Dalam masa sama, Ismail turut tampil meminta maaf atas keterlanjurannya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 28 Aug 2018

Siti Nurhaliza Dilantik Ahli Lembaga Pengarah ASWARA

Pelantikan ini juga satu anjakan baharu kepada diri saya sendiri kerana penglibatan saya sebagai ALP Aswara ini dalam bidang pendidikan.

Hiburan Mon, 28 May 2018

Tak Mahulah Hero Sama Saja…

Mungkin ada hikmahnya saya dan Zul tidak menang bagi kategori itu kerana saya tidak mahu dibayangi oleh seorang hero saja.

Hiburan Thu, 21 Mar 2019

Rashidi Jelaskan ‘Hubungan Istimewa’ Bersama Fify Azmi

Gambar tengah promosi perfume rupanya

Events Thu, 5 Apr 2018

CJ WOW SHOP Sets New Sales Record During Biggest Home Shopping Carnival!

CJ WOW SHOP doubled their revenue in a single day.

Hiburan Fri, 31 Jan 2020
Hiburan Fri, 10 Aug 2018

Lagu Nora Dalam OST Filem Pulang Yang Korang Kena Tahu

Sebut sahaja filem Pulang, pasti ramai yang akan kata runut bunyi dalam filem tersebut juga memainkan peranan dalam mewujudkan emosi sedih ketika menontonnya

Hiburan Mon, 26 Feb 2018

独具一格的Gegaria嘉年华

你有多久没有参与户外活动?周末是不是都宅在家、逛购物商场,又或只是看电影呢?小编上周六就去到了关丹达鲁尔马克穆尔体育场参与“Gegaria嘉年华”,从早到晚可说是节目不间断,无论是吃喝玩乐,都可在这里找到,绝对适合一家大小。

Hiburan Sun, 1 Dec 2019
LIFESTYLE Mon, 9 Jul 2018

Ada Anak Kecil Tapi Rumah Kekal Kemas, Wanita Ini Kongsi Tips!

Namun, tak salah untuk menerapkan ajaran kepada si kecil anda agar menjadi seorang pengemas sejak kecil.

| Live TV