Hiburan By: SGMS Faida September 5, 2018 @ 5:38pm

‘Kalau Aku Jahat, Aku Biarkan Budak Tu Balik Mabuk Drive…’, Zarina Anjoulie Bongkar Rahsia?

Nama pelakon Zarina Anjoulie kembali menjadi bualan apabila foto mesra bersama penyanyi meningkat naik Ismail Izzani tersebar minggu lalu.

Terbaru, pelakon drama Anak Pontianak itu hari ini memuat naik gambar dengan kapsyen menerangkan kejadian pada malam penuh ‘drama’ itu.


” Sewaktu netizen bersikap double standard terhadap kami ( Zarina & Fathia) dengan melabel kami sebagai penipu dan Mael baik kami nak hancurkan Mael. 

“Kalau aku jahat aku biarkan budak tu balik mabuk drive camtu faham kalau budak tu mati accident?,” tulisnya panjang. 

Tambah pelakon berusia 32 tahun itu, dia memiliki bukti gambar penyanyi muda itu check in bersama teman wanitanya. 

” Buat apa aku nak upload untuk hancurkan karier dia demi kepuasan orang lain demi to prove a point dia tak deserve kena camtu.

” Dia adalah seorang lelaki baik cuma kedekut je tak reti bayar hutang,” tulisnya disusuli dengan ayat penuh sinis. 

Sejak gambar mesra mereka tersebar, rata-rata netizen curiga mengenai hubungan sebenar Zarina dengan penyanyi muda itu.

Terdahulu, foto mesra Zarina dengan penyanyi itu tersebar selepas rakan baiknya, Fathia Latiff di IGnya  meminta penyanyi lagu “Luar Biasa” itu menghubungi pelakon drama Anak Pontianak tersebut.

Bagaimanapun, Fathia bertindak memadam gambar tersebut tidak lama kemudian selepas pengikutnya menghentam Zarina yang berpakaian seksi dalam foto berkenaan.

Dalam masa sama, Ismail turut tampil meminta maaf atas keterlanjurannya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 27 Dec 2017

Jonghyun – Peminat Berhijab Berkumpul Kenang Netizen Kecam

Peminat yang terdiri daripada pelbagai bangsa itu hadir dengan membawa beberapa barangan peringatan seperti lilin, bunga, belon dan potretnya ketika upacara itu berlangsung

Hiburan Wed, 8 Aug 2018

韩男偶像飙五月天歌「网友听到起鸡皮」

韩国男子组合VIXX主唱KEN,日前透过微博PO出一支影片,他一人飙唱天团五月天的《后来的我们》,到中间高潮处连飙4段高音,让网友听了鸡皮疙瘩狂掉。

Hiburan Mon, 13 May 2019

Anita Baharom Sahkan Hidap SLE

Anita terus terbaring lemah selama dua minggu sehingga terpaksa dicampung suami untuk bergerak ke mana-mana kerana tubuhnya ‘lumpuh’ sepenuhnya.

Hiburan Mon, 25 Jun 2018

Penyanyi ‘Cumi Cumi’ Keracunan Makanan

Menurut pengurusnya Ash, penyanyi popular dengan lagu Pematah Hati itu mula mengadu sakit perut dan lemah sejak dua hari lalu. Kita sama-sama doa semoga Nabila cepat sembuh ya…

Hiburan Thu, 7 Nov 2019

Kalau Berjaya Masuk AJL34, Usop Nak Buat Kenduri!

Jom doakan Usop, boleh kita makan kenduri nanti!

Hiburan Tue, 26 Dec 2017

张祖诚比赛唱一半中断!全场评审傻住

大马创作歌手张祖诚在24日播出《不凡的改变》中,致敬周蕙《好想好好爱你》,他的微醺嗓音,让所有评审包括原唱周蕙都按铃通过。没想到当最后一位评审按铃,全场灯亮时,张祖诚却突然停下来傻笑,引起现场一片惊呼。

Hiburan Thu, 12 Sep 2019

Britney Spears Bakal Berkahwin Lagi?

Third’s time a charm? Mungkin!

Hiburan Thu, 25 Jan 2018

Farid Kamil Tak Mengaku Salah Ambil Dadah

Farid Kamil mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Petaling Jaya

Hiburan Thu, 21 Mar 2019

Che Ta Mahu Jadi Muslimah Yang Sempurna

Syabas Che Ta! Kalau sebelum ni Che Ta memang cantik, sekarang ni lagi bertambah-tambah cantik lah nampak gaya nya.

Hiburan Thu, 19 Sep 2019

| Live TV