Hiburan By: Fatin Nurain May 25, 2022 @ 1:45pm

Aeril Zafrel Tak Bercadang Guna Lamborghini Dalam Tempoh Lama – “Kemungkinan Kereta Ini Juga…”

Pelakon Aeril Zafrel tidak bercadang untuk menggunakan Lamborghini Aventador pemberian isterinya, Wawa Zainal dalam tempoh yang lama walaupun baru menerima kereta mewah itu bulan lalu.

Menurut Aeril, dia telah memaklumkan perkara terbabit kepada Wawa selepas mencuba membawa kereta itu.

“Sebelum ini saya ada kereta Mustang tapi bertahan selama setahun saja kerana kereta itu berada di rumah saja sehingga saya nekad menjualnya kepada kawan.

“Kemudian Wawa hadiahkan pula kereta baru ini dan selepas mencubanya beberapa kali kemungkinan kereta ini juga tak lama saya gunakan,” katanya.

Aeril turut menjelaskan isterinya sangat memahami tentang perkara itu dan dia bukan membeli kereta tersebut untuk menunjuk-nunjuk.

“Dia sangat faham saya. Sewaktu dia belikan Mustang pun sama juga ceritanya. Saya sekadar nak cuba memandu dan ‘feel’ kereta itu. Sejenis pakai nak rasa sekejap.

“Saya bukan beli kereta mewah untuk menunjuk-nunjuk. Saya pun jarang muat naik gambar atau video di Instagram,” jelasnya.

Sebelum ini, Aeril menerima kejutan istimewa daripada Wawa apabila isterinya itu yang menghadiahkan kereta mewah Lamborghini Aventador pada April lalu.

ARTIKEL BERKAITAN:

Sumber: Harian Metro

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 16 Apr 2020
Hiburan Fri, 11 Oct 2019

Kamal Cilok Terbabit Kemalangan, Kini Bergantung Pada Life Support Machine

Semoga yang terbaik buat Kamal dan Keluarga. Aaminn!

Hiburan Sat, 26 May 2018

Meriah Tetap Sama, Zahirah MacWilson Bakal Beraya Di Perth!

Selesai sahaja di set, saya akan pulang beraya di Perth. Ibu, adik beradik dan sanak-saudara majoriti ada di sana. Yang penting, juadah wajib Raya seperti Rendang dan lontong pasti ada. Kemeriahannya sama seperti di Kuala Lumpur!

Trending Wed, 4 Nov 2020
Trending Tue, 17 Dec 2019
Trending Fri, 5 Mar 2021
Hiburan Thu, 21 Jun 2018

Kempen Dah Lama Habis, Sila Bayar Duit Mawar

Setiap kali ditanya, dia akan memberikan pelbagai alasan, termasuk mendakwa masih belum menerima bayaran daripada klien. Kasihanilah saya yang bertungkus-lumus bekerja.

error: Content is protected !!