Events By: Salma Syahbuddin April 15, 2019 @ 5:25pm

Kini Jason Mraz Pula Bakal Tawan Kuala Lumpur!

Selepas boyband popular Blue dan Ed Sheeran menggegarkan tanah air, kini gilaran penyanyi Jason Mraz pula bakal bertandang ke Malaysia bagi menjayakan konsert jelajahnya, Good Vibes bertempat di Axiata Arena, Bukit Jalil pada 13 Mei depan.

Konsert jelajah Good Vibes pada mulanya dilancarkan di Amerika Utara pada musim panas lalu. Dan kini diteruskan ke Asia termasuklah Malaysia, Manila, Singapura, Shanghai, Hong Kong, Bangkok dan Taipei sepanjang bulan depan.

Mraz juga menyifatkan kedatangannya ke Malaysia membuatkan beliau berasa teruja kerana dapat merasai semangat peminat-peminatnya di negara Asia yang cukup luar biasa.

” Saya dapat rasakan setiap kali berada di sini, peminat amat menghargai persembahan saya. Malah, penyertaan penonton di Asia sungguh harmoni dan supersonik.” Katanya.

Pengumuman siri jelajah Good Vibes ini dibuat bagi menyokong promosi album keenamnya yang berjudul Know. Album Mraz yang kelima ini juga berjaya tersenarai dalam carta top 10 Billboard 200.

Jadi, buat peminat tegar penyanyi lagu I’m Yours ini , korang bolehlah membeli secara online menerusi Superdeals. com.my dengan tawaran yang cukup eksklusif!

Terdahulu, Mraz pernah menggegarkan Kuala Lumpur menerusi siri jelajahnya pada tahun 2009 dan kembali semula bagi jelajah  Tour Is A Four Letter Word  pada tahun 2012.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 12 Feb 2018

IMPAK JAMPI SANGAT BESAR – AZMEER

Azmeer memberitahu perbezaan markah antara tempat pertama dan kedua tidak begitu jauh namun tidak boleh mendedahkan angka tepat…

Hiburan Mon, 12 Aug 2019
Hiburan Fri, 6 Dec 2019

Remy Ishak, Izara Aishah Wajah Baru Hariz Dan Izzah Dalam Ombak Rindu The Series

Siapa ingat filem Ombak Rindu yang diadaptasikan dari novel karya Fauziah Ansari, lakonan Aaron Aziz sebagai Hariz dan Maya Karin sebagai Izzah? Kini, novel trilogi ke-2 dan 3 Ombak Rindu kembali dalam bentuk drama bersiri […]

Events Thu, 28 Feb 2019
Hiburan Wed, 20 Mar 2019

Mak Duta Trivago, Anak Duta PetPet…

Comel Freda ni, geram betul!

Hiburan Thu, 23 Jan 2020

Jadi Rebutan, Hun Haqeem Redha Tak Cukup Tidur

Jangan sampai jatuh sakit ok?

Hiburan Thu, 5 Apr 2018

Panas! Pelakon Terkenal Ini Bercinta Dengan Kaum Sejenis?

Isu LGBT (Lesbian, Gay, Bisexsual, and Transgender) bukanlah sesuatu isu yang baru di negara kita. Meskipun isu ini agak sensitif, namun masih ada yang terlibat dengan gejala ini

Hiburan Wed, 19 Sep 2018

首要媒体2019年贺岁MV《So Happy》开拍!

距离2019猪年不到5个月的时间,首要媒体已开始筹备贺岁专辑咯!日前八度空间旗下8位艺人难得聚首,进行主题曲《So Happy》MV拍摄。

Trending Tue, 16 Jun 2020

| Live TV