Hiburan By: SGMS Faida August 4, 2019 @ 11:00am

Syahrini Bakal Jadi Ibu?

Penyanyi terkenal Indonesia, Syahrini kini dilaporkan hamil anak pertama.

Berita kehamilan Syahrini bertiup kencang apabila suaminya, Reino Barack memanggilnya dengan panggilan ‘ibunda’ di majlis ulang tahun isteri kesayangannya, baru-baru ini.

Dalam ucapan itu sempena hari jadi yang ke 37 tahun, Reino mendoakan agar isterinya menjadi ibu yang baik suatu hari nanti.

Mendengar ucapan itu, rata-rata tetamu ‘meneka’ bahawa penyanyi kesayangan ramai itu kini hamil anak sulung,

“Yang kedua atau yang ketiga kalinya, Selamat Ulang tahun sayangku. Semoga tahun ini menjadi tahun yang penuh kebahagiaan, penuh kesehatan terutama dan penuh dengan momen-momen yang sangat indah di dalam keluarga kecil ini.  

“Insya Allah menjadi belahan jiwa aku hingga maut memisahkan. Dan juga menjadi IBUNDA yang baik, yang dapat membesarkan anak kita nanti suatu hari untuk menjadi anak yang shaleh dan shalehah, patuh kepada orangtuanya, yang beriman dan juga yang akan hidup dalam ajaran islam yang baik,”ucapnya.

Pasangan ini disatukan pada 27 Februari lalu di Masjid Tokyo Camii, Tokyo.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Thu, 15 Aug 2019

Celebrate Malaysia’s National Day with Big Savings from IKEA!

Calling out IKEA enthusiasts out there! Great offers await Malaysians on this upcoming Merdeka Madness clearance in conjunction of the National Day celebration! Carlton Dance GIF from Carlton GIFs Kicking off on August 15th until […]

Hiburan Sun, 19 Aug 2018

Putus Dah Lima Tahun, Chris Brown Masih Belum Move On?

Sebelum ini, Rihanna pernah memberitahu Brown bukan lagi individu penting dalam hidupnya tetapi nampaknya lelaki ini masih belum move on.

Hiburan Sun, 10 Feb 2019

Sazzy Falak Anti Pil Langsing Badan?

Makin cantik Sazzy ni kan, apa rahsianya?

Trending Mon, 13 Jul 2020
Hiburan Mon, 12 Mar 2018

Bila Kumpulan K-Pop Nyanyi Lagu Gemilang

Kumpulan k-pop IN2IT ini berjaya mencuri perhatian peminat apabila memuat naik video dengan menyanyikan semula lagu Gemilang dengan sebutan yang cukup baik sekali

Hiburan Sat, 18 Aug 2018

Hadiah Untuk Seorang Biduan…

Bantuan yang diberikan itu amat melegakan kami sekeluarga kerana perpindahan tersebut dapat mengurangkan banyak kos perbelanjaan sewa yang cukup tinggi untuk kediaman sebelum ini.

Hiburan Wed, 8 Aug 2018

Ucap Selamat Tinggal Kool FM, Liza Tumpu Bisnes Produk Kesihatan

Akui Liza, walaupun sedih terpaksa meninggalkan Kool FM yang sudah dianggap sebagai keluarga keduanya itu, Liza melihat situasi ini dari sudut positif.

Hiburan Thu, 13 Dec 2018

| Live TV