Acara By: Fadzlena Jafar May 24, 2019 @ 6:37pm

400 vendor dan 60 selebriti di Star Vendors Mega Raya Fest 2019

Ramai yang gemar membeli keperluan Aidilfitri pada saat akhir, Bukan saja anda akan mendapat fesyen baju kurung terkini, tetapi juga mungkin berpeluang menikmati potongan harga yang menarik.

Star Vendor Mega Raya Fest 2019 (Star Vendor) yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) mulai 24 hingga 26 Mei 2019 ini menjanjikan kepuasan membeli-belah sambil menikmati suasana meriah menjelang Aidilfitri.

Ketua Pegawai Eksekutif Star Vendor, Ifa Raziah Mustafa, berkata pihaknya menyasarkan 3 juta pengunjung sepanjang festival yang membabitkan lebih 400 usahawan itu berlangsung.

KUALA LUMPUR 24 MEI 2019. Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Norashikin melawat tapak jualan Razmil di Star Vendors di PWTC. Turut sama Ketua Pegawai Eksekutif Star Vendors, Ifa Raziah (kiri). NSTP/ROHANIS SHUKRI.

“Festival ini menjanjikan pengalaman membeli-belah yang istimewa kerana bukan saja menampilkan lebih 60 gerai selebriti yang kini menjadi usahawan, malah ada kira-kira 400 pembekal barangan terbabit sepanjang tiga hari festival ini berlangsung.

“Selain itu, menerusi festival ini kami berharap dapat membuka laluan kepada pengusaha Bumiputera muda untuk menambah pendapatan,” katanya

Majlis perasmian Star Vendor disempurnakan oleh Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin Abdul Rahman. Yang turut hadir ialah Ketua Pegawai Operasi Star Vendor, Azlin Hilda Abdul Latif.

Star Vendor berada di Dewan 3 dan 4 PWTC dengan merangkumi jualan baju raya lelaki dan perempuan, tudung, makanan dan beberapa produk lain yang pasti membuatkan anda rambang mata.

KUALA LUMPUR 24 MEI 2019. Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Norashikin (kiri) melawat tapak jualan Ziana Zain di Star Vendors di PWTC. Turut sama Ketua Pegawai Eksekutif Star Vendors, Ifa Raziah (tengah). NSTP/ROHANIS SHUKRI.

Antara selebriti yang turut membuka gerai jualan ialah Ifa Raziah, Datuk Aznil Nawawi, Erra Fazira, Ziana Zain, Fattah Amin, Datuk Rosyam Nor dan Anuar Zain, malah penceramah motivasi terkenal, Prof Datuk Dr Che Muhaya Mohamad turut memeriahkan festival itu menerusi produk telekungnya.

Pengunjung bakal berpeluang menikmati potongan harga sebanyak 10 peratus bagi setiap pembelian menggunakan Maybank QRPay.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 2 Jul 2019
Featured Fri, 3 Apr 2020

Koleksi jubah dan abaya artis, mana paling cantik?

Persalinan yang selesa dan cantik

Acara Tue, 10 Sep 2019

ES Closet International Berhad Bakal Memasuki Bursa Saham Dunia. Wow, hebatnya!

Sejarah bakal tercipta dalam industri fesyen tempatan

Featured Mon, 11 Jun 2018

3 Perkara Tentang YB Nurul Izzah Yang Anda Tak Tahu. No. 3 Memang Tak Sangka!

Selain ahli politik wanita berbaju kurung dan bertudung bawal, apa lagi yang anda tahu tentangnya?

Eat Travel Tue, 28 Apr 2020
Featured Wed, 7 Nov 2018

Patutlah Kulit Duchess Of Cambridge Berseri-Seri, Rahsianya Nutella Dijadikan Mask Muka!

Jurusolek peribadi dedah rahsia penjagaan kulit Kate Middleton.

Featured Wed, 10 Jan 2018

1st Date: Apa Perlu Pakai

Temu janji pertama merupakan satu perkara yang sangat mengujakan bagi setiap wanita. Namun, pada masa sama mendebarkan lebih-lebih lagi jika tidak tahu apa yang hendak dipakai sewaktu pertemuan pertama dengan si dia. First impression memainkan […]

Featured Mon, 25 May 2020

Dua rakyat Malaysia kongsi sambutan Syawal di Taiwan ketika COVID-19

Hari Raya disambut dengan lebih berhati-hati

Featured Mon, 18 May 2020

Kerajaan mungkin kuat kuasa larangan keluar bagi kanak-kanak

Elak golongan berisiko terdedah pada COVID-19

Eat Travel Wed, 14 Nov 2018

The Billboard, Markas Baru Buat Penggemar Masakan Barat!

Sambil menikmati hidangan yang lazat, anda juga ditemani alunan muzik menggetar jiwa. Cool habis!

| Live TV