Featured By: Ad Ops March 21, 2019 @ 4:00pm

9 gaya kasut sneakers pilihan Nabila Razali. No 3 ‘cool’ habis!

Apa sahaja yang digayakan artis sama ada di Malaysia atau luar negara, pasti akan menjadi ikutan peminatnya. Begitu juga dengan gaya penampilan penyanyi popular Nabila Razali yang sering menjadi perhatian peminat muzik tanah air terutamanya golongan remaja wanita.

Biarpun berhijab, gadis berusia 27 tahun itu tidak pernah mengehadkan gayanya, malah Nabila atau lebih mesra disapa Bella bijak menyuaipadankan setiap item yang digayakannya.

Selain gaya tudung dan fesyen off-shoulder yang menjadi trademark Nabila, pemakaian kasut sneakers juga cukup sinonim dengan fesyen pelantun lagu Pematah Hati itu.

Tambahan pula, trend pemakaian kasut sneakers dilihat semakin popular dan mendapat tempat di hati pemburu fesyen kerana gelombang stail luxe sport atau suntikan elemen sukan dalam gaya harian itu sangat versatil.

Selain selesa dan ringkas, pemakaian kasut sneakers juga boleh diselaraskan dengan gaya feminin, kontemporari, ranggi atau aktif dalam satu penampilan.

Menurut penyanyi lagu Vroom Vroom itu juga, dia gemar memakai sneakers kerana kasut tersebut selesa dan ringan, sesuai untuk dirinya sebagai selebriti yang sentiasa bergerak aktif.

“Tuntutan jadual harian seperti menghadiri jemputan majlis dan mesyuarat memerlukan Bella bergerak pantas, jadi Bella lebih selesa memilih sneakers kerana selain selesa, reka bentuk dan warnanya yang menarik sesuai digayakan untuk pelbagai acara.

Ada juga kasut sneakers yang buatkan Bella tampak tinggi, jadi Bella tak perlu lagi memakai kasut tumit tinggi untuk tampak lebih bergaya,” tuturnya.

Jom lihat foto cantik Bella menggayakan kasut sneakers. Mana tahu selepas ini gaya Bella ini dapat memberi idea kepada anda untuk mengenakan kasut sneakers dengan pelbagai gaya fesyen menarik.

1.

gaya fesyen Nabila Razali

2.

gaya fesyen Nabila Razali

3. 

gaya fesyen Nabila Razali

4. 

gaya fesyen Nabila Razali

5. 

gaya fesyen Nabila Razali

6. 

gaya fesyen Nabila Razali

7. 

gaya fesyen Nabila Razali

Foto: Twitter ERA

8. 

gaya fesyen Nabila Razali

9. 

gaya fesyen Nabila Razali

Kredit foto: Nabila Razali

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 20 Mar 2018

Ini 12 Cara Semulajadi Untuk Ucap Selamat Tinggal Kepada Keputihan. Mudah & Berkesan!

Perubahan hormon, faktor kebersihan, jangkitan kuman dan virus merupakan antara punca terjadinya masalah keputihan di kalangan wanita.

Featured Sun, 26 Jun 2022
Featured Tue, 5 Apr 2022

Guru Tahfiz R*gol 13 Pelajar Dihukum Mati, Lapan Daripada Mangsa Disahkan Hamil

13 Pelajar dalam lingkungan usia antara 12 tahun dan 16 tahun.. Allahuakbar, kesiannya..

Featured Sat, 25 May 2024

Bekas Isteri Hisyam Hamid Mengaku Terluka – “Saya Melalui Perkara-Perkara Yang Menghancurkan & Ia Ajar Saya Lebih Kuat”

Umum mengetahui, pelakon Hisyam Hamid baru-baru ini telah memaklumkan bahawa dia telahpun bercerai bersama bekas isteri, Rosmawati Hanafi namun enggan mendedahkan punca perceraian mereka. Bagaimanapun, Rosmawati atau Mel berkata, perceraian yang berlaku adalah satu kehilangan […]

Featured Thu, 29 Nov 2018

Lambat Datang Haid? Ini Sebab Yang Anda Mungkin Tidak Tahu

Salah satu sebabnya adalah kerana terlalu aktif bersenam.

Featured Tue, 7 Feb 2023