Featured By: Khairil Khusyairi November 28, 2022 @ 1:00pm

Muat Naik Foto Berpelukan Bersama, Individu Lelaki Ini Dakwa Zarina Anjoulie Bakal Isterinya? – “Doakan Hubungan Kami”

Minggu lalu tular beberapa keping foto yang memaparkan pelakon wanita, Zarina Anjoulie bersama seorang lelaki.

Menerusi muat naik di laman twitter itu, seorang lelaki dipercayai teman Zarina memuat naik beberapa keping foto bersama.

Lebih panas apabila Zarina dan lelaki tersebut kelihatan sangat mesra berpelukan seperti pasangan kekasih.

Namun apa yang membuatkan netizen tersentak apabila kapsyen pada hantaran tersebut sangat mengejutkan apabila lelaki tersebut menyatakan Zarina adalah bakal isterinya.

“Nah janji kena ditunaikan, doakan hubungan kami.

“#Bakal isteri,” tulis lelaki tersebut.

Ternyata perkongsian tersebut mengundang perdebatan netizen di ruangan komen yang rata-ratanya terkejut dengan kenyataan tersebut.

Tampil bersuara mengenai perkonngsian tersebut, Zarina memberitahu individu tersebut hanya sekadar kawan sahaja.

“Allahu aku memang tak boleh ada kawan laki ke? Adoi asal aku post je smua boyfriend aku.

“Asal aku post dengan laki je semua huru hara. It’s like I can’t even have guy friends now? Friends,” jelasnya.

Sekadar info, Zarina pernah mendirikan rumah tangga bersama Eilyas Azhar pada 2020 tetapi mengambil keputusan untuk bercerai pada Mei tahun lalu.

Zarina juga pernah mendirikan rumah tangga dengan pemuda dari Brunei pada 2015, namun bercerai pada Disember 2016.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 30 May 2019

Mad August破本地中文乐坛规则!每月推一首新歌

Mad August打破宣传主打歌的传统方式,决定把全新专辑的每首歌曲派台,并以每月一曲形式推出!

Hiburan Wed, 6 Dec 2017

余文乐结婚啦!彭于晏搞笑P走新娘献祝福

余文乐5日晒出婚礼现场照宣布结婚,与台湾“皮带大王”千金王棠云(Sarah)走入婚姻殿堂!他好友也是外界戏称的「绯闻男友」彭于晏也飞到墨尔本见证婚礼。

Hiburan Thu, 14 Dec 2017

李玖哲结婚啦!宣布相马茜是「李太太」

李玖哲14日举行《Will You Remember》新专辑发片记者会,身为老板的黄立成身兼主持人身分帮他造势,问他感情状态?李玖哲羞答“大哥你干嘛问我前女友的事?她已是『李太太』了,大家可以叫她李小茜。”

Trending Fri, 6 Dec 2019

Anak Krakatau Mampu Robohkan Patung Statue of Liberty AS

Ia boleh mencapai setinggi 93 meter.

Hiburan Sun, 13 Oct 2019

Doakan Mamat Khalid…

Semoga diberi kesembuhan buat abang Mamat Khalid. Amin YRA!

Hiburan Wed, 28 Aug 2019

Sikap Senang Percaya Datuk A.Aida Makan Diri

sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga…

Trending Wed, 18 Sep 2019

“Sampai Bila Nak Tunding Jari?”-Perang Jerebu Semakin Parah, Apa Solusi Malaysia Dan Indonesia?

Sampai billa rakyat Malaysia perlu menanggung derita akibat tindakan melampau negara Indonesia? 

Featured Wed, 13 Apr 2022

Didakwa Bawa Lari Hutang Berjumlah RM720,000, Mawar Karim Dedah Difitnah ‘S’

Menurut Mawar, ini bukan kali pertama dia difitnah oleh individu tersebut..

Events Fri, 24 Aug 2018

#Kitapunya : Ini Bunkface Punya Eksperimen Sosial!

Jadi jangan lupa gunakan tandapagar #kitapunya dan #sayangimalaysiaku untuk serlahkan keperibadian ‘Anak Malaysia’ anda di kesemua laman media sosial anda

Hiburan Fri, 17 May 2019

#setulusikhlas: Makcik Cleaner Buat Hari Fikry Ibrahim Lebih Semangat?

Senyum kan percuma…korang dah senyum ke harini?

| Live TV