Hiburan By: Fatin Nurain July 13, 2023 @ 6:51pm

Muka Serious Tapi Kelakar, Peminat Terhibur Tengok Gelagat Izara Aishah Bebel Ketika Live – “Sound Tu Setepek Tapi Effortless”

Pelakon jelita Izara Aishah sekali lagi meraih perhatian dalam kalangan peminat selepas melihat gelagatnya ketika live di TikTok, baru-baru ini.

Menerusi video yang tular di platform tersebut, Izara yang sedang gigih menjual koleksi pakaian terbaharunya kelihatan tenang melayan kerenah peminatnya.

Dalam perkongsian tersebut, Izara sempat menyakat peminatnya untuk membeli pakaiannya selepas memintanya berdiri kerana ingin melihatnya jubah yang dipakainya ketika itu.

“Nak saya berdiri? Kena belilah. Jangan suruh-suruh sahaja. Bila dah suruh saya berdirilah kan, mana tadi nama tu meh saya tengok nanti dia beli ke tak. Mana yang suruh berdiri tadi?

“Saya nak tengok nama, nanti tengok-tengok baju tak beli. Insya-Allah, nanti belilah saya dah berdiri ni,” katanya.

Lebih mencuit hati, Izara sempat menyatakan dirinya sengaja membuat live waktu petang untuk melihat sambutan yang diterimanya ketika itu.

Malah, dia sempat berceloteh mengenai sambutan dari peminat sekiranya dia membuat live pada waktu pagi, petang atau malam.

“Saja nak tengok orang-orang belah petang macam mana sebab lain-lain eh crowd petang, crowd malam. Lepas ni nak try pagi pula. Pagi selalunya mereka selalunya mesti moody sebab menyampah nak tengok muka bos.

“Saya belum berani lagi nak live pagi-pagi, takut nanti bergaduh dengan followers. Mereka tu tengah bad mood tengok muka bos.

“Pastu, masuk dalam live saya nanti dia cakap pula kasar-kasar. Pastu saya cakap kasar balik dekat dia. Takut nanti bergaduh.

“Takut nak buat pagi-pagi, jadi saya buat petang dulu bila dah tak payah pandang muka bos atau pun saya buat malam lah risau nak buat pagi.Saya ni memang gila kadang-kadang, dengan kerusi pun nak marah,” jelasnya.

@wanitamatahari Hahahah ! Aku takleh lah dengan Izara ni. Dia punya sound tu setepek kekadang tapi effortless 😅 teringat ustazah zaman sekolah dulu, kalau perli secara tenang je hahahhaha ! Yang faham dia faham lah kan 😂 #izaraaishah #kelakar #lucu #fyp #foryou ♬ original sound – Milah Matahari

Terhibur melihat telatah spontannya yang bersahaja, perkongsian tersebut telah menerima pelbagai respons dalam kalangan warganet di ruangan komen.

“weh aku yang suruh dia berdiri tuuuu

“Garang dalam lembut

“Ya Allah garang betullll

“Tunggu restock lah hahahaha,” komen warganet.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 18 Aug 2021

Dakwa Dapat Majoriti Penuh, Ismail Sabri Calon Perdana Menteri Ke-9

Berikutan keadaan politik yang melanda negara ketika ini, Dua Ahli Parlimen Barisan Nasional (BN) mengesahkan parti itu bersetuju menyokong Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob sebagai calon tunggal Perdana Menteri. Ahli Parlimen Pasir […]

Featured Wed, 12 Apr 2023
Hiburan Fri, 30 Aug 2019

丁当主演音乐剧《搭错车》登陆大马!1123云顶强势引爆

强大阵容大型音乐剧《搭错车》首度登陆大马!11月23日云顶强势引爆~

Hiburan Wed, 7 Feb 2024
Featured Tue, 14 Feb 2023
Featured Thu, 4 May 2023

Bekas Suami Didie Alias, Pelakon Ridzuan Hashim Meninggal Dunia

Innalillahiwainnalillhirojiun.. Al-fathihah.. Salam Takziah buat keluarga Allahyarham dan Mami Didie ❤️

Hiburan Wed, 16 Oct 2019
Filem Tue, 10 Oct 2023

“Batal Tayangan Pagari Bulan, FINAS Buat Apa?” – Michael Ang Luah Rasa Terkilan

Kalau Mic tak bagi tahu, serious tak tahu kewujudan Pagari Bulan 😅😖

Hiburan Sat, 18 May 2019

Nora Danish Tarik Diri

Pihak mereka mempunyai masa empat bulan untuk mengeluarkan gambar dan video saya daripada tempoh kuat kuasa.