Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Featured By: Bibi Ramli September 5, 2018 @ 2:00pm

Kylie Jenner Berikan ‘Tour’ Ke Rumah Besarnya, Anda Pasti Akan Rasa Jealous

Dia muda lagi, baru berumur 21 tahun. Tapi Kylie Jenner kini sudah memiliki sebuah empayar perniagaan yang bernilai lebih daripada $1 billion.

Hmm… apalah yang kita dah capai time itu?

Dan kalau dia ada duit sebanyak itu, anda pernah terfikir tak di mana kediamannya? Dia duduk di apartment ke, atau rumah banglo? Besar mana rumahnya itu? Berapa tingkat? Ada swimming pool tak? Adakah kita akan rasa jealous bila kita dapat lihat keadaan tempat tinggalnya?

Jawapannya YA!

Selebriti jelita ini telah merakam beberapa footage ringkas daripada perkarangan rumahnya dan memuat naik ke Instagram Story akaunnya.

Walaupun tak banyak info yang kita boleh dapat, dapat jugalah kita lihat sedikit-sebanyak yang yes, hidupnya memang mewah.

Rupa-rupanya dia tinggal di sebuah rumah agam yang nampak grand. Dia bukan ada satu kolam renang tapi dua. Besar pulak tu! Bukan itu saja, dia ada juga gelanggang tennis di perkarangan rumahnya!

Jom tengok coretan video yang Kylie telah rakam untuk Instagram Story. Nota: Pemilik akaun Instagram @kyliesnapx sempat merekod klip-klip ini untuk dikongsikan kepada orang ramai.

Video pertama adalah pemandangan balcony, kawasan swimming pool yang luas dan tennis court di belah kanan.

Tengok! Ada ruang untuk lepak, siap ada sofa lagi!

Nak tengok gambar rumahnya dari jauh? Jom tengok dari tennis court.

Nak ini rupanya bila dah zoom.

PS: Wanita dalam gambar ini adalah Jordyn Woods, BFF dan roommate Kylie.

Ini pula view kolam renang Kylie dari angle lain.

Klip ini ditangkap dari balcony, dan bilik di dalam rumah ini nampak macam bilik tidur Kylie.

Dan inilah pemandangan dari dalam. Siap ada tirai automatik yang canggih!

Dan akhir sekali, kita boleh lihat bahagian depan rumahnya. Masuk-masuk saja dah disambut dengan pak guard. Wooh!

Ada banyak kereta! Oh, dan rumahnya dua tingkat saja. Tapi keluasan perseginya… fuuuh. Dan dengar cerita, Kylie ada rumah lain yang dia dah beli. Ini cuma salah satu daripadanya.

Haih, orang kaya. Bertuahlah. Dia mungkin dah bekerja keras untuk meraih kekayaan sampai dia boleh beli rumah sebesar itu. 

Kalau anda tak rasa cemburu, baguslah. Tak payahlah kita rasa sedih dan bandingkan hidup kita dengan hidup Kylie. Apa-apa pun, kita patut rasa lebih motivated untuk berjaya dalam hidup dan mengumpul harta kita sendiri.

Selamat maju jaya!

Sumber: Seventeen

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 15 Apr 2020
Featured Wed, 18 Mar 2020
Featured Fri, 17 Jan 2020
Featured Thu, 6 Feb 2020

10 cara berkesan untuk kuruskan badan, nombor 10 paling mudah!

Tanpa perlu senaman keterlaluan atau kurangkan makan 

familuv Tue, 11 Dec 2018

5 Cara Yang Boleh Ibu Lakukan Untuk Melegakan Anak Sembelit

Kanak-kanak normal biasanya buang air besar 2 kali seminggu.

Featured Sat, 11 Apr 2020
Featured Sun, 29 Mar 2020
Featured Thu, 29 Nov 2018

Lambat Datang Haid? Ini Sebab Yang Anda Mungkin Tidak Tahu

Salah satu sebabnya adalah kerana terlalu aktif bersenam.

Gaya Hidup Wed, 10 Oct 2018

8 Sebab Kenapa Anda Tak Patut Berkongsi Katil Dengan Kucing Peliharaan Anda

Memang syok bila dapat bergomol bersama, tapi ia boleh membahayakan kesihatan anda.

Featured Fri, 10 Apr 2020

FK by Farah Khan, koleksi lebaran pada harga berpatutan buat penggemar fesyen

Koleksi ini diinspirasikan oleh keindahan Marrakech

| Live TV