Acara By: Fadzlena Jafar May 24, 2019 @ 6:37pm

400 vendor dan 60 selebriti di Star Vendors Mega Raya Fest 2019

Ramai yang gemar membeli keperluan Aidilfitri pada saat akhir, Bukan saja anda akan mendapat fesyen baju kurung terkini, tetapi juga mungkin berpeluang menikmati potongan harga yang menarik.

Star Vendor Mega Raya Fest 2019 (Star Vendor) yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) mulai 24 hingga 26 Mei 2019 ini menjanjikan kepuasan membeli-belah sambil menikmati suasana meriah menjelang Aidilfitri.

Ketua Pegawai Eksekutif Star Vendor, Ifa Raziah Mustafa, berkata pihaknya menyasarkan 3 juta pengunjung sepanjang festival yang membabitkan lebih 400 usahawan itu berlangsung.

KUALA LUMPUR 24 MEI 2019. Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Norashikin melawat tapak jualan Razmil di Star Vendors di PWTC. Turut sama Ketua Pegawai Eksekutif Star Vendors, Ifa Raziah (kiri). NSTP/ROHANIS SHUKRI.

“Festival ini menjanjikan pengalaman membeli-belah yang istimewa kerana bukan saja menampilkan lebih 60 gerai selebriti yang kini menjadi usahawan, malah ada kira-kira 400 pembekal barangan terbabit sepanjang tiga hari festival ini berlangsung.

“Selain itu, menerusi festival ini kami berharap dapat membuka laluan kepada pengusaha Bumiputera muda untuk menambah pendapatan,” katanya

Majlis perasmian Star Vendor disempurnakan oleh Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin Abdul Rahman. Yang turut hadir ialah Ketua Pegawai Operasi Star Vendor, Azlin Hilda Abdul Latif.

Star Vendor berada di Dewan 3 dan 4 PWTC dengan merangkumi jualan baju raya lelaki dan perempuan, tudung, makanan dan beberapa produk lain yang pasti membuatkan anda rambang mata.

KUALA LUMPUR 24 MEI 2019. Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Norashikin (kiri) melawat tapak jualan Ziana Zain di Star Vendors di PWTC. Turut sama Ketua Pegawai Eksekutif Star Vendors, Ifa Raziah (tengah). NSTP/ROHANIS SHUKRI.

Antara selebriti yang turut membuka gerai jualan ialah Ifa Raziah, Datuk Aznil Nawawi, Erra Fazira, Ziana Zain, Fattah Amin, Datuk Rosyam Nor dan Anuar Zain, malah penceramah motivasi terkenal, Prof Datuk Dr Che Muhaya Mohamad turut memeriahkan festival itu menerusi produk telekungnya.

Pengunjung bakal berpeluang menikmati potongan harga sebanyak 10 peratus bagi setiap pembelian menggunakan Maybank QRPay.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 27 Dec 2022
Featured Mon, 7 Nov 2022
Featured Wed, 29 Mar 2023
Featured Tue, 31 Jan 2023
Featured Wed, 1 Mar 2023

Filem Kontroversi Didakwa Sentuh Bab Agama, Pengarah Mohon Tonton Sampai Habis

Min pun tak tengok lagi citer ni, tapi klip tu dah tengok lah… 🙂

Featured Wed, 2 Feb 2022

“Tidak Ada Istilah Payung Emas Atau ‘Free Gift’, Ia Hadis Palsu” – Ini Jawapan Dr Zulkifli Bila Wanita Tolak Poligami

Isu poligami ni memang panas eyh? sepanas hati perempuan bila suami nak kahwin lagi…

Featured Fri, 17 Sep 2021

Bantuan Wang Ihsan Dinaikkan Sehingga RM1,000 Kepada Setiap Isi Rumah – PM

Alhamdulillah, ini untuk persediaan lah kiranya…

Featured Thu, 14 Oct 2021

“Sekarang Dah Hilang Hormat” – Gara-Gara Biadap Terhadap Warga Emas, Baim Wong Kena Kecam

Baru-baru ini, pelakon terkenal Indonesia, Baim Wong dikecam oleh netizen setelah video dirinya memarahi warga emas di tepi jalan tular di media sosial. Menerusi video tersebut, pelakon itu dilihat bertindak biadap terhadap seorang warga emas […]