familuv By: Dharnieya Nur Amelsa December 30, 2022 @ 5:27pm

Jinggo Kongsi Waktu Terbaik Untuk Luangkan Masa Bersama Bayi – “Masa Bangun Tidur, Mandikan & Tuamkan…”

Pengarah terkenal, Azman Yahya atau Jinggo sering berkongsi kenangan bersama cucu sulungnya, Bunga Elhaq di laman sosial.

Baru-baru ini, lelaki yang turut mesra disapa dengan nama Tok Sidang itu dia berkongsi momen bersama Bunga ketika sedang bangun tidur.

Menurut Jinggo, waktu yang terbaik untuk meluangkan masa dan melayan karenah bayi adalah ketika waktu baru bangun tidur.

“Baby ni pada Tok Sidang dari Haq Mikha sampei le ke @bungaelhaq masa yang best dengan deme ni, masa deme baru bangun tidur, bau badan baby, masa mandikan deme, masa tuamkan deme dan masa deme tidur balik depan mata kita,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet bersetuju dengan pendapat Jinggo dan turut memuji kecomelan Bunga ketika bersama dengan datuknya.

“Suka baby baru bangun tidur. Cium pelipat ketiak, perut dengan leher dia yang berpeluh-peluh masa tu. Ya Allah Bunga is comel.

“Masya-Allah please la Dadda jangan bergambar sebelah Bunga, nampak sangat Dadda tenggelam. Tapi apa pun comel dan sweet bila Bunga pegang dagu Dadda.

“Masya-Allah geram tengok Bunga. Comel sangat. Untung Bunga hari-hari ada atok untuk menceriakan hari-hari Bunga,” komen netizen.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 22 Jan 2019

SYABAS! Helmi Gimmick Terima Anugerah Doktor Kehormat

Alhamdulillah, Tahniah Helmi Gimmick!

Featured Wed, 28 Sep 2022
Hiburan Mon, 14 Jan 2019
Automobile Mon, 21 May 2018

Datuk Dahlan Zainuddin Terkejut Terima Cek Bernilai RM100,000

Jumlah ini adalah hasil sumbangan peribadi individu bernama Aryan Farhan, orang perseorangan dan sebuah syarikat sebagai tanda penghargaan buat Dahlan yang mengabdikan diri dalam bidang seni sejak 1975.

Trending Mon, 12 Mar 2018

Gaya Hijab Seakan Nampak Rambut Joyrevfa Curi Perhatian

Bekas isteri kepada penyanyi Hafiz Hamidun, Joy Revfa menjadi perhatian netizen apabila penampilannya yang dikatakan agak pelik ketika menghadiri majlis Mood Republik Award & Gala Night 2018. Joy telah memuat naik beberapa keping gambar ketika majlis tersebut dengan penggayaan tudung yang dikatakan tidak sesuai dengan penampilannya. Ramai netizen mempersoalkan aksesori skarfnya dan merasakan bahawa ia boleh menimbulkan fitnah kerana ia seakan-akan balutan rambut yang real.

Hiburan Tue, 24 Apr 2018

Geram! Ini Luahan Serina Redzuawan Terhadap Bekas Suami

How about (Macam mana pula) Gavin yang dengan sendiri melanggar perintah mahkamah tidak berkelakuan dan hidup dengan cara bukan Islam.

Featured Tue, 21 Apr 2020
Trending Sun, 16 Aug 2020
Trending Mon, 10 Jun 2019

‘Nak ‘Flirt’ Kena Ada Strategi’- Lelaki Ini Kongsi Tips Cari Calon Isteri Di Facebook

Moral of the story, jangan malu sangat nak mengorat tu kalau dah suka…

Featured Fri, 28 Dec 2018

| Live TV