Featured By: Ad Ops March 21, 2019 @ 4:00pm

9 gaya kasut sneakers pilihan Nabila Razali. No 3 ‘cool’ habis!

Apa sahaja yang digayakan artis sama ada di Malaysia atau luar negara, pasti akan menjadi ikutan peminatnya. Begitu juga dengan gaya penampilan penyanyi popular Nabila Razali yang sering menjadi perhatian peminat muzik tanah air terutamanya golongan remaja wanita.

Biarpun berhijab, gadis berusia 27 tahun itu tidak pernah mengehadkan gayanya, malah Nabila atau lebih mesra disapa Bella bijak menyuaipadankan setiap item yang digayakannya.

Selain gaya tudung dan fesyen off-shoulder yang menjadi trademark Nabila, pemakaian kasut sneakers juga cukup sinonim dengan fesyen pelantun lagu Pematah Hati itu.

Tambahan pula, trend pemakaian kasut sneakers dilihat semakin popular dan mendapat tempat di hati pemburu fesyen kerana gelombang stail luxe sport atau suntikan elemen sukan dalam gaya harian itu sangat versatil.

Selain selesa dan ringkas, pemakaian kasut sneakers juga boleh diselaraskan dengan gaya feminin, kontemporari, ranggi atau aktif dalam satu penampilan.

Menurut penyanyi lagu Vroom Vroom itu juga, dia gemar memakai sneakers kerana kasut tersebut selesa dan ringan, sesuai untuk dirinya sebagai selebriti yang sentiasa bergerak aktif.

“Tuntutan jadual harian seperti menghadiri jemputan majlis dan mesyuarat memerlukan Bella bergerak pantas, jadi Bella lebih selesa memilih sneakers kerana selain selesa, reka bentuk dan warnanya yang menarik sesuai digayakan untuk pelbagai acara.

Ada juga kasut sneakers yang buatkan Bella tampak tinggi, jadi Bella tak perlu lagi memakai kasut tumit tinggi untuk tampak lebih bergaya,” tuturnya.

Jom lihat foto cantik Bella menggayakan kasut sneakers. Mana tahu selepas ini gaya Bella ini dapat memberi idea kepada anda untuk mengenakan kasut sneakers dengan pelbagai gaya fesyen menarik.

1.

gaya fesyen Nabila Razali

2.

gaya fesyen Nabila Razali

3. 

gaya fesyen Nabila Razali

4. 

gaya fesyen Nabila Razali

5. 

gaya fesyen Nabila Razali

6. 

gaya fesyen Nabila Razali

7. 

gaya fesyen Nabila Razali

Foto: Twitter ERA

8. 

gaya fesyen Nabila Razali

9. 

gaya fesyen Nabila Razali

Kredit foto: Nabila Razali

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Eat Travel Tue, 5 May 2020

Ingatkan hiasan, rupa-rupanya makanan. Cantik sungguh!

Boleh buat hiasan dinding jika mahu

Featured Mon, 6 Apr 2020
Featured Tue, 24 Mar 2020
Featured Fri, 29 Oct 2021
Featured Fri, 17 Apr 2020
Featured Tue, 19 May 2020
Featured Mon, 5 Jul 2021

Wajar Percepatkan Proses Permohonan i- Citra, Benarkan Pengeluaran Lebih Tinggi

Isu i-Citra masih lagi menjadi perbincangan hangat rakyat di laman sosial. Walaupun kerajaan telah membenarkan pengeluaran sebanyak RM 5,000 berkala namun rata ratanya berpendapat ia tidak mencukupi untuk melangsungkan kehidupan. Menurut Datuk Asyraf Wajdi Dusuki, terdapat […]

Featured Fri, 17 Dec 2021

Gara-gara Pakai Seluar Dalam Wanita Sebagai Pelitup Muka, Penumpang Lelaki Dipaksa Keluar Dari Pesawat

Seorang penumpang lelaki dipaksa keluar dari sebuah pesawat di Florida selepas dia berkeras untuk memakai sehelai seluar dalam perempuan berwarna merah sebagai pelitup muka. Lelaki berkenaan, Adam Jenne, 38, diminta turun sebelum pesawat itu berlepas […]

Eat Travel Thu, 15 Nov 2018

Ixora Hotel Penang, Hotel Pertama Menyediakan Perkhidmatan Telefon Pintar Untuk Tetamu

Setiap bilik penginapan dilengkapi dengan perkhidmatan WiFi percuma, peti simpanan deposit, televisyen satelit dengan skrin rata serta peti ais mini yang pastinya menjanjikan kepuasan buat pengunjung.

Featured Wed, 10 Feb 2021

| Live TV