Acara By: Fadzlena Jafar May 24, 2019 @ 6:37pm

400 vendor dan 60 selebriti di Star Vendors Mega Raya Fest 2019

Ramai yang gemar membeli keperluan Aidilfitri pada saat akhir, Bukan saja anda akan mendapat fesyen baju kurung terkini, tetapi juga mungkin berpeluang menikmati potongan harga yang menarik.

Star Vendor Mega Raya Fest 2019 (Star Vendor) yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) mulai 24 hingga 26 Mei 2019 ini menjanjikan kepuasan membeli-belah sambil menikmati suasana meriah menjelang Aidilfitri.

Ketua Pegawai Eksekutif Star Vendor, Ifa Raziah Mustafa, berkata pihaknya menyasarkan 3 juta pengunjung sepanjang festival yang membabitkan lebih 400 usahawan itu berlangsung.

KUALA LUMPUR 24 MEI 2019. Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Norashikin melawat tapak jualan Razmil di Star Vendors di PWTC. Turut sama Ketua Pegawai Eksekutif Star Vendors, Ifa Raziah (kiri). NSTP/ROHANIS SHUKRI.

“Festival ini menjanjikan pengalaman membeli-belah yang istimewa kerana bukan saja menampilkan lebih 60 gerai selebriti yang kini menjadi usahawan, malah ada kira-kira 400 pembekal barangan terbabit sepanjang tiga hari festival ini berlangsung.

“Selain itu, menerusi festival ini kami berharap dapat membuka laluan kepada pengusaha Bumiputera muda untuk menambah pendapatan,” katanya

Majlis perasmian Star Vendor disempurnakan oleh Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin Abdul Rahman. Yang turut hadir ialah Ketua Pegawai Operasi Star Vendor, Azlin Hilda Abdul Latif.

Star Vendor berada di Dewan 3 dan 4 PWTC dengan merangkumi jualan baju raya lelaki dan perempuan, tudung, makanan dan beberapa produk lain yang pasti membuatkan anda rambang mata.

KUALA LUMPUR 24 MEI 2019. Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Norashikin (kiri) melawat tapak jualan Ziana Zain di Star Vendors di PWTC. Turut sama Ketua Pegawai Eksekutif Star Vendors, Ifa Raziah (tengah). NSTP/ROHANIS SHUKRI.

Antara selebriti yang turut membuka gerai jualan ialah Ifa Raziah, Datuk Aznil Nawawi, Erra Fazira, Ziana Zain, Fattah Amin, Datuk Rosyam Nor dan Anuar Zain, malah penceramah motivasi terkenal, Prof Datuk Dr Che Muhaya Mohamad turut memeriahkan festival itu menerusi produk telekungnya.

Pengunjung bakal berpeluang menikmati potongan harga sebanyak 10 peratus bagi setiap pembelian menggunakan Maybank QRPay.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 9 May 2020
Featured Wed, 3 Jul 2019

10 pemain paling berharga dalam Piala Dunia FIFA Wanita

Bukan saja hebat di padang, tetapi penampilan juga menawan

Featured Wed, 21 Aug 2019
Featured Fri, 15 Mar 2019

Kenali ‘pelakon’ yang main watak kucing peliharaan Captain Marvel

Kucing pun pandai beraksi di hadapan kamera!

Featured Fri, 28 Jun 2019
Featured Thu, 26 Jul 2018

Walk Of Fame Dirosakkan, Tanda Protes Vandalisme Terhadap Donald Trump!

Walk of Fame Donald Trump sekian kalinya dirosakkan selepas insiden pertama sebelum pilihan raya Amerika Syarikat pada November 2016.

Featured Fri, 28 Feb 2020
Featured Tue, 1 Jan 2019

Tidur Cukup 8 Jam Tapi Masih Rasa Mengantuk, Apa Yang Tak Kena?

Rasa mengantuk yang tak berkesudahan bererti ada sesuatu yang mengganggu fikiran anda!

Featured Wed, 5 Dec 2018
Featured Mon, 18 May 2020

Nak tahu rahsia nasi bungkus London jadi buruan ramai?

Di London pun boleh makan nasi kandar, nasi daging sedap

| Live TV