Trending By: Padin February 16, 2022 @ 6:15pm

Jejaka Tak Dikenali Cuba Nasib DM Wani Kayrie… Bekas Kekasih Pun Muncul Semula!

Membabitkan diri dalam bidang seni semenjak kecil, penyanyi dan pelakon Wani Kayrie menempa kejayaan peribadi yang membanggakan.

Berjaya memiliki kenderaan jenama mewah atas hasil usaha sendiri, Wani juga tidak sesekali melupakan pelajaran dan masih menuntut di sebuah institut pengajian tinggi swasta di Shah Alam.

Tatkala sibuk membina karier, Wani mendedahkan dia menerima mesej mesej langsung (DM) daripada lelaki tidak dikenali.

Selain itu, pelantun lagu Jangan Terlepas Pandang ini mengakui bekas kekasih yang pernah meninggalkan dirinya juga muncul semula.

“Saya tak nafikan ada jejaka tak saya kenali hantar DM nak berkenalan dengan lebih rapat. Malah yang lama muncul semula pun ada.

“Saya tak nak fikir mengenai hal itu. Siapa pun yang cuba dekat, saya malas nak ambil tahu sebab saya tak mahu ia mengganggu fokus dalam kerjaya.

“Saya masih muda, lebih baik saya tumpukan kerja keras dalam bidang ini serta mencapai cita-cita dalam pelajaran. Selepas beli kereta, saya nak kumpul duit beli kediaman selesa untuk keluarga sebagai aset di masa hadapan,” katanya ketika ditemui pada sidang media virtual drama bersiri 3 Nota Cinta pada Selasa.

Bergandingan dengan Ashraf Muslim, Sharifah Rose dan Afifah Nasir, naskhah ini menghiasi slot Akasia setiap Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di TV3.

Berkongsi mengenai 3 Nota Cinta, Wani meninggalkan zon selesa watak remaja apabila menyahut cabaran untuk memainkan karakter seorang isteri bernama Aini.

“Selalu saya bawa watak remaja, watak happy go lucky. Kali ini, karakter Aini agak berat kerana saya harus menjayakan peranan sebagai seorang isteri.

“Susah juga pada mulanya sebab saya sendiri tak ada pengalaman dan belum berkahwin. Tetapi pengarah, pelakon lain serta krew produksi banyak memberikan tunjuk ajar untuk saya menghidupkan karakter Aini.

“Saya berharap percubaan saya dalam menjayakan watak Aini mendapat respons baik penonton dan semoga karya ini mendapat sambutan baik, insya-Allah,” katanya lagi.

Jangan lupa saksikan 3 Nota Cinta di slot Akasia yang bersiaran setiap Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di TV3.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 23 Feb 2023
Hiburan Tue, 4 Oct 2022
Trending Thu, 24 May 2018

伦敦留学3年瘦20KG!他返乡给惊喜

近日网路流传一段影片,是来自印尼的哈迪(Hadi Wibawa)到伦敦念书3年后瘦了20公斤,由于他实在太想家,便决定伙同二哥,要给家人一个大惊喜。

Trending Wed, 29 Nov 2023

Segelintir Netizen Dakwa Tak Layak Pegang Watak Keluang Man… Rupanya Nas-T Lalui Proses Uji Bakat, Dipilih Daripada 300 Calon

Tak sesuai? Nas-T dah lepas ujibakat dah pun! Tak sabar nak tonton Keluang Man😊☺️

error: Content is protected !!