Hiburan By: Salma Syahbuddin April 21, 2018 @ 3:50pm

Nak Tahu Comel Ke Tak Anak Sajat, Saksikan Dalam Nur Sajat Rated Xtra Hanya Di Tonton!

Wah! Bukan sahaja sibuk dengan dunia perniagaan, Sajat juga nampaknya busy betul di rumah bersama anak-anak. Kalau korang nak tahu bagaimana rutin Sajat di rumah bersama anak-anak kenalah tengok rancangan eksklusif ni okay!

Dalam episod kali ini, Sajat sempat menyiapkan anak-anaknya iaitu Syahmi dan Syaza sebelum keluar bekerja. Nampaknya Sajat pun macam mak-mak yang lain juga kan? Siap berlari mengejar anak-anak semata-mata nak suruh pergi mandi. 

Tapi, tugas seorang ibu memang lah penat dan kadang-kadang menguji tahap kesabaran. Tapi, betul lah kata-kata Sajat tu, kena terapkan nilai-nilai kasih sayang antara keluarga, barulah kasih sayang tu berpanjangan. Kan?

Untuk episod akan datang, Sajat kelihatannya berjumpa dengan Kak Ifa Raziah lah? Apa agaknya yang mereka bakal lakukan. Kalau nak tahu, penonton kenalah saksikan Nur Sajat Rated Xtra eksklusif hanya di tonton!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 17 Jan 2018

PANAS! SAFIEY ILLIAS GADUH SIAP TAMPAR BABY ARA?

Namun, ada beberapa sumber mengatakan punca sebenar mereka bergaduh adalah disebabkan Baby Ara telah merakam dan viralkan video Safiey Illias menari tak ingat dunia semasa tahun baru lepas

Hiburan Sun, 27 Jan 2019

Teguran Tak Diendah, Datuk Red Luah Rasa Kecewa

Kita manusia sudah mencuba segala terdaya tapi apa kam daya hanya Allah sahaja tempat mengadu. Ya Allah, ampuni dosa aku…

#LaguXTRA Thu, 16 Feb 2023
Hiburan Mon, 20 Nov 2017

Biar Orang Kutuk Broken English .. Yang Penting Dapat Jumpa..

Salah ke kalau temuramah dengan Broken English.. Tak kisahlah apa orang cakap yang penting dapat jumpa

Hiburan Mon, 28 Oct 2019

‘Mama Minta Maaf…’- Fauziah Nawi

Al-Fatihah. Salam takziah buat seluruh keluarga seniwati Fauziah Nawi…

Hiburan Sat, 1 Jun 2019

2019年ntv7及八度空间《校园主播培训营》正式开放网上报名!

2019年ntv7及八度空间《校园主播培训营》正式开放网上招募!

Hiburan Tue, 12 Mar 2019

Pesanan Ringkas Dari Shahrnaaz Sempena Hari Wanita Sedunia

Sharnaaz memuji kaum wanita sememangnya insan yang sangat hebat tetapi diselitkan nota ringkas

Hiburan Wed, 16 May 2018

Faizal Tahir Bakal Muncul Dalam Konsert ‘Moved’

FT turut mengundang penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza untuk sama-sama memeriahkan konsert solo beliau

error: Content is protected !!