Trending By: Padin January 29, 2022 @ 12:40pm

Cerita Pengalaman, Siti Nurhaliza Tahan Sebak Depan 5 Selebriti Master In The House Malaysia

Selesai tugasan di Korea bersama Master tersohor K-Pop Idol yang menjadi pujaan ramai iaitu Bam Bam, kini lima selebriti Master In The House Malaysia (MITH) akan diberi tugasan lain bersama Master legenda Malaysia iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza.

Pasti ramai tak sabar menunggu cabaran minggu ketiga ini! Setiap minggu ada sahaja gelagat lucu dari Hael Husaini, Scha Elinnea, Sharifah Rose, Andi Bernadee dan Meyrasam dalam MITH.

Antaranya Andi Bernadee mengajar Bam Bam bercakap Bahasa Malaysia, Meyrasam dengan gelagat lucu menyakat Bam Bam dan banyak lagi yang menghiburkan.

Kali ini jom kita lihat tugasan yang bakal diberikan oleh Siti kepada mereka. Dalam satu sesi perkongsian, Siti yang menceritakan pengalamannya kepada lima selebriti ini menahan sebak. Apakah agaknya yang dikongsikan oleh Siti?

Adakah tugasan mereka semakin mencabar? Permainan apa pula yang akan diberikan kepada mereka? Boleh atau tidak mereka selesaikan tugasan mereka?

Tentu ramai tertunggu-tunggu melihat gelagat mereka kerana tugasan yang diterima adalah berlainan daripada bidang mereka! Jika mereka tidak dapat menyelesaikannya, mereka akan dikenakan denda yang di luar dari jangkaan mereka. Pastinya lucu!

Master In The House Malaysia menampilkan CheongKwanJang (CKJ) sebagai penaja utama, Lifebuoy sebagai penaja bersama dan dikuasai oleh Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Jangan ketinggalan menyaksikan Master In The House Malaysia episod ketiga bersama Datuk Seri Siti Nurhaliza malam ini pada pukul 10.00 malam hanya di TV3.

Jika terlepas, jangan risau kerana anda boleh menyaksikannya secara strim langsung dalam definisi tinggi (HD) menerusi tonton dan Youtube TV3Malaysia Official.

Gunakan #MasterInTheHouseMY untuk menghangatkan perbualan di media sosial.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sat, 30 Oct 2021

Tips Mengawal Paras Glukosa Dengan Lebih Baik!

Menurut Tinjauan Kebangsaan Kesihatan dan Morbiditi (NHMS) 2019, sebanyak 3.9 juta orang rakyat Malaysia berumur 18 tahun keatas menghidap diabetes! Peratus meningkat dari 18.3 peratus berbanding 13.4 peratus pada 2015. Antara punca yang dikenal pasti […]

Trending Tue, 17 Aug 2021

Berbesar Hati Dapat Berkhidmat Untuk Negara, Azmin Ali Mohon Maaf Jika Terdapat Sebarang Kekurangan

Ahli Parlimen Gombak, Datuk Seri Azmin Ali berbesar hati dapat berkhidmat untuk negara tercinta. Bekas Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) berkongsi perkara terbabit menerusi ruangan Instagram Story miliknya selepas tugasnya sebagai menteri berakhir semalam. […]

Trending Wed, 7 Nov 2018

Safiq Rahim Minta Netizen Henti Spekulasi Pengundurannya

Jika ada rezeki saya akan kembali kerana JDT sentiasa membuka pintu kepada saya dan pemain yang lain untuk kembali.

Featured Fri, 8 Oct 2021
Hiburan Fri, 24 Feb 2023
Featured Tue, 1 Nov 2022
error: Content is protected !!