Trending By: Padin March 28, 2021 @ 4:30am

“Seperti Mana Jodoh, Perihal Zuriat Juga Saya…” – Bercerita Soal Cahaya Mata, Neelofa Tak Tolak Jika…

“Seperti mana jodoh, perihal zuriat juga saya serahkan kepada aturan Yang Maha Esa. Jika diberikan rezeki dalam masa terdekat, saya terima dengan tangan terbuka,” itu kata-kata selebriti popular, Neelofa yang baru sahaja melangsungkan pernikahan dengan suaminya, Haris Ismail atau PU Riz semalam.

ARTIKEL BERKENAAN: Selamat Bernikah, Neelofa Sah Isteri PU Riz

Baru sahaja memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri, mantan pengacara Nona ini sudah mempersiapkan diri untuk menjadi suri yang mengisi hati Haris.

“Selain banyak membaca, saya juga kerap bertanya dengan ibu dan rakan-rakan terdekat mengenai persediaan untuk bergelar isteri.

“Banyak nasihat yang diberikan dan Insya-Allah, saya akan jadikan nasihat tersebut sebagai panduan.

“Dalam masa yang sama, saya juga berkesempatan menghadiri kelas-kelas khusus yang memfokuskan kepada persediaan memasuki alam rumah tangga,” katanya lagi.

ARTIKEL BERKENAAN: “Kami Tidak Berhubung Sehinggalah…” – Mula Kenal Tahun 2017, Neelofa Dedah Peribadi PU Riz

Mengulas mengenai kariernya sebagai usahawan selepas mendirikan rumah tangga, bekas juara Dewi Remaja ini mengakui dirinya agak sibuk.

“Buat masa ini, saya tidak terfikir untuk berehat sementara kerana banyak hal bisnes yang perlukan pemantauan saya walaupun selepas majlis berlangsung.

ARTIKEL BERKENAAN: “The Jabal Rahmah” – Pelamin Neelofa & PU Riz Berinspirasikan Pergunungan Di Mana Adam & Hawa Dipertemukan

“Selain beberapa produk baharu yang dilancarkan di bawah jenama minuman Nilofa, koleksi raya Naelofar juga baru sahaja dilancarkan.

“Memang agak sibuk, tetapi saya cuba untuk membahagikan masa untuk menguruskan rumah tangga,” katanya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 16 Mar 2021
Trending Thu, 25 Jun 2020
Trending Tue, 18 Sep 2018

Tiada Lagi Pembaharuan Lesen Di Dalam MyKAD

kerajaan melalui JPJ akan menggunakan pakai sepenuhnya lesen memandu fizikal bagi menggantikan lesen memandu yang terkandung di dalam MyKAD pengguna.

Trending Sat, 7 Nov 2020
Trending Thu, 19 Nov 2020
Trending Sun, 7 Jun 2020

PKPP: Pelancongan Domestik Dibenarkan!

Boleh melancong dalam negeri!

Trending Fri, 12 Mar 2021

| Live TV