Hiburan By: SGMS Faida June 26, 2018 @ 9:47am

Mila Bagi Amaran, Minta Maaf Atau…

Nampaknya ada pihak yang tidak berpuas hati dengan perkhidmatan pakej perkahwinan yang dikendalikan syarikat penyanyi Mila Jirin, Bizmilla. 

Tindakannya yang menulis di ruangan komen di laman sosial sebuah portal dengan menggunakan nama akaun @suesharudin membuatkan Mila tampil dengan penjelasan tersendiri.

Menerusi laman Instagramnya, jutawan muda ini memberitahu pemilik akaun itu perlu memohon maaf secara terbuka memandangkan komen itu dilihat mencemarkan nama syarikatnya, Bizzmila.

“Perhatian @suesharudin awak buat fitnah secara terbuka tentang chef di @bizmilla_catering. Untuk maklumat, chef kami di BIZMILLA semuanya orang Malaysia.

“Sejak awak dah fitnah secara terbuka, saya juga tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang sebab awak dah mencemarkan nama syarikat saya.

“Jika tiada permohonan maaf secara terbuka dalam masa 24 jam, saya akan teruskan dengan tindakan undang-undang,” tulis Mila menerusi Instagramnya.

Isu penggunaan tukang masak warga luar menjadi bualan semasa selepas Kementerian Sumber Manusia menggesa semua restoran di Malaysia mengambil tukang masak tempatan untuk bekerja di restoran masing-masing mulai 1 Julai depan.

Menterinya, M. Kulasegaran berkata, bagaimanapun semua pengusaha akan diberi tempoh sehingga hujung tahun ini untuk memastikan hanya tukang masak tempatan saja bekerja di restoran mereka dan peraturan baru itu akan dikuatkuasa bermula 1 Januari 2019.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 23 Apr 2018

‘If We Are Getting Old’, Hadiah Shila Untuk Suami

Lebih menarik, majlis resepsi ini turut memberi kejutan buat Shila dengan persembahan oleh kumpulan Ruffedge yang menyanyikan lagu Bila Rindu buat pasangan pengantin!

familuv Wed, 15 Jun 2022
Hiburan Mon, 12 Nov 2018

Onew’s Military Enlistment Date Announced

Fans are already looking forward to his discharge…

Hiburan Fri, 5 Apr 2024
Hiburan Thu, 7 Mar 2019

Arja Lee Mengaku Obses Panggung

Hero filem Dalam Botol ini mengaku mahukan watak dalam filem hantu pula selepas ini.

Hiburan Thu, 15 Dec 2022
Events Mon, 10 Apr 2023

Rindu Di Hari Lebaran, Lagu Raya Terbaru ‘Hadiah’ Datuk Jamal Abdillah Buat Peminat

Bestnyaaaa… selalu dengar lagu Saalm Aidilfitri je😍🥰