Events By: Salma Syahbuddin November 1, 2019 @ 9:29pm

Hael Husaini Akhirnya Mengaku?

Portal Mahligai Cinta Kini tampil berwajah baru dan lebih fresh dengan info lebih menarik tentang perkahwinan.

Dengan lagu tema Hari Ini nyanyian mantap penyanyi popular tanah air, Hael Husaini dan Dayang Nurfaizah dipilih menjadi lagu tema untuk portal terbaru Mahligai Cinta.

Jadi kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut mengenai info terkini tentang perkahwinan, tips, dan pelbagai lagi hal berkaitan perkahwinan bolehlah layari www.mahligaicinta.my atau boleh layari Instagram di @mahligaicinta

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 1 Mar 2018

#FattzuraFairytale Buat Netizen Tak Kelip Mata

Wah! memang sangat meriah majlis resepsi Fattah Amin dan Fazura kan?  Followers dan peminat tegar pasangan ini pastinya tidak sabar untuk menantikan majlis resepsi yang bakal diadakan khas untuk peminat #Fattzura pada Mac nanti.

Hiburan Tue, 12 Nov 2019

Azhar Amir Mahu Dapatkan ‘Restu’ Tun Mahathir

Siapa yang tak gementar apabila dipilih membawa watak epik negarawan Malaysia iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad? Begitulah perasaan pelakon Azhar Amir apabila dipilih membawa watak utama sebagai Tun M dalam Filem Mahathir: The Journey arahan […]

Hiburan Thu, 4 Jan 2018

DAYANG NURFAIZAH TERUJA WALAUPUN NERVOUS. TAHNIAH!

Dayang turut menyanyikan 25 buah lagu termasuklah lagu-lagu hit nya yang terdahulu seperti, Seandainya Masih Ada Cinta, Erti Hidup, Kembalilah Sayang, Dayang Sayang Kamu, dan banyak lagi. 

Hiburan Fri, 31 Jan 2020

Vicha Takut Dengan Lelaki?

Semoga bertemu jodoh dengan lelaki yang lebih baik, Vicha…

Hiburan Wed, 7 Nov 2018

Sexiest Man Alive Ini Bakal Bawa Watak 007

Dan, pemenang Sexiest Man Alive pada tahun ini jatuh kepada Idris Elba!

Hiburan Tue, 19 Mar 2019

Hati Linda Nanuwil Sudah Dicuri?

Selepas lama menghilang, penyanyi yang lahir menerusi sebuah program realiti televisyen sekitar 15 tahun lalu kini mahu membuat kemunculan semula.

Hiburan Thu, 28 Nov 2019

Dikecam Nyanyi Tak Sedap, Nazim Minta Tolong Mentor Ernie Zakri

Kalau dah minat, teruskan je lah. Pedulikan tanggapan negatif orang lain!

Hiburan Wed, 4 Sep 2019

Syafie Naswip ‘Move On’ Dengan Uqasha?

Biar betul?? Jangan-jangan cinta sudah berputik ya?

Hiburan Mon, 15 Jan 2018

Memang Jarang Jumpa Tapi Hubungan Masih Baik

Betulkah tiada masalah komunikasi kerana jarang bertemu, tetapi itulah yang diyakinkan oleh pasangan ini

Hiburan Tue, 5 Dec 2017

5 VIDEO KELAKAR ABAD INI

Kalau di Malaysia korang selalu layan video-video viral pasal artis yang selalu berbalas tweet mahupun retweet, kali ini kami di xtra akan tampilkan beberapa video dari beberapa buah negara yang boleh dikatakan viral jugak lah.  Walaupun usia video tersebut sudah beberapa tahun di muat naik dilaman youtube tetapi masih lagi mendapat sambutan.

| Live TV