Events By: Salma Syahbuddin January 15, 2019 @ 5:38pm

Musim Perayaan Ini Lebih ONG Dengan CJ WOW Shop!

Berita baik! Pelanggan setia CJ WOW Shop berpeluang merebut hadiah berjumlah  RM8,888 untuk makeover rumah perayaan anda pada Tahun Baru Cina ini!

Sempena musim perayaan Tahun Baru Cina, pihak CJ WOW Shop menawarkan peraduan WOW Your Home dan pemenang untuk peraduan ini akan ditentukan berdasarkan sejauhmana aktifnya pelanggan utama CJ WOW Shop sepanjang tempoh peraduan dari 14 hingga 25 Januari 2019. 

Diakhir pertandingan nanti, pihak CJ WOW Shop akan memberitahu siapakah pemenang yang berjaya membawa pulang hadiah bernilai RM8,888 dengan melihat kepada jumlah pembelian yang paling tinggi. Dan pemenang akan membawa pulang produk yang inventif serat berkualiti tinggi termasuklah barangan rumah dan barangan dapur. 

Feng Shui Master, Kenny Hoo

Bukan itu sahaja, pihak CJ WOW Shop turut bekerjasama dengan Feng Shui Master, Kenny Hoo untuk menghias rumah idaman anda mengikut aliran ‘nasib baik’ atau Ong pada tahun hadapan.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif MP CJ ENM Sdn Bhd, Kim Yang Hyun berkata, Di CJ WOW Shop, rumah dianggap sebagai tempat yang paling istimewa terutamanya menjelangnya musim perayaan seperti Tahun Baru Cina. Justeru itu kami memperkenalkan peraduan WOW Your Home kepada pelanggan setia kami.

” Denagn makeover rumah ini kami beruasaha untuk menjadi sebahagian daripada pengalaman para pelanggan kami. sambil memberi mereka hadiah dan persembahan yang akan memeriahkan lagi perayaan mereka pada tahun ini.” Katanya

Peraduan ini akan bermula menerusi program yang akan disiarkan di saluran ntv7 iaitu saluran berbahasa Mandarin dan ini adalah peluang keemasan untuk pelanggan-pelanggan kami merebut hadiah lumayan ini. 

Dan, bagi menambah keseronokan peminat akan bertemu sendiri dengan hos rancangan CJ WOW Shop seperti Gary Yap, Pauline, Desmond, Shin Kong, Chai Zi, Emerson, Kah Chee, dan Yin Yin. Serta banyak lagi hiburan menarik yang akan menemui penonton dan pelanggan setia CJ WOW Shop nanti.

So, jangan lepaskan peluang untuk lihat apa agaknya yang menarik yang bakal menemui penonton pada CJ WOW Shop Weekend Chinese New Year Special nanti.

Jadi, jangan lupa untuk ingat tarikh-tarikh seperti berikut disaluran ntv7 bermula Jumaat hingga Ahad dan 8TV pada hari Sabtu jam 1 petang.

  • 18 to 20 Januari (Jumaat hingga Ahad)
  • 25 to 27 Januari (Jumaat hingga Ahad)
  • 1 to 3 Februari  (Jumaat hingga Ahad)

Setiap pembelian yang dilakukan semasa rancangan tersebut berlangsung, penonton bakal menikmati promosi istimewa termasuklah 8% WOW Point untuk transaksiyang dibuat melalui platform e-dagang.

CJ WOW Shop juga akan memberi ganjaran kepada peminat di rumah dengan set chopstick edisi terhad dan angpow bagi setiap pembelian antara 14 Januari hingga 4 Februari 2019.

Jangan ketinggalan!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 24 Nov 2018

#SFMM33: Perlahankan Aktiviti Seni Sekejap, Ben Ladin Mahu Fokus SPM

Lepas SPM boleh kembali all out, Good Luck Ben Ladin!

Hiburan Thu, 8 Aug 2019
Hiburan Thu, 10 Oct 2019
Hiburan Wed, 16 Jan 2019
Hiburan Fri, 12 Oct 2018

Munafik 2 ‘Bocor’ Di Internet, Skop Productions Saman Sasuke Kun

Suspek dikenali sebagai nama profil Sasuke Kun atau nama sebenarnya Muhammad Izwan Shah Bin Kamal Shah di dalam bentuk Facebook Wall Post dan Instagram Post dengan nama profil @muhammad_izwan_shah.

Hiburan Tue, 5 Mar 2019

Agaknya Kenapa Marsha Sebak Ketika Pelancaran Lagu Bimbang?

Bila dengar lagu Bimbangterus Min boleh imagine mesti drama Nur 2 ni lagi kontroversi

TECH Tue, 17 Jul 2018

为庆祝「世界表情符号日」苹果把管理层都做成了表情

为了庆祝「世界表情符号日」,苹果昨日更新了苹果管理团队网站,展示了为所有主要高管设计的Memoji卡通人物;另外他们宣布今年晚些时候,将有超过70个全新表情符号更新到iOS设备。

Hiburan Sun, 15 Jul 2018

Tahniah! Rakaman Video Betty Rahmad Buat Ramai Netizen Sebak

Tahniah diucapkan kepada Betty Rahmad dan Ardy Damis kerana bakal menimang cahaya mata tak lama lagi….

LIFESTYLE Fri, 16 Nov 2018

20 Tahun Berkahwin Masih Romantis, Apa Rahsia Mustapha Kamal?

Beriman suamimu maka berimanlah kamu. Ahli Syurga suamimu maka kamu juga ahli syurga. Begitulah sebaliknya…

Hiburan Sat, 18 May 2019

Nora Danish Tarik Diri

Pihak mereka mempunyai masa empat bulan untuk mengeluarkan gambar dan video saya daripada tempoh kuat kuasa.

| Live TV