Featured By: Salma Syahbuddin August 22, 2023 @ 2:30pm

“Tak Payah Sibuk Berbini 2, I Pun You Tak Boleh Handle!” – Anzalna Nasir ‘warning’ Suami Isu Poligami Abang Tesla

Pelakon jelita, Anzalna Nasir tampil menyuarakan pendapatnya berhubung isu berpoligami yang tular membabitkan Abang Tesla.

Katanya, jika seorang lelaki menyayangi isterinya cukuplah hanya sekadar menjaga hati dan bukannya mengambil keputusan untuk berkahwin dua.

“Hidup ni tak perlu mengharapkan lelaki. Berpoligami?

“Kadang perempuan nampak reda tapi dalam hati hanya dia sahaja yang tahu.

“Kalau sayang isteri cukuplah jaga hati dan perasaan dan bukannya dengan mengahwini perempuan lain,” katanya.

Perkara itu dikongsi Anzalna atau nama penuhnya, Nur Anzalna Mohd Nasir menerusi hantaran sebuah video pendek beserta kapsyen di Instagram Story (IGS) miliknya.

Dalam pada itu, dia juga menitipkan pesanan buat suaminya, Hanif Zaki agar sentiasa menghargai dan mengingati pengorbanan isteri dikala waktu susah ataupun senang.

“Perempuan kalau dah sayang sanggup buat apa sahaja untuk yang tercinta. Balas lah yang sama!

“Hargailah isteri kerana banyak pengirbanan yang kami dah lakukan. Awas @hanif_zaki!,” jelasnya.

Menerusi hantaran yang berlainan pula, Anzalna turut mengimbau kembali momen sepanjang perkahwinannya sebagai tanda peringatan kepada suaminya itu.

“Tiba-tiba buka album kahwin sebab nak ingatkan @hanif_zaki berapa dia spent untuk kahwin dengan I dan betapa cantiknya I waktu kahwin sampai viral!.

“Tak payah sibuk nak beristeri dua! I pun you tak boleh nak handle. Emosi bila tengok benda viral suami tak hargai isteri,” ujarnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 25 Jan 2023

Wajah Adik-Beradik Seiras, Lockscreen Syida Melvin Berjaya Dibuka Guna Wajah Syafiqa Melvin

Usahawan dan model, Syida Melvin terkejut apabila ‘lockscreen’ telefonnya boleh dibuka oleh kakaknya, Syafiqa Melvin melalui Face ID. @bonnorhidayah dah kata memang muka depa sama sampai lockscreen pun tak boleh beza muka sama 🤣 #adikberadikthemelvin […]

Trending Tue, 2 Aug 2022

Che Puan Nur Diana Petra Abdullah Diisytihar Sebagai Sultanah Kelantan

Semua kurniaan pangkat itu berkuat kuasa hari ini.

Trending Thu, 20 Sep 2018

「这笑声有毒」看着看着也不自觉地笑了!

喜欢小孩吗?是否也曾经羡慕小孩呢?他们的无忧无虑、很容易满足、容易因为一点小事就开心地大笑、因为一点小事就开心一整天。

Trending Tue, 15 Jan 2019

看电影流眼泪不是因为玻璃心!研究:爱哭鬼其实是天才

每当电影演到动人心弦之处,爱哭的你一定会落泪;研究证实爱哭鬼其实比一般人更坚强、更有领导力,在团队中可能是杰出的天才呢!

Events Tue, 26 Nov 2019

Penerbit Akui Berdepan Pelbagai Cabaran Terbitkan Sara Sajeeda

Banyak sangat masalah tapi tengoklah result dia kan? Tahniah kepada semua!

Hiburan Fri, 23 Feb 2024

Tinggalkan Status Ibu Tunggal, Shakilla Khoriri Bakal Nikah Esok?

Ye ke? Kalau betul Selamat Pengantin Baru, Shakilla!