Trending By: Padin February 16, 2022 @ 6:15pm

Jejaka Tak Dikenali Cuba Nasib DM Wani Kayrie… Bekas Kekasih Pun Muncul Semula!

Membabitkan diri dalam bidang seni semenjak kecil, penyanyi dan pelakon Wani Kayrie menempa kejayaan peribadi yang membanggakan.

Berjaya memiliki kenderaan jenama mewah atas hasil usaha sendiri, Wani juga tidak sesekali melupakan pelajaran dan masih menuntut di sebuah institut pengajian tinggi swasta di Shah Alam.

Tatkala sibuk membina karier, Wani mendedahkan dia menerima mesej mesej langsung (DM) daripada lelaki tidak dikenali.

Selain itu, pelantun lagu Jangan Terlepas Pandang ini mengakui bekas kekasih yang pernah meninggalkan dirinya juga muncul semula.

“Saya tak nafikan ada jejaka tak saya kenali hantar DM nak berkenalan dengan lebih rapat. Malah yang lama muncul semula pun ada.

“Saya tak nak fikir mengenai hal itu. Siapa pun yang cuba dekat, saya malas nak ambil tahu sebab saya tak mahu ia mengganggu fokus dalam kerjaya.

“Saya masih muda, lebih baik saya tumpukan kerja keras dalam bidang ini serta mencapai cita-cita dalam pelajaran. Selepas beli kereta, saya nak kumpul duit beli kediaman selesa untuk keluarga sebagai aset di masa hadapan,” katanya ketika ditemui pada sidang media virtual drama bersiri 3 Nota Cinta pada Selasa.

Bergandingan dengan Ashraf Muslim, Sharifah Rose dan Afifah Nasir, naskhah ini menghiasi slot Akasia setiap Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di TV3.

Berkongsi mengenai 3 Nota Cinta, Wani meninggalkan zon selesa watak remaja apabila menyahut cabaran untuk memainkan karakter seorang isteri bernama Aini.

“Selalu saya bawa watak remaja, watak happy go lucky. Kali ini, karakter Aini agak berat kerana saya harus menjayakan peranan sebagai seorang isteri.

“Susah juga pada mulanya sebab saya sendiri tak ada pengalaman dan belum berkahwin. Tetapi pengarah, pelakon lain serta krew produksi banyak memberikan tunjuk ajar untuk saya menghidupkan karakter Aini.

“Saya berharap percubaan saya dalam menjayakan watak Aini mendapat respons baik penonton dan semoga karya ini mendapat sambutan baik, insya-Allah,” katanya lagi.

Jangan lupa saksikan 3 Nota Cinta di slot Akasia yang bersiaran setiap Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di TV3.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sun, 3 Apr 2022

“Yasin Sulaiman Perlukan Rawatan, Bukan Hukuman…” – Wardina Safiyyah

Wardina mohon agar Yasin dibebaskan untuk mendapat rawatan segera..

Trending Thu, 24 Feb 2022

“Pengalaman Dalam Lokap 3 Hari 2 Malam Detik Hitam Terburuk” – Tauke Jambu

Pelawak Tauke Jambu mengakui pengalamannya ditahan dalam lokap selama tiga hari dua malam sekitar Ogos 2021 merupakan detik hitam terburuk yang berlaku dalam hidupnya. Menjadikan insiden terbabit sebagai satu ujian, Tauke atau nama sebenarnya, Zamatul […]

Trending Wed, 22 Jul 2020
Trending Fri, 4 Dec 2020
Trending Wed, 6 Jan 2021
Trending Tue, 23 Mar 2021
Trending Fri, 5 Oct 2018

Opsss… Ini Mall ATAU Bangunan Tak Siap?

Menerusi perkongsian saudara Kai Chuan, bangunan itu mungkin dilihat sebagai unik pada sesetengah orang namun rata-rata netizen berpendapat ia seolah gambaran sebuah bangunan tak siap. Korang rasa macam mana?

Trending Thu, 8 Oct 2020
Trending Sun, 19 Aug 2018

Kofi Annan Meninggal Dunia Di Geneva

Annan, seorang anak kelahiran Ghana, berkhidmat sebagai Setiausaha Agung PBB yang ketujuh dari tahun Januari 1997 hingga Disember 2006.

| Live TV