Featured By: Salma Syahbuddin May 11, 2023 @ 6:30pm

Kes Langgar Lari! Kereta Mewah Milik Dini Schatzmann Calar Teruk -“Nak Nangis! Punyalah Susah Nak Jaga”

Pelakon Dini Schatzmann kecewa apabila kereta mewah miliknya terlibat dalam kemalangan sehingga menyebabkan kereta kesayangannya itu mengalami kesan calar yang teruk.

Menurut Dini, 29, bukan mudah untuk menjaga kereta kesayangannya itu dek kerana tidak mahu terlibat dengan kemalangan atau terkena kesan calar, namun akibat tindakan pemandu tidak bertanggungjawab, kereta miliknya itu mengalami beberapa kesan kemalangan malah bahagian hadapan keretanya juga mempunyai kesan calar teruk akibat disagat kereta lain.

Perkara itu dikongsi Dini menerusi hantaran di Instagramnya pada Khamis.

“Simpan sini sebagai memori. Punyalah susah nak jaga kereta sampai tak n ak bagi ada satu pun calar.

“Senang-senang je dia langgar lari kereta saya. Nak nangis tapi benda dah jadi.

“Kepada sesiapa di luar sana yang terlanggar kereta orang, tolonglah jadi orang yang bertanggungjawab dan try untuk selesaikan masalah tu baik-baik,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dini Schatzmann (@dinischatzmann)

 

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet bersimpati terhadap insiden yang menimpa aktor itu.

“Baru cakap semalam lama abang dini tak post, sekali bila post begini pula jadinya. Kita yang stres tengok calar calar tu ek.

“My car kena langgar twice yang sakit tu. Kereta kena langgar masa parking kat kotak parking khas, bukan suka-suka parking.. Itu pun kena langgar, redha je anggap bukan rezeki.

“Auto galau sebulan,Sakit hati kalau macam ni,” komen netizen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 13 Mar 2023
Hiburan Wed, 14 Mar 2018

Super Junior Hopes For Reunion with All 13 Members

Leader Leeteuk wishes for this to happen ASAP.

Hiburan Thu, 18 May 2023
Trending Mon, 11 Jan 2021
Hiburan Sun, 22 Apr 2018

Eira Syazira Merajuk Sampai Ke Jakarta?

Bagaimanapun, saya sudah hampir tiga tahun bernaung di bawah syarikat itu. Mereka melayan saya dengan baik hingga sanggup menunggu hampir tiga tahun. Sepatutnya, saya berhijrah ke Jakarta selepas melahirkan anak kedua, tetapi saya hamil tanpa sedar, tidak lama kemudian,

Hiburan Mon, 17 Jul 2023

Dikutuk Gara-Gara Perut Buncit, Ini Respons Padu Emma Maembong

Haih, bukan emma baru lepas bersalin ke?

Hiburan Thu, 23 Mar 2023

Khas Ramadan Ini: Seleksi Rancangan Wajib Tonton Untuk Seisi Keluarga

Masa bersama keluarga dengan hiburan berkualiti!

Trending Fri, 1 Mar 2019

Tunjuk ****** Safiey Illias Nak Buktikan Apa Tu?

Inilah dia tanda-tanda manusia diakhir zaman

Trending Tue, 18 Aug 2020

Korban Covid-19 Cecah 108, 536

Terus meningkat gaissssss!

Featured Sun, 5 Apr 2020

Berhati-hati beli produk kesihatan dalam talian

Perhatikan label pada kotak pembungkusan