Featured By: Aqilah Paharuzi January 19, 2023 @ 4:14pm

[VIDEO] Anak Betty Rahmad Buat ‘House Tour’ Mencuit Hati Ramai – “Bijaknya! Sampai Mengah Suara”

Perkongsian terbaru pelakon, Betty Rahmad mencuri perhatian ramai yang terhibur melihat gelagat anaknya, Ady Wira.

Berdasarkan sebuah video, Wira yang berusia empat tahun itu membuat ‘house tour’ menggunakan telefon ibunya.

Apa yang menarik perhatian adalah suara Wira dalam video berkenaan kedengaaran sedikit mengah sehingga berjaya mencuit hati ramai pengikut Betty terutamanya rakan-rakan selebriti.

“Ini video saya, hai korang tengok ni saya ada rumah baru.. tu ada payung, kerusi besar, meja… Lepas tu ada buku mummy, ada kerusi ni comel sangat,” katanya dalam video berkenaan.

Menerusi ruang kapsyen, Betty berkata video tersebut akan tersemat menjadi memori terindah buat dirinya dengan telatah anak bijaknya itu.

“MasyaAllah Tabarakallah. Hi korang! Too cute not to post cos one day im gonna look back at this video and smile. House tour by mini me. Sorry lah semput sikit influencer ni haha Wira oh Wira! Banyak sangat tengok Mummy buat review ni,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betty Rahmad (@bettyrahmad)

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan selebriti memuji kebijaksaan Wira yang sangat comel terutamanya dalam bercerita dengan sangat teliti.

Sebelum ini, anak Betty pernah meraih tumpuan apabila videonya mengaji tular di media sosial.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Baru Berusia 4 Tahun, Netizen Puji Anak Betty Rahmad Pandai Baca al-Quran & Taranum – “Bijak Sungguh Anak Soleh Ini…”

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

familuv Sat, 11 Apr 2020

Suami isteri tidak perlu salah-menyalahi, minta maaf sahaja

Pembuka jalan kepada penyelesaian masalah

Hiburan Thu, 14 Dec 2017

Bekas Isteri Kedua Pelakon Adi Putra Buat Laporan Polis

Bekas isteri kedua pelakon Adi Putra iaitu Norshahida Zolkifly, 34, membuat dua laporan di Balai Polis Nilai dengan mendakwa Adi telah memalsukan sijil pernikahan mereka.  Bagaimanapun, Adi atau nama sebenarnya Mohamed Hadi Putera Halim, 36,

Hiburan Mon, 25 Feb 2019

Tujuh Tahun Berkahwin, Kris Dayanti Mengaku Masih…

Yang pasti apa jua kesalahan kita ada saringan, punya ‘alarm’. Macam malu kalau ada buat salah…

Hiburan Mon, 18 Feb 2019

Akmar Natasha Gementar Berlakon Di Sisi Azrel Ismail

Ehem, kenapa nak nervous ni Akmar? By the way, teruskan sokong lagu Sendiri di Hot FM dan Kool FM okay!

Hiburan Fri, 4 May 2018

Hadiah ‘Berhantu’ Sufian Suhaimi

Ini hadiah hari jadi paling bermakna buat saya, hadiah yang langsung tak dijangka!

Hiburan Fri, 29 Mar 2019

Sering Diaju Soalan ‘Bila Nak Ada Anak’, Fattah Amin Mula Bersuara!

Pelakon KL Special Force ini turut memohon peminat mendoakan agar dia dan isteri dikurniakan zuriat seterusnya hidup bahagia hingga hujung nyawa.

Trending Sat, 3 Aug 2019
Hiburan Mon, 13 Jan 2020

| Live TV