Featured By: Dharnieya Nur Amelsa January 13, 2023 @ 7:22pm

[VIDEO] Pertama Kali Live Di TikTok, Jep Sepahtu Teruja Terima Pelbagai Gift Dari Pengikut!

Pelawak dan penyampai radio, Jep Sepahtu sering menghiburkan hati ramai penonton dengan gelagat lucunya.

Baru-baru ini, tular sebuah perkongsian yang memaparkan Jep teruja apabila menerima gift oleh pengikutnya di platform TikTok.

Menerusi hantaran tersebut, Jep membuat siaran langsung buat pertama kali dan terkejut apabila menerima pelbagai gift daripada penonton sepanjang siaran langsung.

Bukan itu sahaja, reaksi Jep yang teruja dan gembira itu turut membuat ramai terhibur sehingga ada yang mengatakan bahawa Jep merupakan seorang yang murah rezeki oleh kerana itu ramai yang memberi gift kepadanya.

Malah, ada juga yang mengatakan bahawa Jep sangat beruntung memandangkan pertama kali dia  melakukan siaran langsung, dia sudah mendapat banyak gift yang dihadikankan pengikutnya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet turut ikut bahagia melihat Jep mendapat pelbagai gift itu.

Ada juga segelintir yang menyakat dan mengatakan bahawa Jep akan rajin melakukan siaran langsung memandangkan sudah menerima pelbagai gift dari pengikutnya.

“First time live, dah untung beribu hahaha.

“Tak senang kawan nak buat kerja. Dia punya excited tu tak boleh bincang.

“Orang macam Jep mesti banyak memberi ni. Cuma jenis tak heboh dan rezeki dia dapat macam-macam gift dengan izin-Nya.

“Lepas ni member happy lah dapat buat live hari-hari.

“Seronok dia dapat gift dari fans dia.

“Dia deserve it, dia dah buat kita terhibur lama,” komen netizen.

Setakat artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak 897,000 tontonan, 60,000 tanda suka dan lebih 436 komen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sat, 31 Jul 2021

Apa Kesudahan Drama Ayahanda? Jangan Lupa Saksikan Episod Akhir Malam Ini!

Drama Ayahanda mendapat perhatian ramai semenjak ia mula bersiaran dan menemui penonton pada 10 Julai lalu. Selain memaparkan jalan cerita yang tidak klise, aksi pelakon yang hebat seperti Jalil Hamid, Fauziah Ahmad Daud, Fikry Ibrahim, […]

Featured Tue, 24 Mar 2020
Selebriti Thu, 15 Feb 2024
Trending Fri, 23 Apr 2021
Hiburan Fri, 18 Oct 2019
Trending Fri, 11 Dec 2020