Hiburan By: Fatin Nurain August 23, 2023 @ 4:00pm

Kelakarnya! Segan Diusik Rakan, Gelagat Imran Aqil Kejut Tunang Solat Subuh Raih Perhatian

Pelakon Imran Aqil sekali lagi meraih perhatian dalam kalangan peminat selepas tular videonya mengejutkan tunangnya, Dahlia Rizal untuk solat Subuh.

Menerusi video yang tular di TikTok, Imran juga kelihatan segan apabila disakat oleh rakan-rakannya ketika menghubungi tunangnya itu.

“Bangun subuh sayang. Jangan lupa doakan kita,” katanya.

Geli hati dengan gelagat pelakon itu, rakannya sempat mengusiknya seakan-akan loya mendengar perbualan mereka bersama.

“Roommate tak kejut!,” usik rakannya.

@ammxrhxlm_ amboiii kemain loya member dia yang sorang tu hahahaha 😂🤣 #imranaqil #dahliarizal #imranxdahlia #imran4dahlia #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound – Rusa Music

Menjengah ke ruangan komen, perkongsian tersebut telah meraih pelbagai respons yang rata-ratanya terhibur melihat Imran disakat rakannya.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 8 Jun 2019

Mas Anizan mahu berseorangan

Hampir dua dekad menyepikan diri dari industri hiburan, pelakon yang mencipta nama pada era 1990-an, Mas Anizan sudah bersedia untuk kembali mencari peluang.

Hiburan Wed, 29 Aug 2018

Munafik 2 Bakal Saingi Kutipan Hantu Kak Limah?

Pihak Skop Productions turut positif dalam jumlah kutipan memandangkan kutipan filem Hantu Kak Limah berjaya mencecah sehingga RM 32 juta.

Hiburan Thu, 23 Nov 2023
Hiburan Tue, 11 Jun 2024
Featured Fri, 19 Aug 2022

Instagram Dibanjiri Ucapan Tahniah, Ramai Bangga Syamsul Yusof Terima Lamaran Pembikinan Filem Epik Cecah Ratus Juta Ringgit

Fuhhh, tak sabar rasanya nak tengok hasil mantap Syamsul Yusof buat filem epik sejarah Melaka! Alhamdulillah rezeki buat keluarga tersayang kann 🤩☺️☺️

Hiburan Thu, 4 Jan 2018

Sebuah Keluarga Ambil Masa 6 Bulan Untuk Kurus

Sebuah Keluarga Ambil Masa 6 Bulan Untuk Kurus Dan Hasilnya Amat Menakjubkan

Hiburan Wed, 31 Jul 2019

Jalan-Jalan Makan Angin Gabung Tiga Produksi, Pamer Tarikan Di Jepun

Kepada korang yang nak tahu tempat-tempat menarik di negara matahari terbit ni bolehlah tengok JJMA nanti ya!

Hiburan Wed, 12 Dec 2018