Trending By: Padin October 20, 2021 @ 1:23pm

“Kita Lebih Disarankan Kongsi Mengenai Kelahiran Berbanding Kehamilan” – Neelofa Tak Ada Rancangan Nak Buat Pengumuman

Pengacara dan usahawan popular, Neelofa masih berteka-teki mengenai status kehamilannya.

Pemilik nama Noor Neelofa Mohd Noor, 32, ini mengakui dirinya takut untuk mengulas lanjut mengenai perkara ini.

“Baru-baru ini, ketika saya bercuti di Langkawi bersama suami, saya bertemu dengan ramai peminat. Mereka boleh menilai sendiri keadaan saya.

“Saya tak ada perancangan untuk membuat apa-apa pengumuman, apa yang saya boleh katakan, saya amat perlukan doa semua.

“Saya nak cakap lebih-lebih pun takut. Saya perlukan doa yang baik, kata-kata yang positif. Perkara ini sangat sensitif, ada sesetengah orang anggap ia biasa, orang lain pula ia sensitif.

“Jadi, kalau yang nampak saya berbeza tu, berbezalah. Siapa yang nampak saya sama, samalah,” katanya.

ARTIKEL BERKAITAN: “Kalaulah Benarlah Desas-Desus Itu…” – Neelofa Jawab Spekulasi Kehamilan

Terdahulu, desas-desus mengenai kehamilan Neelofa yang berkahwin dengan PU Riz pada 27 Mac lalu bertiup kencang semenjak akhir-akhir.

ARTIKEL BERKAITAN: Asyik Pegang Perut, Betul Ke Neelofa Kini Hamil?

Dalam pada itu, Neelofa juga memohon doa semua jika ada pihak bertanyakan mengenai perihal kehamilan.

“Kalau saya boleh berkongsi mengenai bab kehamilan atau mendapat cahaya mata ni kan, kita lebih disarankan untuk berkongsi mengenai kelahiran berbanding kehamilan. Itu lebih baik.

“Apa-apa boleh terjadi sepanjang proses tersebut. Jadi itu adalah sebabnya saya lebih suka memohon doa yang baik-baik jika ada orang bertanya atau terjumpa saya,” katanya lagi.

Neelofa ditemui di majlis menandatangani kerjasama antara TH Travel dan aplikasi TheNoor di Kelana Jaya sebentar tadi.

TH Travel & Services Sdn Bhd (THTS) dan aplikasi TheNoor telah menandatangani memorandum persefahaman (MOU) untuk menawarkan pelancongan patuh Syariah kepada pengguna aplikasi tersebut.

Pengguna TheNoor setakat in sudah mencapai hampir 5 juta pengguna dalam masa sembilan bulan sahaja.

Melalui pemeteraian perjanjian ini, TheNoor akan menjadi sebuah aplikasi pertama yang menawarkan pelancongan patuh syariah secara menyeluruh yang disediakan oleh THTS.

Kerjasama antara THTS dan TheNoor melalui MOU akan menggalakkan hubungan perniagaan dan menyumbang kepada perkembangan industri pelancongan halal secara global.

Pengguna aplikasi TheNoor kini dengan yakin dapat memilih pakej Haji, Umrah dan pelancongan hanya dihujung jari; semuanya di dalam aplikasi TheNoor.

Turut hadir di majlis terbabit adalah Ketua Pegawai Eksekutif THTS, Datuk Ahmad Ruzman Ahmad Razali.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sat, 16 Jun 2018

Tun Mahatir Got a Massive Shock After Stepping into Putrajaya

There were shredded documents and locked out computers all over!

Hiburan Tue, 23 Aug 2022
Featured Thu, 5 Jan 2023

Comelnya! Gelagat Ernie Zakri Teruja Nyanyi Depan Burung Di London Curi Tumpuan

Umum mengetahui, penyanyi terkenal Ernie Zakri dan suaminya, Syamel sedang bercuti di London.   View this post on Instagram   A post shared by @erniezakri Tular sebuah perkongsian di platform TikTok memaparkan gelagat Ernie yang

Featured Sun, 27 Mar 2022

Aedy Ashraf Lamar Amelia Henderson Jadi Kekasih Hati Secara Terbuka… – “She Said Yes”

2 tahun menanti, Akhirnya Aedy Ashraf berani meluahkan rasa cintanya kepada Amelia Henderson. Bersemutttt..!

Hiburan Thu, 6 Oct 2022
Featured Thu, 24 Jun 2021

“Doakan Yang Terbaik..”- Aprena Manrose Enggan Ulas Isu Tampil Berhijab

Pelakon Aprena Manrose menjelaskan dirinya tidak ingin membuat sebarang pengumuman berikutan isu dilihat tampil mengenakan hijab sejak akhir-akhir ini. Aprena ketika ditemui di sidang media Drama Akasia Hatimu Sedingin Salju enggan mengulas dengan lebih lanjut mengenai

Trending Tue, 3 Dec 2019

How Many Eggs Can I Eat In A Day? Will Eating Two Gives Me Cholesterol?

Some cook them, some consume it raw. Eggs are good source of healthy protein, but are they really?

Featured Sun, 18 Dec 2022
Trending Sun, 2 Sep 2018

33 Klinik 1Malaysia Akan Ditutup Secara Berperingkat

Penutupan 33 klinik berkenaan tidak akan menjejaskan penyampaian perkhidmatan kesihatan kepada penduduk

| Live TV