Advertisement
Celeb Buzz By: Salma Syahbuddin 09 April 2020 (05:28pm)

Ismail Izzani Tak Bayar Bil Hotel, Punca Fathia Latiff Bongkar Rahsia

Tak habis lagi isu panas yang pastinya tersenarai dalam gosip paling kontroversi 2018. Isu melibatkan penularan gambar penyanyi, Ismail Izzani dan Zarina Anjoulie baru-baru ini  melibatkan nama pelakon, Fathia Latiff. Namun, punca sebenar penularan gambar mesra tersebut masih menjadi tanda tanya. Betul ke?

Mengikut statement yang diberikan oleh Fathia, gambar tersebut dimuat naik semata-mata untuk menolong rakan baiknya sahaja, kerana Zarina memberitahu tujuan sebenar gambar tersebut dimuat naik adalah untuk mengingatkan Ismail agar membayar bil hotel bersama temannya sebelum ini.

Zarina meminta bantuan saya memuat naik foto itu kerana mahu mencari Ismail Izzani yaulis ng tidak membayar bil hotel bersama seorang temannya sebelum ini. Saya tidak menyangka akhirnya nama saya pula dikaitkan dengan Ismail. Jika anda mahukan penjelasan lebih terperinci mengenai foto mesra yang viral itu boleh menghubungi Zarina sendiri kerana dia boleh memberitahu perkara sebenar yang berlaku antaranya dan Ismail.” Katanya

Justeru itu, Fathia Latiff secara tidak langsung menjelaskan bahawa dirinya tidak mempunyai hubungan langsung  dengan penyanyi tersebut.

“Saya tidak berkawan mahupun bercinta dengan penyanyi, Ismail Izzani seperti digosipkan itu. Saya kenal Ismail pun hanya menerusi Zarina yang memang berkawan dengannya. Saya memang kawan baik dengan Zarina dan memuat naik foto terbabit di laman instagram kerana permintaan Zarina sendiri.” Tambahnya.

| ARTIKEL Xtra

Celeb Buzz Fri, 15 Jun 2018

Fattah Teruja Bawa Fazura Balik Kampung

Kesempatan ini akan saya gunakan untuk memperkenalkan isteri kepada saudara-mara yang belum pernah bertemu Fazura. Wah, mesti best kan, pertama kali bawa isteri round kampung!

Celeb Buzz Mon, 9 Apr 2018

Kenapa Mia Ahmad Teruja Bergelar Ibu?

Tahniah kepada pelakon, Mia Ahmad dan suaminya, Mohd Izham Tarmizi kerana bakal bergelar ibu dan bapa!

FEATURED Wed, 28 Mar 2018

Muat Turun Data Di Facebook Untuk Keselamatan, Kami Kongsikan Caranya!

Oh ya! Korang perlu bersabar sikit ya memandangkan ia bakal mengambil masa beberapa minit bergantung kepada berapa banyak data anda dan berapa lama anda menjadi pengguna Facebook.

Celeb Buzz Fri, 8 Nov 2019

《搭错车》音乐剧班底 1119 吉隆坡办粉丝交流会

领衔主演《搭错车》音乐剧的「全民情歌天后」丁当、资深音乐剧演员王柏森以及歌手兼偶像剧男演员陈乃荣将率先在11月19日,来到吉隆坡举 办全马唯一一场的《搭错车》音乐剧-粉丝交流会!

Celeb Buzz Wed, 31 Jan 2018

Suara Anuar Zain ‘Ubat’ Mujarab Betul Ke?

BCL, Anuar Zain & Yuna Kharisma Live in Concert’ akan menampilkan gabungan tiga artis serumpun itu dalam satu pentas

Celeb Buzz Tue, 13 Mar 2018

“Syukurlah korang semua masih ada suami,” – Nora Ariffin

Nora atau nama sebenarnya Wan Norafizah Ariffin menasihatkan kaum isteri di luar sana untuk bermuhasabah diri dan tidak melihat kekurangan semata-mata…

FEATURED Tue, 13 Mar 2018

Infinite Challenge Officially Ends in April!

The show has been going on for 13 years but is abruptly ending very soon!

Celeb Buzz Sun, 30 Sep 2018

Jangan Lepaskan Peluang Untuk Tengok Selebriti Kita Ni Beraksi!

Jangan lupa saksikan Celebrity Fitness Hustle Hunt pada setiap minggu hanya di tonton dan saluran feel it ntv7 anda!

Celeb Buzz Sat, 16 Feb 2019

Pengacara JJCM Cerewet Pilih Makanan?

Pengacara berusia 41 tahun berkongsi cerita apabila pernah singgah di beberapa lokasi tempat makan yang tidak menepati citarasa.

Celeb Buzz Tue, 14 Jan 2020

Beauty YouTuber NikkieTutorials Came Out As Transgender

Nikkie, or Nikkie De Jager revealed the truth after she claimed to have been blackmailed.

| Live TV

Advertisement

| TRENDING

| DRAMA

| FILEM

| APLIKASI COOL