Featured By: Dharnieya Nur Amelsa January 13, 2023 @ 7:22pm

[VIDEO] Pertama Kali Live Di TikTok, Jep Sepahtu Teruja Terima Pelbagai Gift Dari Pengikut!

Pelawak dan penyampai radio, Jep Sepahtu sering menghiburkan hati ramai penonton dengan gelagat lucunya.

Baru-baru ini, tular sebuah perkongsian yang memaparkan Jep teruja apabila menerima gift oleh pengikutnya di platform TikTok.

Menerusi hantaran tersebut, Jep membuat siaran langsung buat pertama kali dan terkejut apabila menerima pelbagai gift daripada penonton sepanjang siaran langsung.

Bukan itu sahaja, reaksi Jep yang teruja dan gembira itu turut membuat ramai terhibur sehingga ada yang mengatakan bahawa Jep merupakan seorang yang murah rezeki oleh kerana itu ramai yang memberi gift kepadanya.

Malah, ada juga yang mengatakan bahawa Jep sangat beruntung memandangkan pertama kali dia  melakukan siaran langsung, dia sudah mendapat banyak gift yang dihadikankan pengikutnya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet turut ikut bahagia melihat Jep mendapat pelbagai gift itu.

Ada juga segelintir yang menyakat dan mengatakan bahawa Jep akan rajin melakukan siaran langsung memandangkan sudah menerima pelbagai gift dari pengikutnya.

“First time live, dah untung beribu hahaha.

“Tak senang kawan nak buat kerja. Dia punya excited tu tak boleh bincang.

“Orang macam Jep mesti banyak memberi ni. Cuma jenis tak heboh dan rezeki dia dapat macam-macam gift dengan izin-Nya.

“Lepas ni member happy lah dapat buat live hari-hari.

“Seronok dia dapat gift dari fans dia.

“Dia deserve it, dia dah buat kita terhibur lama,” komen netizen.

Setakat artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak 897,000 tontonan, 60,000 tanda suka dan lebih 436 komen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 22 Mar 2018

「爱睡症患者」肯定都这样!

插画艺术家LiNGViSTOV是一个来自俄罗斯的团队所组成,他们当初透过Skype学英文而认识,因为热爱卡通、插画因而开始创作。「爱睡症患者」才懂的嗜睡插画就此诞生!

Featured Tue, 20 Mar 2018

Makan Ikan Ini Ketika Hamil Bagus Untuk Dapat Anak Genius – Kata Pakar

Rupa-rupanya, ada cara untuk meningkatkan kepintaran bayi anda melalui makanan yang anda makan ketika hamil.

Events Mon, 17 Dec 2018

Sambut 300 Kanak-Kanak Bertemakan Harry Potter Krismas Ini

Merry Krismas Adik-adik! Seronoknya mereka ni kan?

Trending Fri, 14 Aug 2020
Hiburan Fri, 2 Feb 2018

Ismail Izani Mudah Jatuh Hati Pada Gadis Lembut

Ismail Izani suka tengok gadis lemah lembut persis ibunya dan mudah jatuh hati pada gadis lembut

Featured Wed, 21 Sep 2022
Trending Tue, 10 Mar 2020
Trending Thu, 27 Feb 2020

Ibu Ashraf Sinclair Akan Menetap Di Indonesia Bersama Bunga Dan Noah?

Semoga urusan keluarga Sinclair dipermudahkan

| Live TV