Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Salma Syahbuddin July 10, 2019 @ 6:00pm

“Saya Tak Ada Feeling”-Personaliti TV Ini Akui ‘Reject’ Cinta Sufian Suhaimi

Siapa yang tidak kenal dengan penyampai berita popular TV9, Hawa Rizwana Ahmad Redzuan, 24 yang dikatakan mempunyai iras ikon fesyen dan usahawan berjaya, Neelofa.

Terbaharu, Hawa menolak dakwaan apabila dikaitkan bercinta dengan penyanyi yang popular menerusi lagu Di Matamu, Sufian Suhaimi selepas dilihat begitu mesra sejak menjalani penggambaran drama raya terbitan TV3.

Jelasnya, beliau mengenali Sufian ketika penyanyi itu melanjutkan pelajaran di  Universiti Teknologi MARA (UiTM), Shah Alam. 

“Ketika itu Sufian dibawah kendalian ayah yang juga pensyarah di UiTM. Menurutnya, Sufian sering datang ke rumah di Subang Jaya dan sejak itulah kami berkawan. Saya tiada feeling untuk kami bercinta.”

Malah, Hawa turut menjelaskan dirinya bukanlah pengganti Elfira Loy sepertimana yang diwar-warkan. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 20 Nov 2017

Biar Orang Kutuk Broken English .. Yang Penting Dapat Jumpa..

Salah ke kalau temuramah dengan Broken English.. Tak kisahlah apa orang cakap yang penting dapat jumpa

Hiburan Tue, 16 Jan 2018

EYKA FARHANA DIKECAM? RAYU AGAR NETIZEN FAHAM

Penonton harus faham jalan cerita drama tersebut sebelum mengeluarkan sebarang kenyataan, kerana dalam watak itu sahaja jelas menggambarkan bahawa dia merupakan seorang remaja yang terlalu meminati kumpulan kpop

Hiburan Fri, 16 Aug 2019

Jalan Licin, Kereta Afieq Shazwan Terbabas Di Lebuh Raya!

Berkongsi pengalaman cemas semalam, kereta Afieq tiba-tiba terbabas di tengah jalan akibat jalan licin ketika hujan. 

Hiburan Fri, 24 Nov 2017

PESONA 4 GAUN PERKAHWINAN SELEBRITI YANG MENJADI BUALAN

Antara wedding dress yang menjadi perhatian para wartawan dan tetamu yang hadir. Nak tahu wedding dress tersebut milik siapa?

Hiburan Wed, 28 Feb 2018

Salman Khan takut nak kahwin!

Dua tahun lalu, bintang filem ‘Dev Das’ ini  pernah juga membuat pengakuan tidak mahu berkahwin atas sebab tidak mampu menjadi seorang suami yang baik.

Hiburan Sun, 14 Jul 2019

Tidak Hadir Pertunangan Anak, Bapa Zahirah Macwilson Akhirnya Buka Mulut!

Pernah berlaku dia tak datang tengok anak kedua ini selama enam bulan. Jadi saya ambil keputusan bawa isteri dan anak kedua ini ke Perth.

Hiburan Mon, 19 Mar 2018

Super Junior Makes Their Comeback With Repackaged Album On April!

The Kings of Hallyu, Super Junior, is back with their repackaged album Replay!

Hiburan Wed, 14 Nov 2018

Serius Lah, Aprena Manrose Dah Kahwin?

Kami tahu ramai yang patah hati bila dapat tahu Aprena dah kahwin kan..

Hiburan Fri, 16 Mar 2018

Makin Popular Makin Banyak Terima Mesej ‘Nakal’

Akuinya lagi, popularitinya yang naik mendadak sejak kebelakangan ini menyebabkan lebih banyak foto jelik berbaur lucah yang diterimanya.

Hiburan Mon, 18 Feb 2019

Doakan AR Badul…

Semoga cepat sembuh idola ramai…

| Live TV