Featured By: Attiqah Mohd August 3, 2021 @ 6:30pm

Nur Dhabitah Akui Sudah Ada Kekasih?

Nama atlet Nur Dhabitah Sabri tidak asing lagi apabila beliau menjadi kebanggaan negara dan berjaya mengharumkan Malaysia dalam temasya-temasya sukan besar.

Namun sejak penglibatannya dalam Sukan Olimpik Tokyo 2020, segala yang dilakukan oleh Dhabitah mula menjadi tumpuan ramai.

Baru-baru ini. tular di media sosial apabila penerjun negara itu dilihat menggunakan produk Garnier Man ketika acara sukan sebagai pencuci muka sehingga ramai yang mengakui turut selesa menggunakan produk yang sama.

Terbaru, menerusi, satu temuramah dengan stesen radio tempatan, penerjun berusia 22 tahun berasal dari Kuala Lumpur itu menjawab pertanyaan berkenaan kehidupan peribadinya.

Walaupun mulanya dia teragak-agak untuk menjawab soalan itu, Dhabitah menjelaskan:

“Okaylah, saya cakap terus terang, single but not available (bujang tapi sudah berpunya).”

Dhabitah tidak berpeluang meraih pingat gangsa pada temasya Olimpik keduanya apabila menduduki tangga keempat pada pertandingan akhir acara 3 meter (m) papan anjal individu wanita.

Dia menghuni tangga kelima acara 3m papan anjal seirama pada temasya Olimpik Rio 2016 selain tangga kesembilan dalam acara 10m platform.

Sumber: Harian Metro

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 26 Mar 2018

Panas! Konsert Mentor Otai Jadi Tumpuan

Setelah hampir seminggu para protege mempelajari lagu tugasan masing-masing dan malam tadi, mereka telah menunjukkan kekuatan vokal mereka bukan sahaja kepada Mentor mereka, tetapi buat para penonton di rumah mahupun dan juga di studio

Events Wed, 13 Mar 2019

42 Filem Layak Ke Festival Filem Malaysia Ke 30

Filem mana agaknya yang bakal diangkat sebagai Filem Terbaik?

Featured Thu, 29 Mar 2018

Review Barang Mainan Di YouTube, Budak 6 Tahun Ini Peroleh RM42 Juta Setahun!

Kecil-kecil dah jadi jutawan. Cara dia mendapatkan keuntungan sebegitu pun nampak macam mudah, tapi orang dewasa belum tentu boleh ikut.

Hiburan Fri, 20 Dec 2019
Hiburan Fri, 2 Aug 2019

OT8 Reunited and Got SONEs Emotional, Following Tiffany’s Birthday

It was such an emotional day for SONEs all over the world.

Hiburan Tue, 19 Jun 2018

Heechul Confessed that He Slept with Hani and Bora Before!

They are very close to each other but close enough to do that?

Trending Tue, 17 Jul 2018

Elak Fitnah & Umpatan, Siti Nurhaliza Patuhi Nasihat Datuk K

Datuk Seri Siti Nurhaliza enggan berlaku perbalahan sesama peminatnya.

Hiburan Mon, 29 Apr 2019

Che Ta Bantu Peminat Jadi Usahawan Kad Sim Glamour!

Jom tukar ke kad sim lebih glamour yang bakal dijual di pasaran bermula 29 April 2019!

Hiburan Mon, 4 Feb 2019

Pentas Macam Pelamin Kahwin, Sufian Suhaimi Nafi Sindir Sesiapa

Mana ada perli lah, Pian menghayati lagu je pun, sebab tu lah…

Trending Mon, 13 Jul 2020

Aishwarya Rai, Anak Perempuan Dijangkiti COVID-19

Terkejut! Pelakon popular Bollywood, Aishwarya Rai Bachchan dan anak perempuannya telah disahkan positif COVID-19. Bekas ratu cantik dunia itu disahkan positif sehari selepas bapa mertuanya, megastar veteran Bollywood, Amitabh Bachchan, 77, serta suami Aishwarya, Abhishek […]

| Live TV