Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Salma Syahbuddin September 21, 2018 @ 5:00pm

Kalau Surprise Macam Ni Bukan Fazura Je Terharu, Netizen Pun Terharu Tau!

Bagi yang mengikuti perkembangan kedua-dua pasangan hot Fattah Amin dan Fazura, ramai pasti mengangumi dan mengimpikan hubungan seperti mereka bukan?

Baru-baru ini, Faz dilihat telah berlepas ke New York bagi menghadiri New York Fashion Week (FWNY) 2018. Namun, apa yang menarik perhatian ialah, kepulangan Fazura ke tanah air harini sangat menyentuh perasaan bukan sahaja beliau malah rata-rata netizen di luar sana.

Kalau tak caya, jom tengok surprise daripada hubsbaby Faz ni!

 
 
 
View this post on Instagram

She’s finally home ❤️ @missfazura ?

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

Menerusi video yang dikongsikan oleh Fattah, beliau nampaknya sangat menanti kepulangan isteri tercinta sejak berjauhan selama 3 minggu.
 
Dan, rata-rata followers meninggalkan komen terharu mereka dengan hubungan sweet pasangan ini.
 
Malah terdapat juga video rentetan yang telah dikongsikan oleh kelab peminat mereka. Nah!
 
 
Awww, siapalah yang tak terharu bila insan tersayang sambut kepulangan kita kan? Apapun, xtra tumpang bahagia tengok kebahagian Fattah dan Faz. 
 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 9 Feb 2018

DID LEE MINHO AND SUZY REALLY GET BACK TOGETHER?!

Multiple news sites are reporting that they have gotten back together in a relationship!

Hiburan Wed, 2 Oct 2019

Elfira Loy Tak Percaya Sudah Jadi Ibu!

Si cilik Elfira, secomel namanya!

Hiburan Wed, 15 Aug 2018

King Coco Pertahan Peniaga Barangan Fake?

Bintang Insta terkenal ini nampaknya tak ‘pilih bulu’ dalam membuat paid review. Original atau fake item, asalkan barang itu baik untuk diguna pakai, why not kan?

Hiburan Thu, 19 Apr 2018

Tahniah! Shila Amzah Kini Bergelar Isteri

Selamat Pengantin Baru Shila dan Haris, semoga kekal bahagia hingga ke Jannah. Amin…

Hiburan Mon, 1 Jan 2018

Sepupu Rihanna Ditembak Mati Selepas Rai Krismas

Kemeriahan sambutan hari Natal penyanyi Rihanna sekeluarga bertukar tragedi apabila sepupunya, Tavon Kaiseen Alleyne, ditembak mati  beberapa jam selepas meraikan perayaan itu bersama. Menerusi akaun Instagram (IG) peribadinya, Rihanna memuat naik foto dirinya bersama Alleyne […]

Events Tue, 26 Mar 2019

Make Your Date Night a Very Special One This Weekend with Hannah Lo and Ash Nair

Sometimes, we need other people to help us get more intimate with ourselves.

Hiburan Tue, 26 Dec 2017

2018 DIJANGKA TAHUN LEBIH INDAH AMAR BAHARIN

Amar juga mengakui tahun 2018 merupakan tahun yang sangat sibuk bagi dirinya mahupun Amyra

Hiburan Thu, 31 Jan 2019

Katanya Emma Maembong, Syed Abdullah Sudah Bernikah?

Emma Maembong, Syed Abdullah Didakwa Sudah Bernikah?

Hiburan Tue, 17 Sep 2019

‘Terlalu Peribadi Untuk Dikongsi’- Lufya, Suami Bercerai

Cukuplah ini sahaja penjelasan daripada saya…

Hiburan Tue, 15 May 2018

Melania Trump Masuk Hospital

Melania, 48, menjalani prosedur embolisasi untuk membuang ketumbuhan dan akan dirawat di hospital selama seminggu.

| Live TV