Featured By: Aqilah Paharuzi October 4, 2022 @ 6:36pm

[VIDEO] Muncul Gosip ‘Liar’ Berada Di Kelab Malam Bersama Lelaki, Ini Respons Azira Shafinaz 

Penyanyi dan pelakon, Azira Shafinaz tampil menjawab dakwaan segelintir pihak atas kontroversi terpalit dirinya yang mendakwa berada di kelab malam bersama seorang jejaka.

Menerusi sebuah video temubual, aktres jelita ini terkejut muncul gosip liar berkaitan dirinya lalu menafikan perkara tersebut.

“Siapa, saya pun terkejut ni macam mana? Salah orang kot, saya tak tahu pasal ni.

“Saya baru balik Bangkok semalam bercuti dengan kakak. Saya tak ada buat apa-apa semalam, macam mana ni takutnya. Bukan saya tu,” jelasnya.

Disoal sama ada hatinya telah dimiliki, Azira berkata dia hanya mahu tumpu kepada perkembangan diri dalam karier industri hiburan.

“Saya masih single dan tiada sesiapa di hati. “Jodohkanlah saya dengan orang yang baik baik, Amin.

“Saya masih belum sampai kepada tahap yang saya nak dalam kerjaya saya. Jadi buat masa sekarang saya memang fokus pada karier saja dari segi lakonan dan nyanyian.

“Saya suka mencuba sesuatu yang baru, kalau ada rezeki saya nak cuba berlakon dalam teater,” katanya lagi.

Azira sebelum ini digosipkan mempunyai hubungan percintaan bersama pelakon, Sharnaaz Ahmad akibat kerap membuat Instagram live bersama dan berkongsi makanan.

Menerusi video sama, Azira berkata hubungannya dan Sharnaaz tidak lebih hanya sebagai seorang rakan dan mendoakan perkara baik saja kepada bapa anak satu itu.

“Saya tak tahu kenapa orang masih nak jodohkan saya dengan dia, mungkin sebab suka tengok kami bersama. Tapi saya dan dia masih berkawan sampai sekarang. Saya doakan untuk dia supaya dapat jodoh yang baik,” katanya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 5 Jan 2019

Ini Respon Win Intan Liana Bila Tahu Izreen Azminda Mengandung

Bukan main lagi Intan eh, dah ada pengganti ke tu?

Hiburan Thu, 29 Sep 2022
Hiburan Fri, 10 Aug 2018

Jangan Ketinggalan! Temui Selebriti Kegemaran Anda Di Showcase Muzik-Muzik Sabtu Ini

Jadi, bagi menghangatkan Showcase Muzik-Muzik #33 anda dijemput hadir pada 11 Ogos ini bertempat di Ground Floor Centre Court, IOI City Mall, Putrajaya. Jadi jangan lupa datang beramai-ramai okay! Pastinya happening!

Trending Thu, 7 Oct 2021

Tular Isu Sihir Gambar Wanita DI TikTok, Ini Respons Caprice

Baru baru ini, isu mengenai ritual yang didakwa sebagai sihir secara maya tular dalam kalangan netizen di platform TikTok. Lebih mengerikan, ritual itu dilakukan bersama patung voodo dan gambar beberapa mangsa secara atas talian. Isu

Featured Mon, 9 Jul 2018
Hiburan Tue, 22 Oct 2019
Hiburan Fri, 25 Oct 2019
Trending Thu, 28 Mar 2019

才女插画家把「同色系」卡通人物归类

是否还记得,小时候在看卡通时总是会以颜色来区分角色?

Trending Thu, 1 Jul 2021
Eat Travel Fri, 4 Jan 2019

| Live TV