Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Syafiqa Irdina February 9, 2020 @ 11:38pm

MASDO Bawa Geng Pak Maon Meriahkan Pentas Dengan Konsep Ala 60-an!

Meriah!

KUGIRAN MASDO merupakan finalis pertama yang membuat persembahan di atas pentas malam ini.

Melalui lagu Dinda, MASDO nampaknya menggegarkan pentas #AJL34 dengan konsepkan kahwin ala 60-an. Dengan persembahan dan pakaian warna-warni, persembahan Dinda turut dimeriahkan dengan penari ala joget lambak serta majlis rewang “orang-orang kampung”.

 

Kalau korang terlepas menyaksikan persembahan Dinda tadi, apa kata korang tengok dekat bawah ni!

 

Ha, korang rasa macam mana persembahan MASDO tadi? Kalau korang rasa persembahan MASDO tadi merupakan persembahan terbaik malam ni, hantarkan undian korang di www.xtra.com.my/ajl34 okay!

Jangan lupa hashtag #AJL34 di laman sosial korang okay! 

Buat korang yang tidak berkesempatan untuk menyaksikan  siaran ini secara LIVE, jangan risau! Korang boleh layari Youtube TV3 Malaysia OfficialTonton, dan LIVE TV di www.xtra.com.my

Sumber video: Youtube TV3

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 12 Nov 2019

Azhar Amir Mahu Dapatkan ‘Restu’ Tun Mahathir

Siapa yang tak gementar apabila dipilih membawa watak epik negarawan Malaysia iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad? Begitulah perasaan pelakon Azhar Amir apabila dipilih membawa watak utama sebagai Tun M dalam Filem Mahathir: The Journey arahan […]

Hiburan Fri, 25 Jan 2019

Bekas Personaliti TV Terkenal Bakal Disaman?

Dalam masa sama, seorang lagi individu lain yang tidak didedahkan identitinya turut berdepan saman serupa kerana terbabit dalam penyebaran video fitnah berkenaan.

Hiburan Thu, 17 Oct 2019

「小队长」卢广仲明年1月4日驾到!

卢广仲「大人中」世界巡回演唱会大马站定档2020年1月4日在莎阿南美拉瓦蒂室内体育馆引爆,卢广仲喊话 “十年后的第一年,来聚聚吧!”

Hiburan Thu, 8 Nov 2018

Rindu Nak Berlakon Karya Bermutu, Akhirnya Rahim Jailani…

Rahim berpendapat skrip dan jalan cerita Pokok hebat dan mesej yang ingin disampaikan juga jelas berguna kepada masyarakat.

Hiburan Mon, 26 Nov 2018

Izzue Islam Kini Bergerak Solo

Paling utama, doakan saya dan anggota Forteen yang lain berjaya di bidang kerja masing-masing.

Hiburan Wed, 23 Jan 2019

黄秋生自嘲不够帅!不能当鬼片男主角

黄秋生自爆想投资拍摄爱情鬼故事,唯他笑言男主角不是自己 “当然不行啦,男主角这么帅,我演不来!”

Hiburan Thu, 31 Jan 2019

Aleeza Kassim Kongsi Cerita Pertama Kali Mengajar Neelofa Jadi Model

Bila peragawati kelas A berkongsi tips…dengar tu!

Hiburan Thu, 14 Feb 2019

Stephen Chow Sahkan Filem Aksi Komedi, Kung Fu Hustle 2

Stephen Chow Sahkan Filem Aksi Komedi, Kung Fu Hustle 2 Dalam Pembikinan

Hiburan Wed, 15 Jan 2020

| Live TV