Advertisement
Celeb Buzz By: SGMS Faida February 28, 2019 @ 4:44am

‘I Tak Nak Tegakkan Benang Basah’- Oktovia Manrose Mohon Maaf Kepada Isteri Aliff Aziz

Susulan isu ‘kantoi’ di kelab malam bersama penyanyi Aliff Aziz, pelakon Oktovia Manrose memohon maaf kepada isteri lelaki berkenaan, Bella Astilah.

Menerusi laman Instagram pelakon wanita berkenaan, Oktovia mengaku tersilap langkah apabila keluar bersama Aliff yang bergelar status suami orang.

“ Benda berlaku dan saya sedar ini kekhilafan dari diri saya, saya manusia biasa yang takkan lari dari buat silap. To Bella Astilah I taknak menegakkan benang yang basah.

“ I nak minta maaf dengan apa yang dah berlaku. Dan apa yang dah berlaku memang sangat sangat salah, I admit it,” luahnya.

Oktovia yang menyesali perbuatannya sedar bahawa dia tidak sepatutnya mengeluarkan kenyataan yang salah.

“ I tak patut keluarkan kenyataan apa-apa pun sebab dah terang I yang salah. Kenapa tadi I jawab macam tu kerana I terkejut dengan semua ayat kasar dari netizen sampai buat I melantun, it’s really hurting me…but I deserve it,” katanya.

Sementara itu, Oktovia berharap agar masalah antara Aliff dan Bella dapat diselesaikan dengan baik dan mendoakan hubungan pasangan itu pulih seperti sedia kala.

“ I hope you dan Aliff boleh settle dengan cara elok. Baik-baik bincang. I doakan terbaik untuk you dan keluarga. Amin Insya Allah,” akhirinya.

Dunia hiburan dikejutkan dengan berita isu kecurangan Aliff terhadap isterinya selepas keluar ke kelab malam bersama Oktovia, baru-baru ini.

Seorang individu tidak dikenali telah menghantar tiga buah video yang dikatakan mengandungi paparan gambar antara Aliff dan Oktovia dia sebuah kelab malam.

Hal ini membuatkan Bella kecewa lalu memuatnaik perbualan tersebut. Ibu anak satu ini turut berterima kasih kepada individu berkenaan yang menyampaikan maklumat tentang kecurangan suaminya itu. 

Ini merupakan kes kedua melibatkan Aliff selepas pernah tertangkap di pusat karaoke bersama seorang pelakon wanita di pusat karaoke sekitar dua tahun lalu.

| ARTIKEL Xtra

Celeb Buzz Thu, 10 Oct 2019
Celeb Buzz Tue, 23 Oct 2018

Wak Doyok Hadiahkan Ibu Banglo

Rumah kayu buruk, kini bertukar menjadi rumah banglo hadiah buat ibu Wak Doyok

Events Mon, 2 Dec 2019

Resorts World Genting’s “Winter Wonderland” Is The Most Christmas Experience You’ll Ever Get In Malaysia!

A Christmas festival never seen before by Resorts World Genting featuring lights, ice-skates and musical show.

Celeb Buzz Mon, 11 Dec 2017

Kenapa Artis Nak Sembang Pasal Politik?

Qi Razali tampil memberikan pandangan beliau menerusi Twitter mempersoal kenapa orang seni perlu bersuara tentang isu politik negara

Celeb Buzz Sat, 17 Aug 2019

相隔10年李幸倪再推华语专辑!生日愿望:想拿金曲奖

相隔10年Gin李幸倪再推华语专辑《浮世绘》日前特返马出席宣传活动,并直呼今年的生日愿望是有机会夺得明年的《金曲奖》。

Contest Thu, 23 Aug 2018

#xtra好康头 | 深邃五官电眼无敌!大马混血帅哥——亨利高汀

【xtra好康头】免费送你由大马混血帅哥亨利高丁主演的好莱坞爱情喜剧电影《疯狂亚洲富豪》入场卷!

Events Fri, 15 Dec 2017

AN HONEST MISTAKE IS THROWING AN HONEST CHRISTMAS PARTY AND IT’S FREE

Wanna be part of 2017’s most epic party yet? Mark your calenders this December 17!

Celeb Buzz Fri, 29 Jun 2018

Alahai, Wak Doyok Kantoi Tayang Gambar Kasut Dari Pinterest

Agaknya apalah yang difikirkan oleh Wak Doyok sebelum memuat naik gambar tersebut kan?

Celeb Buzz Tue, 22 Oct 2019

NICO G Pertaruhkan KGB, Tampil Dengan Imej Lebih Ghetto!

Siapa sangka sudah tiga dekad kumpulan NICO bertapak di dalam industri muzik Malaysia.  Walaupun industri hiburan kini jauh berbeza, NICO tampil dengan penjenamaan baharu dengan memperkenalkan diri mereka sebagai NICO G dan mempersembahkan album berjudul […]

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL