Featured By: Salma Syahbuddin August 1, 2022 @ 5:31pm

Netizen Spill The Tea… Anak Artis Belum Berkahwin Didakwa Aktif Lakukan Hubungan S*ks Dengan Individu Sama Sejak 3 Tahun Lalu?

Baru-baru ini, satu perkongsian video yang memaparkan perbualan mengenai rekod perubatan seorang individu yang didakwa anak kepada seorang artis heboh diperkatakan di aplikasi TikTok.

Perbualan itu mengatakan individu didakwa anak artis dan berstatus bujang itu aktif melakukan hubungan kelamin.

Bukan itu sahaja, menerusi perbualan tersebut, individu yang didakwa anak artis juga dikatakan melakukan hubungan itu dengan orang yang sama sejak tiga tahun yang lalu.

Berdasarkan perbualan yang dikongsikan oleh seorang engguna TikTok itu berkongsi tangkap layar perbualan terbabit di aplikasi TikTok dan sehingga kini,  identiti lelaki itu tidak diketahui namun individu tersebut berharap mereka telah menjalin hubungan yang sah dan halal.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata warganet terkejut dengan pendedahan ‘berani mati’ itu sekaligus berharap agar mana-mana pihak tidak mencetuskan fitnah berhubung tularnya perbualan berkenaan.

Bagaimanapun, berdasarkan pemerhatian Xtra di akaun TikTok berkenaan, hantaran tersebut telahpun dipadam malah, tidak dapat dipastikan kesahihan dakwaan individu terbabit sama ada ia benar-benar terjadi atau hanya sekadar mahukan publisiti semata-mata.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sat, 21 Apr 2018

Ada Cacing Mati Dalam Tin Sardin, Produk Jenama Terkenal Ditarik Balik!

Produk sardin jenama TLC dan TL Tan Lung ditarik balik.

Hiburan Tue, 7 Jan 2020
Hiburan Fri, 26 Aug 2022

Netizen Mulut Pedas Tegur Sharifah Sakinah Menari Terkinja-Kinja Di Negara Orang

Semoga yang baik-baik sahaja buat Sharifah Sakinah 😇

Featured Tue, 17 Mar 2020
Hiburan Thu, 18 Apr 2019

Lui Peng’s On My Mind MV was Filmed with Just 2 People and 1 Camera!

The quality of the music video is amazing and it’s hard to believe it was literally shot with just one camera and 2 people.

Trending Sun, 8 Jul 2018

Tabung Derma Dibekukan?

Bagaimanapun, tabung derma bantuan kepada bekas perdana menteri yang dikendalikan oleh bekas Ketua Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan, Datuk Razlan Rafii masih beroperasi.

Hiburan Fri, 26 Oct 2018

PAW Patrol Live Di Istana Budaya 29 November- 2 Disember 2018

Pementasan ini akan berlangsung selama 1 jam 30 minit termasuk dua ‘acts’ dan ‘intermission’, dengan menggabungkan pendekatan kostum yang inovatif untuk membantu membawa watak-watak PAW Patrol!

Hiburan Thu, 27 Jun 2019

‘Raya Ni Asyik Dapat Soalan Pasal Kahwin’- Azira Shafinaz Mula Stress?

Jodoh kan aturan Allah…sampai masa nanti kahwinlah dia. Ye tak?

| Live TV