Featured By: Nurul Hana May 9, 2023 @ 1:40pm

[VIDEO] “Cara Cakap Dia Halus Tapi..” -Ayat Pedas Izara Aishah Ketika ‘Live’ Buat Netizen Seram!

Pelakon Izara Aishah sering meraih perhatian dalam kalangan peminat dengan gelagat bersahaja ketika mengadakan sesi ‘live’ untuk mempromosikan jualan tudung di laman sosial TikTok.

Menerusi potongan sesi ‘live’ Izara yang dikongsikan oleh pengguna platform terbabit, Izara sedang membuat ‘tutorial’ tudung yang dipakainya sambil melayan peminat di ruangan komen.

“Zara pakai innerneck ni sebab tunjuk tutorial, kejap lagi tak pakai, kalau buka tudung nampaklah rambut, leher semua. Nanti benci pula.

“Kesian eh, penatlah orang ni nak buat-buat humble rasa dirinya tak cantik. Jangan humble sangat, nanti orang pijak kepala kita. Kita kena cakap kita ni pun cantik. Kalau tak rasa cantik, kena pakai Zara punya tudung, kalau pakai Zara punya tudung terus dia punya confident level-level nak bagi orang lempang pula kan,” jawabnya.

@watieysoong #izara #tudung #shawl ♬ original sound – watieysoong

Keletah Izara meraih pelbagai respons netizen yang terhibur dengan jawapan pedas dan lawak spontannya itu.

Malah, ada yang mengatakan reaksi muka Izara sentiasa serius dalam memberi jawapan kelakar sebegitu.

“Dia macam cikgu English aku dulu cakap lembut tapi nada garang, seram. Sejak lama tak berlakon ni, dia makin lawaklah. Cakap lembut je tapi perli baik punya.

“Lawak tapi tenang sangat muka tu. muka serious tapi jawapan,” tulis netizen di ruangan komen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Fab Foodies! Mon, 1 Apr 2019

Eat More Local Fruits and a Bunch of Delicious Malaysian Dishes at Paya Serai

A special themed Ramdan buffet is what you need to buka puasa to.

Featured Tue, 2 Feb 2021
Hiburan Fri, 1 Mar 2019

这个周末约定你!倪安东《Anthology Vol.I》第二波宣传

倪安东携新作《Anthology Vol.I》3月2日及3日一连两天,来马进行第二波宣传!

Hiburan Sun, 25 Aug 2019

Waris Takut Buat Facial?

Kenapa ni waris?

Trending Mon, 29 Jan 2018

恭喜「悟空」爸爸!成功求得100万赞为孩子取名

美国一名《七龙珠》迷老爸达成愿望了!他成功得到100万名网友点赞,获得老婆同意将儿子取名为「悟空」(Goku),并录制一支集气“元气弹”的影片向大家公布这项消息,分享自己成为「悟空爸爸」的喜悦,甚至还为儿子「悟空」创办了粉丝团!

Trending Mon, 30 Dec 2019

Bangunan Perkeso Kota Bharu Diserang ‘Pengamuk’

Meminta untuk segera mengosongkan bangunan kerana ada serangan amukan

Featured Sun, 31 May 2020

Bantu kerajaan putuskan COVID-19 dengan patuhi SOP

Adaptasi norma baharu dalam sambutan perayaan

Trending Fri, 20 Dec 2019

“Kulitnya Masih Melekat Di Baju”

Ibu Bapa Kecewa, Pihak Tadika Tak Bagitahu Anak Melecur Sup Panas

Featured Fri, 5 May 2023

Individu Kritik Puteri Sarah Ambil Gambar Duduk Mencangkung Seperti Ira Kazar, Ini Respons Empunya Badan

Alamakkkk! Fake akaun mana tuuu 👀🤣 Puteri Sarah palingg lawooo 🔥