Featured By: Fatin Nurain November 20, 2022 @ 3:23pm

Melampaunya! Madammu Dituduh Buat IVF Pakai Benih Lelaki Lain

Usahawan Eriyca Baiduri telah berkongsi tohmahan seorang individu yang mendakwa dirinya membuat in vitro fertilisation (IVF) menggunakan benih lelaki lain.

Menerusi perkongsian di TikTok, usahawan yang lebih mesra disapa sebagai Madammu itu telah memuat naik video bersama suaminya, Muhammad Azri Che No sambil memaparkan komen individu terbabit.

“Pregnant pun atas buat uji kalau tak, takkannya pregnant. Bukan atas benih laki pun. Apalah adik-beradik semua okay je boleh pregnant macam orang biasa.

“Dia ni je entah kenapa sampai kena buat test uji nak dapatkan anak. So, kalau orang cakap apa-apa terima je,” komennya.

Biarpun tohmahan yang dilemparkan itu tidak berasas, Madammu tetap tenang membalas kenyataan individu tersebut.

“Kita nak kena buat kelas sains ke nie guys?,” tulisnya.

@eriyca.baiduri Replying to @🤪💖 ♬ Muhasabah Cinta – Al Elsania

Menjengah ke ruangan komen, perkongsian tersebut telah menerima pelbagai respons daripada peminatnya yang rata-ratanya mengecam semula tindakan individu tersebut.

“Bukan kena masuk kelas sains je dia ni, kelas bm pun kena masuk sekali.

“Orang macam ni mungkin Allah bg rezeki anak mudah , tapi belum tentu mudah nak dapat rezeki anak yang baik soleh solehah.

“Allah..sian nye kt dia…kenapa ye fikiran dia sampai dia boleh taip ayat-ayat mcm tu ..saya yang pernah TTC 11 tahun pun sedih sangat bila baca walaupun ayat tu bukan untuk saya.

“Sedih orang macam tu…jangan dilayan sis..Semoga sis dan kandungan baik-baik saja,” komen pengikutnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 3 Mar 2019

Alan Walker Believes Malaysia is Making a Great Impact on the Environment

He hopes that we will continue to contribute towards the environment!

Hiburan Wed, 18 Sep 2019

Acah-Acah Happy?? Ini Jawapan Idzham Ismail…

Pelakon Juvana, Idzham Ismail juga nampaknya tidak terkecuali daripada menjadi sasaran segelintir dari warganet yang merasakan perkongsian positif dan foto-foto saat gembira dengan isteri dikira seperti ‘dibuat-buat’ atau ‘acah-acah happy’.  Pernah menerima mesej peribadi dari […]

Featured Thu, 30 Sep 2021
Trending Thu, 20 Oct 2022

“Korang Ni Tak Belajar Agama Ke?” – Sajat Sekolahkan Netizen, Selar Keturunan Manusia Berasal Dari Monyet

Usahawan selebriti kontroversi, Nur Sajat sekali lagi menjadi tumpuan netizen apabila  memberi pandangan berkenaan isu cicit Nabi Muhammad SAW. @hazrinempire Apa kate sajat!..😎 #hazrinempire #sajat #skincare #personalcare #funny ♬ nhạc nền – 𝘾𝙝𝙞𝙡𝙡𝙃𝙤𝙪𝙨𝙚𝙈𝙪𝙨𝙞𝙘 – 𝑩 […]

Trending Tue, 3 Aug 2021
Featured Mon, 30 Jan 2023

[VIDEO] Akibat Gelaran ‘Mami’, Azhar Sulaiman Didakwa Pondan? Ini Reaksi Empunya Badan

Amboiiii, siapa yang cakap Azhar Sulaiman pondan ni? Jahatnya mulutt

error: Content is protected !!