Events By: Salma Syahbuddin January 15, 2019 @ 5:38pm

Musim Perayaan Ini Lebih ONG Dengan CJ WOW Shop!

Berita baik! Pelanggan setia CJ WOW Shop berpeluang merebut hadiah berjumlah  RM8,888 untuk makeover rumah perayaan anda pada Tahun Baru Cina ini!

Sempena musim perayaan Tahun Baru Cina, pihak CJ WOW Shop menawarkan peraduan WOW Your Home dan pemenang untuk peraduan ini akan ditentukan berdasarkan sejauhmana aktifnya pelanggan utama CJ WOW Shop sepanjang tempoh peraduan dari 14 hingga 25 Januari 2019. 

Diakhir pertandingan nanti, pihak CJ WOW Shop akan memberitahu siapakah pemenang yang berjaya membawa pulang hadiah bernilai RM8,888 dengan melihat kepada jumlah pembelian yang paling tinggi. Dan pemenang akan membawa pulang produk yang inventif serat berkualiti tinggi termasuklah barangan rumah dan barangan dapur. 

Feng Shui Master, Kenny Hoo

Bukan itu sahaja, pihak CJ WOW Shop turut bekerjasama dengan Feng Shui Master, Kenny Hoo untuk menghias rumah idaman anda mengikut aliran ‘nasib baik’ atau Ong pada tahun hadapan.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif MP CJ ENM Sdn Bhd, Kim Yang Hyun berkata, Di CJ WOW Shop, rumah dianggap sebagai tempat yang paling istimewa terutamanya menjelangnya musim perayaan seperti Tahun Baru Cina. Justeru itu kami memperkenalkan peraduan WOW Your Home kepada pelanggan setia kami.

” Denagn makeover rumah ini kami beruasaha untuk menjadi sebahagian daripada pengalaman para pelanggan kami. sambil memberi mereka hadiah dan persembahan yang akan memeriahkan lagi perayaan mereka pada tahun ini.” Katanya

Peraduan ini akan bermula menerusi program yang akan disiarkan di saluran ntv7 iaitu saluran berbahasa Mandarin dan ini adalah peluang keemasan untuk pelanggan-pelanggan kami merebut hadiah lumayan ini. 

Dan, bagi menambah keseronokan peminat akan bertemu sendiri dengan hos rancangan CJ WOW Shop seperti Gary Yap, Pauline, Desmond, Shin Kong, Chai Zi, Emerson, Kah Chee, dan Yin Yin. Serta banyak lagi hiburan menarik yang akan menemui penonton dan pelanggan setia CJ WOW Shop nanti.

So, jangan lepaskan peluang untuk lihat apa agaknya yang menarik yang bakal menemui penonton pada CJ WOW Shop Weekend Chinese New Year Special nanti.

Jadi, jangan lupa untuk ingat tarikh-tarikh seperti berikut disaluran ntv7 bermula Jumaat hingga Ahad dan 8TV pada hari Sabtu jam 1 petang.

  • 18 to 20 Januari (Jumaat hingga Ahad)
  • 25 to 27 Januari (Jumaat hingga Ahad)
  • 1 to 3 Februari  (Jumaat hingga Ahad)

Setiap pembelian yang dilakukan semasa rancangan tersebut berlangsung, penonton bakal menikmati promosi istimewa termasuklah 8% WOW Point untuk transaksiyang dibuat melalui platform e-dagang.

CJ WOW Shop juga akan memberi ganjaran kepada peminat di rumah dengan set chopstick edisi terhad dan angpow bagi setiap pembelian antara 14 Januari hingga 4 Februari 2019.

Jangan ketinggalan!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 17 Aug 2021

“Kalau Disebut Dalam Al-Quran, Saya Akan Padam..”- Izara Aisyah Rela Padam Media Sosial Jika Haram

Pelakon, Izara Aishah yang kini sudah tampil berhijrah mengakui dirinya bersedia untuk memadam akaun media sosial jika hukumnya haram. Jelas Izara lagi dia secara sukarela bersedia untuk memadam akaun sosial medianya jika terdapat hukum mengenai

Featured Tue, 13 Dec 2022

[VIDEO] Anak-Anak Sharifah Shahirah Mencuit Hati Ramai- “Semua Muka Anime, Yang Lelaki Duduk Macam Nak Bersanding!”

Woww, macam anime ek semua gaya 🤣 Sempoi la dapat ibu macam Shiera ni 🤩

Hiburan Tue, 29 Oct 2019

Saksikan Persembahan Teater Akrobatik Paling Memukau Dalam IMAGINATRICKS Hanya Di Genting Highlands!

Jangan lupa prepare diri korang sebelum menyaksikan persembahan memukau ni okay!

LIFESTYLE Thu, 24 Oct 2019

Ada Sebab Kenapa Jangan Beri Ubat Dekat Anak Guna Sudu

ini diantara sebab kenapa , mungkin boleh diambil kira

Hiburan Wed, 12 Jun 2019

‘Lepas Kahwin, Saya Asyik Tengok Jam’- Megat Mentor

Mengimbau detik perkenalan, Megat berkenalan dengan isterinya, Nural Bania Bt Bahari pada tahun 2016 di sebuah restoran di Tawau.

Hiburan Tue, 12 Jun 2018

Teruja Curah Idea Untuk Muzik Muzik Raya

Tambah Noraniza, dia percaya penonton bakal terhibur dan memahami keunikan irama tradisional apabila diangkat program hiburan popular seperti MM33.

LIFESTYLE Sun, 29 Apr 2018

Tips Mudah Latih Anak Berhenti Pampers Dalam Masa 4 Hari

‘Hari Keempat Anak Usia 2 Tahun Dah Seronok Kencing Di Tandas” Kongsi Tips Mudah Latih Anak Berhenti Pampers Dalam Masa 4 Hari

Hiburan Tue, 7 Jan 2020

Kumpulan K-POP X1 Bubar Selepas 5 Bulan Debut?

Semuanya berpunca daripada penerbit…

| Live TV