Hiburan By: Fatin Nurain May 2, 2023 @ 12:00pm

Laki Bini Ting Tong, Reen Rahim & Suami Tak ‘Fake’ Di Media Sosial – “Malas Nak Cover-Cover”

Pelakon Reen Rahim menyatakan dirinya lebih selesa menjadi diri sendiri setiap kali membuat content bersama suaminya, Ahmad Nur Hazim Zainal Abidin di media sosial.

Terkenal dengan perkongsian yang mencuit hati di media sosial, Reen turut mengakui dirinya tetap mempunyai fasa naik dan turun dalam berumah tangga.

“Tahu tak time sweet, time comel tu bolehlah nak itu nak ini. Time macam anjing dengan kucing tu kau rasa sempat nak record? Sama je kitorang ada draf kami.

“Kadang macam comel, dalam saya ada macam-macam boleh jadi. Kadang kami comel manja, kadang kami macam kawan-kawan. So, jangan ingat sweet sangat, kadang-kadang ada yang berapi juga,” katanya.

Memetik laporan mStar, pelakon yang membintangi drama Pujaan Hati Kanda itu turut mengakui dia bersama suaminya hanya akan serius apabila perlu fokus bekerja meskipun sentiasa kelihatan aktif di media sosial.

“Dia pun sama, penat aku. So maknanya dia penatlah kalau aku penat. Kami akan tenang kalau macam kena fokus kerja. Kami akan jadi karakter yang berbeza bila fokus kerja terus matang macam tu.

“Tapi kalau kat rumah bila free tu kami macam aktif macam terlebih gula tu. So dua-dua penat, kalau tak dia kacau saya, saya yang kacau dia. Kalau kami balik, mak ayak kami pun penat tengok muka kami kat rumah tu.

“Kami tak ada nak cover-cover, malas dik nak cover-cover. Penatlah kau nak play angel sangat. Takyahlah, jadi diri kau. Take it or leave it. Suka, sukalah tak suka sudah,” jelasnya.

Sumber: mStar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 17 Sep 2021

Status Rayuan BPR Boleh Disemak Bermula Esok -Tengku Zafrul

Korang boleh check akaun masing-masing!

Hiburan Fri, 15 Feb 2019

Sweetnya Ucapan Ulang Tahun Hafiz Buat Ibu…

Kasih ibu membawa ke syurga…selamat hari jadi Puan Liza!

Featured Wed, 10 Nov 2021

Ajar Anak Hargai Pengutip Sampah, Tindakan Keluarga Ini Mendapat Pujian Ramai

Satu video di TikTok telah mendapat perhatian netizen dimana video tersebut menunjukkan pasangan suami isteri mengajar seorang anaknya untuk berbuat baik dengan pekerja pengutip sampah. Video yang berdurasi 30 saat itu mempamerkan seorang kanak-kanak yang […]

Acara Thu, 25 Aug 2022

[VIDEO] Ambil Kesempatan Cium BCL Semasa Konsert, Ramai Terkejut & Kecam Ray Prasetya

Opsss! Min pun lagi kaget ngeliatnyaaaa Ray….🤦‍♀️

Trending Tue, 17 Mar 2020

5 Filem Hollywood Yang Ditunda Tayang Akibat Covid-19

PENYEBARAN wabak Corona atau Covid-19 yang menyerang masyarakat dunia pada waktu ini sedikit sebanyak meninggalkan kesan kepada industri perfileman negara dan luar negara. Beberapa filem hebat Holywood terpaksa ditangguhkan tayangannya akibat penularan wabak yang semakin […]

Hiburan Tue, 26 Jun 2018

Baru Kenal Tiga Bulan, Baim Wong Nekad Lamar Kekasih!

Pelakon kacak ini tidak menunggu waktu lama untuk menyunting Paula Verhoeven. Selamat Pengantin Baru, Baim dan pasangan. Memang cantik bakal isteri Baim, tahniah!

Trending Mon, 23 Apr 2018

Video Pendaki Wanita Histeria Tular!

Pemilik akaun FB bernama Kefliz Zakaria memaklumkan, kejadian berlaku pada jam 8.45 pagi ketika kumpulan berkenaan dalam perjalanan turun dari bukit itu.

Featured Sat, 28 Jan 2023

Bekas Isteri Dedah Bercerai Angkara Orang Ketiga, Chot Raja Lawak Baru Kahwini Janda Anak 3?

Saya tak dapat maafkan mereka yang aniaya saya dan anak – Bekas isteri