Hiburan By: Fatin Nurain February 9, 2023 @ 3:30pm

“Powder Sahaja Dah Dior” – Gara-Gara Takut Make Up Mahal Hilang, Puteri Balqis Sanggup Tahan Air Mata

Pelakon Puteri Balqis tampil meraih perhatian dalam kalangan netizen selepas melihat gelagatnya yang sanggup menahan air mata sebelum membuat persembahan kerena takut mengganggu kondisi make up di wajahnya.

Menerusi perkongsian yang telah dimuat naik di TikTok @rusamusic, Balqis menyatakan dia tidak boleh menangis kerana make up yang dikenakan pada wajahnya sangat mahal.

Malah, pelakon itu juga sempat menghargai teknik solekan jurusolek yang menyiapkannya sebelum persembahan.

“Tak boleh nangis bang, make up ni mahal. A girl skills is very expensive. Powder sahaja dah Dior. Ni make up Chanel ni bang, tak boleh,” katanya.

@rusamusic Haih… Cute je @Puteri Balqis Ashikin ni 🤣 #rusamusic #rusamvm #andaihatikubersuara ♬ original sound – Rusa Music

Hasil tinjauan di ruangan komen, perkongsian tersebut telah meraih pelbagai respons dalam kalangan netizen yang rata-ratanya memuji kecantikan dan sikap aktres itu.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 26 Nov 2022

Didakwa Sengaja Jaja Kisah Peribadi, Ungku Ismail Kecewa & Bertekad Tidak Berkongsi Perkembangan Nad Zainal

Hmmm, sedih pula bila niat baik disalah erti 😓 Apapun, semoga yang terbaik saja untuk Nad & Ungku ❤️

Hiburan Wed, 13 Mar 2019

萧敬腾「娱乐先生」世界巡演 7 月登入大马

「金曲歌王」萧敬腾确定今年 7 月来马开唱!

Hiburan Fri, 23 Nov 2018

Tahniah! Ini Senarai Lagu Yang Mara Ke Pentas AJL 33

Tahniah buat kesemua finalis! Tak sabar nak tengok persembahan mereka di pentas AJL 33 tahun depan.

Hiburan Tue, 11 Jun 2019

Pemilik Kucing, Dengar Sini Nabila Huda Nak Pesan!

Saya berdoa supaya satu hari nanti pelaku yang membuang kucing, akan hilang orang paling dia sayang dalam hidup terutama ahli keluarga

Trending Wed, 4 Jul 2018

Kejam! Bayi Ditemui Mati Dalam Peti Sejuk Pengasuh. Adakah Nilai Kemanusiaan Sudah Hilang?

Mayat bayi berkenaan lengkap dengan pakaian dan berbalut kain lampin serta disumbat dalam beg berwarna hijau.

Hiburan Wed, 14 Mar 2018

Sherry Ibrahim Naik Hantu Dengan FattZura?

Isu kontroversi terbaru mengaitkan Sherry dan perkahwinan FattZura nyata mengundag padah apabila Sherry sendiri sudah tidak tahan dengan spekulasi yang cuba dikaitkan terhadap dirinya itu

Featured Mon, 5 Sep 2022
error: Content is protected !!