Penyanyi Kaka Azraff tidak dapat menahan rasa bangganya apabila suaminya, Adam Azriff berjaya menukar lampin cahaya mata sulung mereka, Aslan dan dia telah berkongsi dengan peminatnya dengan memuat naik video yang dirakamkan di akaun Instagram. 

“Baby daddy change diaper for the first time @helloadamazriff. Uncut version. Masa ni mummy tengah check up dengan doktor, Aslan dah lapar for susu dan pada masa yang sama dia dah poop..tak sanggup nak biar lama, daddy decided nak tukarkan. 

“Masa I tengah check up tu, hati tak tenang fikir daddy kat nursing room but you did a great job daddy! I’m so PROUD of you!

“Tergelak I tengok cara dia nak tenangkan diri dia sendiri, but you’re so cute daddy! Hehe  P/S Aslan nangis for susu but don’t worry. Tengok sampai habis ok?” kongsi Kaka.  

Anak saudara kepada Ratu Rock Ella ini mendirikan rumah tangga dengan pilihan hatinya Adam Azriff pada 14 Disember 2018 dan melahirkan cahaya mata sulung mereka pada 11 Oktober lalu. Kaka kini sedang berpantang di sebuah pusat pantang bertaraf lima bintang di ibu kota.

Baca:  Tahniah Kaka Azraff Timang Bayi Sulung!

Baca: “Saya Akan ‘Stay’ Sini 28 Hari..” – Kaka Azraff Tak Mahu Pantang Di Rumah