Hiburan By: Fatin Nurain February 3, 2023 @ 2:35pm

Kerap Kelihatan Bersama, Tom Sedia Berkahwin Lagi – “Keluarga Fuad Bimbang Kami Selalu..”

Kerap berkongsi momen manis bersama, penyanyi Tom atau nama sebenarnya Raja Farah Afzal Raja Ikram, 37, mengakui dirinya sedia untuk berkahwin lagi dengan kekasihnya, Fuad Rahman

Biarpun sudah tiga kali gagal dalam perkahwinan, Tom mengakui dirinya kini kembali bahagia selepas bertemu dengan Fuad menerusi sebuah program realiti, tahun lalu.

Malah, penyanyi itu juga enggan keintimannya bersama Fuad menjadi bualan netizen dengan selepas menerima pelbagai pertuduhan dan fitnah mengenai dirinya gara-gara sering kelihatan bersama.

“Saya nak berkahwin dengan Fuad sebab dah banyak orang bercakap tentang kami. Ke sana ke sini tanpa ada ikatan. Jadi saya rasa kami kena kahwin juga.

“Keluarga Fuad pun bimbang sebab kami selalu bersama walaupun pada awalnya mereka tahu saya sebenarnya tidak mahu berkahwin lagi.

“Jadi untuk mengelak daripada orang bercakap, saya cuba untuk berkahwin kali keempat, sebab saya pun sudah mengenali Fuad sebelum ini,” katanya.

Menyedari banyak perubahan yang berlaku selepas menjalinkan hubungan dengan pelantun lagu Bila Rindu itu, Tom turut menyatakan rasa gembiranya dapat menguruskan anak-anaknya bersama penyanyi tersebut.

Malah, dia juga tidak menyangka rezeki mereka berdua semakin bertambah semenjak kisah percintaannya diketahui umum.

“Sejak kisah cinta saya dan Fuad tular, rezeki kami berdua membuat persembahan mencurah-curah. Saya sangat bersyukur atas rezeki ini.

“Buat masa sekarang, saya tidak ada lagi perancangan untuk keluarkan album, mungkin suatu hari nanti. Mudah-mudahan,” jelasnya.

 

Sumber: Kosmo

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 1 Mar 2018

Jangan Salah Anggap, Saya Bukan Gila Glamour

Saya dapat rasa individu itu baik orangnya. Macam ni lah, situasinya macam kita naik kereta. Bila di  luar kereta, baik saja kelakuannya. Tapi lain pula jadinya, bila tengah memandu…terkeluar segalanya!

Hiburan Wed, 19 Feb 2020

“Kau Pergi Terlalu Awal Sahabatku” – Sazzy Falak Jumpa Ashraf Sinclair Buat Kali Terakhir

Sebagai teman baik, mesti sangat terkesan dengan pemergian mengejutkan ini.

Hiburan Thu, 10 May 2018

Wah…Sufian Suhaimi Dah Ada Lagu Raya!

Memandangkan bulan ramadan pun dah dekat, rasanya dah tiba masa untuk lagu itu diperdengarkan…

Contest Fri, 16 Aug 2019

Menang RM2K Hanya Di #ICSYVMY !

Jom berhibur sambil menang wang tunai berjumlah RM2K!

Hiburan Thu, 22 Jun 2023
Hiburan Sat, 23 Dec 2017

One Nation Emcees, Mimi Fly Katanya Sudah Bercerai

Sah sudah bercerai bak kata tuan punya badan One Nation Emcees, Mimi Fly

Fab Foodies! Thu, 28 Jun 2018

Jangan Bazir Makanan, Alam Flora Kutip 22,000 Tan Sisa Makanan!

Tabiat pembaziran semasa menghadiri majlis rumah terbuka dapat dielakkan sekiranya masyarakat mengamalkan konsep 5R iaitu Refuse (menolak), Reduce (mengurangkan), Reuse (guna semula), Recycle (kitar semula) dan Recovery (pemulihan/diperbaharui).