Hiburan By: Salma Syahbuddin October 8, 2018 @ 3:45pm

Pergh! Tak Sangka Suara Fatin Afeefa Power Macam Ni

Serius lah!

Mungkin itu adalah antara perkataan pertama yang keluar daripada mulut korang bila tengok video pendek Fatin Afeefa menyanyikan lagu cover single daripada penyanyi Andi Bernadee berjudul Satu Peluang.

Siapa sangka, pelakon yang penuh kontroversi ini mampu menyanyi dengan begitu baik sekali. Tak caya, korang boleh layan lagu ni!

 

Ternyata, beliau bukan sahaja cantik, berbakat dalam dunia lakonan dan sekarang ini Fatin muncul dengan bakat nyanyiannya pula. Malah, pemilik nama sebenar Fatin Nur Afifah Shamsudin yang merdu itu membuatkan followers beliau meminta agar pelakon ini terus menumpukan perhatian terhadap dunia nyanyian pula. 
Dan, baru sahaja sehari dimuat naik di laman instagram beliau, sedutan video tersebut telahpun ditonton sehingga 186,508 kali tontonan. Amazing!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 30 Sep 2019

Sharnaaz Ahmad Failkan Permohonan Nusyuz, Hanya Mahu Selamatkan Keadaan

Harap-harap boleh diselesaikan dengan cepat dan adil kepada kedua-dua pihak.

Hiburan Tue, 7 Jan 2020
Hiburan Mon, 28 May 2018

Saya Belum Tahap Ustaz Lagi

Memang saya sudah jangka, mesti ada yang mahukan saya kekal membawa watak begitu atau menyangka karakter peribadi saya juga sama.

Hiburan Tue, 2 Jan 2018

Tahniah pasangan Azad Jasmin dan Eira Syazira 

Tahniah buat pasangan Azad Jasmin dan Eira Syazira di atas kelahiran seorang lagi puteri yang ketiga

Hiburan Tue, 31 Jul 2018

Sajat, Aliff Syukri Bakal Duet Dengan Penyanyi Indonesia?

Dua jutawan kosmetik popular itu dijangka terbang ke Indonesia bagi membincangkan proses menghasilkan single akan datang ini.

Events Fri, 3 Jan 2020

Masya & Jeryl Proved There Is No Language Barrier In Music As They Sung 7 Languages At The Start Of New Year

When two vocal powerhouses unite in one stage, it signifies the great start of a new year!

Hiburan Fri, 22 Nov 2019

“Ada Peningkatan Tapi Perjalanan Masih Jauh” -Abby Abadi

Alhamdullillah! Berkat doa insyaAllah Baby D akan semakin sihat

Events Fri, 1 Jun 2018

Take Your Online Business Offline

Yes, it’s the other way around and for a good reason.

Hiburan Wed, 20 Mar 2019

Calum Scott Sways the Crowd Away with 3 Heart Melting Hit Songs

It was the man with a voice of an angel’s first visit to Malaysia!

Hiburan Wed, 18 Apr 2018

《娱协30》新人10强造势活动「李佩玲確定加盟」

原定缺席的李佩玲排开行程,确定加盟出席将于4月29日(星期日)下午3时,在金河广场大厅举办的《娱协30》新人10强造势活动!

| Live TV